Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Kladža pt2

Featured Replies

Lazio danas nije felacio 😁

• Replies 32.7k
  • Views 1.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

E jebo me pas. Resim da igram Bilbao prvo1+ po 2.9. Al onda vidim u planetwinu prvoGG 3.78 vise nego kod ostalih, i podelim uplatu, pa cak i vise odiragm prvoGG, nego gost prvo1+. Braca bilbaoska ga odmah dadose i sad s enerviram sto izgleda Real nece. Imam sitno i gost2+ po 13. Al ne moraju oni, samo neka ga Real da.

Jbte, malo bi 2.9 i hocu jos, konjina.

A ja ocu da igram Real i Napoli preokret/pobeda i vidim na Real 6.40 i reko e bas necu. Ukupna kvota bi bila oko 50, al meni malo ovo 6.40 (obicno su te kvote iznad 8). Udineze i Bilbao poveli, Napoli izjednacio. Nadam se da nece doci. Jos jednom sam tako propustio da odigram i doslo, a kad god odigram tu igru (igram dve utakmice na tiketu) tropa. :D

EDIT: He, he....evo Udineze opet vodi, jos cu na kraju da ustedim...:D

Edited by Nesh

Stiso Real, al dzaba. Golman macka. Joj sto cu da poopizdim na sebe ako ga Real ne da. Ne znam zasto sam jeo govna sa njihovim golom :mad: 

A pokusao sam i Veronu da "spasavam", ali dzaba. Nece nista ovih dana, mada nesto i nisam igrao mnogo. 

Edited by Nesh

Puta Real, puta Timmy!!!

Auhhhh sto popizdeh... koliko sam besan na sebe :frust::frust: 

• Author

15 suteva na gol i ne mogu da uteraju bar jedan, do poluvremena. Ne moze da se ne nervira covek.:dry:

Trebalo je da bude bar 3-1 do sada.

Koji put me Real prodade oves sezone. I zbog njioh bajerna, Ajxa i Barse ova sezona mi je za zaborav. To su klubovi koji mi inace donose plus, a sad sam sa njima u veoma lepom minusu u sezone. Ako sam ih pogadjao u 20% slucajeva maksimum. Al ovo je moja greska. Ne mogu sebi da oprostim ovakvu glupost.

1 minute ago, Miljenko said:

15 suteva na gol i ne mogu da uteraju bar jedan, do poluvremena. Ne moze da se ne nervira covek.:dry:

Trebalo je da bude bar 3-1 do sada.

Pomislio sam da imaju bar 15 suteva. Znaci bas toliko. Auh, bolje da mi nisi rekao. A vecina isla u okvir gola.. Samo jos trebalo da pogpde stativu za potpun ugodjaj 

• Author

Bila je precka Ronalda u 10. minutu. Jos sam AZ dodao da povecam kvotu.:laugh:

Nisam to video. ti bas hoces da me ubijes. Jooojjjj

Holandjani svi gg3+

• Author

Nije mi jasno kako sutiraju ovako vrljavo, plus je Bilbao pogodio precku, iz situacije iz koje bih i ja dao gol.

Pa nece valjda i Real da fula posle Barse sinoc?!

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Author

29 suteva na gol i samo jedan dadose. Bolje da igram random MLB over, bar necu imati razloga za nerviranje.:dry:

AZ je doneo mali plus, no ovo mi je izbilo solidan dobitak (malo je falilo da Real singliram, a da AZ ode na ovaj 2+ tiket).