Jump to content

Kladža pt2

Featured Replies

Ne može Lester nikako drugi da da kad meni treba

• Replies 31.9k
  • Views 1.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

I ne mogu da ga umuljaju :isuse:

kako krene petak tako bude

sve 0-2

• Author

Ja cim se ukljucim da gledam neki fudbalski mec, tu nema gola. Sada ni Bayern ne moze da da bar jedan gol do poluvremena (ili da ga primi, svejedno).:dry:

• Author

Real je nekako dao jedan, no Bayern se ispromasivao zestoko. Ne kapiram da iz onakvih sansi, ne mozes da das bar dva gola. Odmah u startu nista od kombo tiketa, no to se desava cele nedelje. 

Ne znam sta se desava sa ovim fudbalom; prosla godina, izuzetno neefikasna, a ni ova nije bolja.

Ne vrede mi hokej i MLB, kada ovo dolazi ocajno.

Pukoh na Monaku danas i Legiju upravo. Tuzan dan, sa malo favorita.

• Author

Barsa i Guabira donese bonuse, no od glavnih stvari nista za sada (dva pada). Tu je i ovaj gde je Basel odlozen (prosao u sustini).

Ja generalno igram male kvote i nije mi jasno sto ne singlirah Barsu i Real. Navlacite me da pravim vecu kvotu, a za to sam dunster (desava se da kombo tiket, ne prodje i po dvadesetak dana).:D

Sutra PSG u singlu (3+ naravno), a ostalo cu vec razmotriti. Bar je izbor slabiji, pa valjda i nece biti toliko dileme.

Edited by Miljenko

• Author

Fudbal 1/4 (na jednom je odlozen Basel, pa cu ga racunati, kada ga proknjize), hokej 2/3, Guabira je dosla 5+ i 6+, Barsa 6+ i 7+. Na fudbalu sam se izglupirao. Trebao sam jednostavno odigrati Barsu i Real u singlu, u jacoj grupi. Bayern neverovatnih 0-0; Young Boys kilavih 1-0; Bolivia savrseno; na 2+ tiketu, je odlozen Basel, pa je ostala kvota oko 1.48; Catolica samo 1-0, a i to pred kraj. Hokej prilicno dobro. Washington dobija rutinski; Dallas i Pittsburgh lagani overi; Islandersi neocekivano zakazase. Cinilo se da je na ZOI pad neizbezan, no usledila je goleada u zavrsnici meca. Izvukoh se na kraju, nakon loseg otvaranja (zahvaljujuci bonus tiketima).

Isti nivo uplate kao juce.

Fudbal

PSG-Marseille 3+

Ajax-Den Haag 3+

Brondby-Helsingborg 3+

Standard-Club Brugge 3+

Valencia-Real Sociedad 3+

Man City-Arsenal 3+

Spartak-Zvezda 2+

Partizan-Zemun 2+

Feyenoord-PSV 2+

Portimonense-Porto 2+

Kvote, 1.31, 1.30, 1.37, 1.79, 1.49, 1.47, 2.18.

Uglavnom uobicajene stvari, uz nadam se bolji ishod, u odnosu na prethodni dan.

Prve tri stvari su na kombo tiketu.

Izgleda da je ovaj vikend baksuzan za fudbal, Ajax 0-0, na poluvremenu

Prateci tiket, Ajax 2P1+, Tottenham 2P1+, Zvezda 2P1+, PSV 2P1+, Celtic 2P1+, Nice 2P1+, Partizan 2P1+, Man Utd 2P1+, Leverkusen 2P1+, Lazio 2P1+, Sampdoria 2P1+, Brondby 2P1+, A. Bilbao 2P1+, Salzburg 2P1+, Besiktas 2P1+, Man City 2P1+, Club Brugge 2P1+, Valencia 2P1+, PSG 2P1+. Kvota 29.93.

NHL

Buffalo-Boston w2

Kvota 1.50.

Fiks trend, Buffalo 4-6 (3, 4), Boston 7-3 (6, 3). Bruinsi nakon dobre serije, imaju realne sanse za vrh divizije, pa probah fiks na njih.

Jaca grupa.

Edited by Miljenko

Za ljubitelje ikseva i prekida serija mogla bi biti interesantna utakmica NY Rangers - Detroit.

Kvote: 2.20 3.90 2.70 (Maxbet).

Rangersi imaju niz od 21 utakmice bez neresene (5 0 16). Kod kuce imaju 15 6 12, u poslednjih 5 utakmica kod kuce 1 0 4 (dobili Calgary 4:3), ukupno 6 poraza u nizu, u poslednjih 10 utakmica ukupno 2 0 8. U totalnom su raspadu.

Detroit na strani ima 9 5 13, u poslednjih pet 1 2 2. Detroit u boljoj formi (a ko nije?) od Rangersa (u poslednjih 10 utakmica 3 3 4 .

Obe utakmice ove sezone odigrali nereseno, ali to je bilo u novembru i decembru. 

Ni troznak ovde ne pomaze :D, ali probacu X da se ne ispustim. 

Edited by Nesh

• Author

Danas i juce, po jedan mec, koji obara ne samo jedan od glavnih tiketa, vec i sve sporedne (fiks, zanimacije sa golovima; Bayern i Ajax).

Kada krene MLB, tada fudbal vise i nije toliko bitan, no ima mesec dana dotle; plus ovo ne pomaze ekspanziji budzeta (eventualno odrzavanju istog).:dry:

Edited by Miljenko

Brondbi domacin golovi, 3+ po 1.7 i 4+ po 2.8 na jace. 3+ donosi samo nulu, poenta je u 4+.

Brat Brondbi 3:0 u 25 min. Branih simbolicno po 10.5 da ne daju cetvrti ali ide ovo u 7:0.

A trazio sam slobodnu u Meridianu dom5+ i govna mi dala kvotu 3.2. Hteo i 6+, al video koliko je sati.

Brondbi je bas mocan za tu njihovu ligu, pisao sam vec. Pogotovu za ovu boraniju. A kvote ko secer.

Uh, al dobro ne nerviram se... to je taj gol koji nabije kvotu...

cc47f801e3c4d2bf94c1767d407a162b.jpg

Jebeni ASSE nikad ne treba igrati na njih, a evo ni protiv njih. Koliko su odvratni za tipovanje pa to nije normalno. Lion vodi celu tekmu i mrtvi Debusi zabije u 90tom :isuse:

Prosao RBSalzburg i PSV (kvota bila 2.8) i OL mi se usere u zivot. Cekao bih Romu keca, doduse.

Smrdljivi Lajpcig,mamlaz na klupi glumi ludilo,igra sa nekom levom postavom,mrs

NBA porobljava posle All-stara,sinoc 3 tiketa prodjose