malistev Posted November 5, 2017 Posted November 5, 2017 https://imgur.com/to6CRDO Nju Orleans dobio 6 razlike, ali jedino šugavi mocart ne računa produžetke u tom slučaju. <_<
John Coltrane Posted November 5, 2017 Posted November 5, 2017 Na kraju balade, poslovicno dobri, Skandinavci mi dodjose glave. Porto, Valensija, Barsa, PSG i Monako dosli.
Miljenko Posted November 5, 2017 Author Posted November 5, 2017 (edited) Fudbal 3/5, NHL 1/1, NBA 1/1, Liverpool je dosao 5+, a prosao je konacno i kombo tiket. Fudbal je mogao nesto bolje doci, mada neke meceve nisam savrseno uklopio. Liverpool ubacih na kraju i prosao je dobro. PSG, Celtic i Barsa, opravdase poverenje. NHL prolazi bez problema, kao i NBA. Dva ok dana u nizu. Fudbal Juventus-Benevento 3+ Real Madrid-Las Palmas 3+ Man City-Arsenal 3+ Basel-Young Boys 3+ Tottenham-Crystal Palace 1 Chievo-Napoli 2 Inter-Torino 1 Ajax-Utrecht 1 PSV-Twente 1 Colo Colo-U. Espanola 2+ Jorge Wilstermann-Bolivar 2+ Kvote, 1.41, 1.33, 1.66, 1.75, 1.55, 2.34. Dosta izglednih parova danas; nakon utorka, najizgledniji dan za lep izlaz. Juventus bi trebao da nakanta ove nesretnike; Real ma kako da igra, ima danas priliku da se raspuca, protiv jedne od najlosijih odbrana lige. City-Arsenal, goleada u najavi. Tottenham i Napoli bi trebali lako da rese danasnje rivale. Inter igra protiv solidne ekipe, no pokazali su da znaju da dobiju i kada ne igraju ubedljivo. Fiksevi iz Holandije, te malo Cilea i Bolivije, koji nisu tako zahvalni kao ranije. Prve cetiri stvari cine kombo tiket. NHL Edmonton-Detroit 5+ NY Islanders-Colorado 5+ Kvota 1.86. 5+ trend, Edmonton 7/10, Detroit 7/10, NY Islanders 9/10, Colorado 8/10. Slabija grupa. NBA Houston-Utah P>97.5 New York-Indiana >212.5 Kvota 2.96. Utah je uvek kilava za procenu, mada je ova granica bas niska; Indiana se retko istakne u defanzivi. I ovo je u grupi manjih uloga. NFL Dallas-Kansas >52.5 Jacksonville-Cincinnati >38.5 San Francisco-Arizona >39.5 Kvote, 1.90, 3.33. Sudar dobrih napada na Dallas-Kansas. Jaguars-Bengals sudar, ima prilicno nisku grannicu, a slicno vazi i za Arizonu, plus San Francisco ima novog QB. Oba tiketa su u slabijoj grupi. Miks tiket, Chicago w1 (NHL), Cleveland H1(-9.5), LA Clippers w1, Toronto w1, Memphis w2 (NBA), Houston H1(-6.5), Cincinnati H2(+5.5), Baltimore H2(+3.5), Arizona H2(-2.5), Seattle P1, Oakland PH2(-1.5). Kvota 234.89. Edited November 5, 2017 by Miljenko
Miljenko Posted November 5, 2017 Author Posted November 5, 2017 Standardno. Dan sa najverovatnijim parovima i najlosiji rezultati. Ko je pominjao fiks na fudbalu? Toliko o tome. <_<
Cash Posted November 5, 2017 Posted November 5, 2017 Pa da si Chievo-Napoli igrao standardnih 2+ opet bi pao. Ovako si se bar nadao do kraja da ce umuvati taj 1 i pobediti. Nikako nije fiks na favorita glupa stvar.
Miljenko Posted November 5, 2017 Author Posted November 5, 2017 Ne kazem da je glupa, samo meni to nikada nije islo na fudbalu. Probao sam da prosaram danas, bice bolje drugi put, bar se nadam. Juventus mi nije jasan sa ovih 2-1. Ocekivao sam 4-0 vec do poluvremena.
Cash Posted November 5, 2017 Posted November 5, 2017 Ne kazem da je glupa, samo meni to nikada nije islo na fudbalu. Probao sam da prosaram danas, bice bolje drugi put, bar se nadam. Juventus mi nije jasan sa ovih 2-1. Ocekivao sam 4-0 vec do poluvremena. Italijani su to
number_9 Posted November 6, 2017 Posted November 6, 2017 Sporting iz penala u 95. [emoji4] Sent from my SM-J320FN using Tapatalk
Miljenko Posted November 6, 2017 Author Posted November 6, 2017 Lepo. Priznajem da ovako nesto ne bih nikada probao.
John Coltrane Posted November 6, 2017 Posted November 6, 2017 Eh Sporting. Sent from my iPhone using Tapatalk
Miljenko Posted November 6, 2017 Author Posted November 6, 2017 (edited) Fudbal 2/6, NHL 0/1, NBA 0/1, NFL 0/2. Bolje da se drzim golova na fudbalu, eventualno jedan fiks tiket, nije to za mene (a i ti fiksevi, da budu vineri ili neki tvrdi ziceri, Bayern, Barsa i slicno). Na Napoli bih svejedno pao, no Inter i Ajax su bespotrebno trosenje resursa. Svajcarci zakazase u derbiju. Igram dosta dugo i kod mene hrabra igra (fiks " u glavu"), nikada nije bila korisna (MLB je izuzetak, ali tu nema neresenog ishoda). Edmonton nije uspeo da da gol kod kuce, za pad u NHL delu. I kod NBA bi singlovi bolje prosle, tja. NFL nepogodljiv. Nekako se provukoh kroz nedelju, uprkos losim rezultatima u CL I EL, da bi mi ovo juce skresalo nedeljni budzet/dobitak (novembar nastavlja da bude najgori mesec za igru kod mene). NHL Toronto-Las Vegas 5+ Washington-Arizona w1 Dallas-Winnipeg 5+ Kvote, 1.31, 1.41, 1.35. U Mozzartu videse da ovi 5+ overi prolaze na hokeju, pa drasticno oborise granice, te sam danas sve odigrao u Meridianu. 5+ trend, Toronto 8/10, Las Vegas 7/10, Dallas 6/10, Winnipeg 6/10. Fiks bilans, Washington 5-5 (4-5), Arizona 2-8 (0-8). NBA Golden State-Miami P>112.5 Kvota 1.85. Granica za Phoenix-Brooklyn je bezobrazno visoka, te probah Golden State poluvreme. Miks tiket, Dynamo Moscow w1 (hokej), Zvezda >166.5 (kosarka), BATE Borisov w2, Fredericia 2+, Rapperswil 2+, Fleetwood Town w2. Kvota 4.74. Edited November 6, 2017 by Miljenko
Malvo Posted November 6, 2017 Posted November 6, 2017 Boze, kakav olos u Mocartu - odigram u lajvu hendikep na Trabzon, mec se zavrsi nereseno, dakle prosao mi je, ali oni priznaju rezultat posle produzetka!? I to bi mozda bilo u redu da: - u kladjenju pre meca nemaju jebeni X - u lajvu takodje nemaju jebeni X Sto dalje znaci da oni u lajvu priznaju X kao mogucnost zavrsetka meca, osim ako igras u hendikepu, tad ne priznaju Ne verujem, jbt, ne verujem
Recommended Posts