Jump to content
IGNORED

Kladža pt2

Recommended Posts

Posted

Taman me u 7 Bilba spase, kad u 9 Ludogorec i Dinamo Kiev me oborise.

Posted (edited)

Fudbal 4/7. Rezultati me nisu odusevili. Oba fiks tiketa su prosla lako. Golovi sareno; najveca kvota-Partizan, prolazi bez problema, Nice nesto teze, dok su Lugano i Plzen neocekivano zakazali. Krivo mi je jedino, sto je pao siri tiket; Dynamo Kyiv je uspeo da izgubi od onih pacera. Mali minus na kraju; nisam nezadovoljan, posto je otvaranje dana bilo veoma lose.

Fudbal

AZ Alkmaar-Twente 3+

West Ham-Leicester 2+

Dundee-Rangers 2+

Rapperswil-Vaduz 2+

Kvote, 1.42, 1.80.

Ipak se odlucih da probam AZ 3+; tradicija je dobra, kako kada je rec o medjusobnim duelima, tako i kada je AZ domacin uopste.

Prvi tiket je u jacoj grupi.

NHL

Philadelphia-NY Islanders 5+

Washington-Tampa 5+

Carolina-Toronto 5+

Arizona-Los Angeles w2

Kvote, 1.40, 1.36, 1.35, 1.65.

5+ trend, Philadelphia 4/10, NY Islanders 9/10, Washington 6/10, Tampa 7/10, Carolina 6/10, Toronto 7/10. Fiks trend, Arizona 4-6 (2, 4), Los Angeles 3-7 (2, 6).

Overi su na kombo tiketu.

NBA tiket, Boston w1, Oklahoma w1, Cleveland w1, Indiana >210.5, Denver >203.5, Golden State H1 (-15.5). Kvota 7.96.

Ne preterano simpaticne granice, te nista nisam singlirao.

Edited by Miljenko
Posted

Ja sam se zadovoljio sa GG :D . Deluju mi kecevi Beleneses i Hanover. 

Posted

Kakva serija promasenih zicera na AZ-Twente, bolje da sam igrao samo NHL. <_<

Posted

bem ti AZ...

ali ako je za utehu, konacno je proslo -> cela Holandija 2 za 2+. jeste da je kvota malo preko 3, al tek da se razbije maler 

Posted

Vidim da je cela Holandija 2 dosla 2P2+; taman kada sam prestao da ih igram. :isuse:

Posted (edited)

Povampirili su se i sa gg3+, pre par sezona je to bio hit petka.

Sent from my SM-T365 using Tapatalk

Edited by John Coltrane
Posted

Igram Vegas 1&5+. U 7. minutu druge trecine vode 4:1. Na kraju druge trecine je 4:4. Gledaju mi u tiket zlotvori!  :mad:

Posted

Povampirili su se i sa gg3+, pre par sezona je to bio hit petka.

Sent from my SM-T365 using Tapatalk

Evo, drugu sezonu ih svako kolo vijam gg i niau jos dosli :isuse: gde ja bacam pare....

Posted

Sinoc je doslo 8 parova gg3+, proslo kolo 6, pretproslo 5, ono tamo 6. Ili se ipak nismo razumeli :mellow:

Posted

On sigurno igra ceo termin (10 meceva sinoc), gg, a to vec nije doslo. Vidim sada, da je doslo sve i 3+, mada to nisu toliko epohalne kvote; 2P2+ ne smem da racunam. :D

Posted (edited)

Fudbal 1/2, NHL 2/3 (uz kvotu 1 na Kingsima). Nisam odusevljen fudbalom; gomila neverovatnih promasaja na AZ-Twente; te prolaz slabijeg tiketa. NHL onako. Islandersi i Toronto rutinski; onoliko ofanzivnog potencijala na mecu u Washingtonu i samo 4 gola (1 EN); Grubauer i Vasilevskiy su odlicno branili; Kingsi nastavise metiljavu seriju, srecom te su bar otisli u OT. Mozda sam mogao odigrati malo bolje (bio sam siguran da ce Golden State razglaviti kilavi Chicago i ipak ne odigrah u singlu), no ponekad previse razmisljanja, vodi u neodlucnost.

Fudbal

Man Utd-Brighton 1

Tottenham-WBA 1

Real Madrid-Malaga 1

Cagliari-Inter w2

E. Frankfurt-Leverkusen 3+

Liverpool-Chelsea 3+

Kvote, 1.50, 1.39, 1.70, 1.66.

Par zanimljivih utakmica danas, mada je sutra izbor bolji. Man Utd i Tottenham bi trebali da izdominiraju kod kuce, kao i Real. Inter igra dobro i ne vidim kako bi mogli biti porazeni veceras. Leverkusen pratim i dalje, a probah i Liverpool na kraju, mada Chelsea obicno izbegavam, kada je o golovima rec.

Prve dve stvari su na kombo tiketu.

Prateci tiket, Fulham 2P2+, Gillingham 2P2+, Peterborough 2P2+, Crewe 2P2+, Forest Green 2P2+, Fylde 2P2+, Dumbarton 2P2+, Forfar 2P2+, Peterhead 2P2+. Kvota 239.78.

NHL

Pittsburgh-Tampa 5+

Kvota 1.37.

Trend overa, Pittsburgh 6/10, Tampa 6/10. Ponovo imamo sudar sjajnih napada i ne verujem da ce Tampa zakazati kao sinoc.

Kombo tiket.

Propratni tiket, Chicago X2, Montreal w1, Toronto 5+, Las Vegas 5+, St. Louis w1, Colorado 5+. Kvota 8.69.

NBA

Houston-New York >213.5.

Kvota 1.60.

Ne bih smeo da se zakunem u New Yotk, no granica je prilicno niska, te bi plus trebao doci i ako ih Rocketsi razglave.

Jaca grupa.

NCAAF tiket, Ohio State H2(-11.5), Michigan State H1(-13.5), Oklahoma State >70.5, Marshall >46.5, Boise State >48.5, Wisconsin H2(-17.5), Arizona State >74.5, Oregon >62.5, Clemson w2, Washington Huskies >47.5. Kvota 361.08.

Edited by Miljenko
Posted

Nisam mogao da propustim ono što mi se činilo kao jako niska granica za koševe GS-a, uz još par sigurica: https://imgur.com/6Z1TG4b

Hjuston - Njujork  214+

Sakramento(+7.5) - Klipersi  H1

Wašington - Portland  w1

Indijana - Boston  202+

Golden Stejt - Nju Orleans  225+

-------------

kvota: 9.6

Frankfurt - Leverkuzen  X

Frajburg - Majnc  1

Betis - Đirona  GG3+

Sasuolo - Verona  X2

Bolonja - Sampdorija  GG3+