Jump to content
IGNORED

Kladža pt2

Recommended Posts

Posted

Partizan 2:0 necemo dobiti gol

Mozemo mi i autogol da uguramo, ima ih sposobnih. :D

Posted (edited)

Mozemo mi i autogol da uguramo, ima ih sposobnih. :D

Mi smo sposobni da uguramo jedan, al dal oni mogu 3?  :D

Edited by Nesh
Posted (edited)

Nesretna EL, nije bilo sanse da provucem nesto. Young Boys nista iz onoliko suteva, a ovo u Rimu mi tek nije jasno.

Edited by Miljenko
Posted

Zasto ti nije jasno. Pa ne mogu ni oni svaki put na 2+

Posted

Zasto da ne? Zbog cega se onda uopste igra? 

Tja, sada sledi tavorenje, do naredne MLB sezone.

Kada smo vec kod MLB dela, bilans sezone:

April 49/97 (51%)

Maj 77/108 (71%)

Jun 77/123 (63%)

Jul 50/76 (66%)

Avgust 40/57 (70%)

Septembar 29/47 (62%)

Playoff 6/13 (46%)

Ukupno 328/521 (63%)

Posted

Nije fudbal cirkus pa da svaki put padnu bar 3 komada na svakoj utakmici.

.

Posted

Osim ovih par ekipa za koje navijam, meni je fudbal primarno zabava za gledanje (i igru), a toga nema bez sansi i golova. Zato i igram golove, posto nije bitno ko ce ih dati, za opusteno gledanje (osim pomenutih navijackih varijanti). 

Imaju samo dva sporta, gde mogu pogledati neki tvrd mec, hokej i MLB (verovatno zato sto volim da gledam dobre nastupe picera). Kada naletim na neki metiljav fudbalski mec, obicno prelazim na drugu utakmicu, ma koliki derbi bio u pitanju.

Posted

Fudbal 0/3, hokej 0/2, NBA 0/1. Na fudbalu nije bilo trika da prodje nesto, bas losi rezultati (eventualno Sociedad u singlu 3+; cinjenica je da i nisam za igranje vecih kvota). St Petersburg je neocekivano zakazao, u 1-3 porazu; Calgary-Pittsburgh samo dva gola. U NBA delu, samo 42 poena, u zavrsnoj cetvrtini, na San Antonio-Golden State. Moglo je nesto proci, da sam singlirao NHL i NBA, mada bi novcani bilans bio slican. Tja, mora uci i serija boljih rezultata; u nedelju ima puno primamljivih fudbalskih meceva. 

NBA

Atlanta-Houston >208.5

Utah-Toronto >191.5

Oklahoma-Boston P>98.5

LA Lakers-Brooklyn P>111.5

Kvote, 2.56, 3.42.

Sklopih dva dabla danas, bez nekog zaletanja; kada ne ide, ne treba tovariti, to se uvek pokazalo kao ispravan izbor.

Fudbalski tiket, Galatasaray 1, Midtjylland 1, Port Vale 2+, MK Dons 2, Oss 3+. Kvota 3.38.

Posted

Betis - Hetafe  1

Ren - Bordo  2

Betis je efikasnija ekipa i prilično siguran na svom terenu, ovo bi trebalo da bude lep kec.

Očekivao sam bolju kvotu na Bordo, ali vidim da su svugde u laganom opadanju. Domaćin ima određenih problem s povredama, pa bi gost mogao to da iskoristi da prekine seriju loših rezultata.

Posted

Za Betis se slazem, ali mi Bordo vise vuce na X. Gledao sam ih sa Monakom i deluje mi da lako primaju golove, a Ren je vezao 3 pobede za redom i polako se odlepljuje od opasne zone. Malkom je

Od ostalog probacu Silkeborg X, cisto jer u 6 kola kuci nemaju. I mozda GG Herenven, Setubal, 1 na Ajntrah.

Posted (edited)

64dafcc497aa09ec55b7ffed5d6533b7.jpg

Uhvatih samo ovo u live. Da je Mendi pogodio sa 16m u zaostavnom bio bi jos 1 uhvacen X.

Na trecem pao Betis 1 i Sparta GG3+

Edited by John Coltrane
Posted

NBA 1/2, prosao je i prateci fudbalski tiket. Jedan NBA dabl prolazi, mada mi nije jasno, kako su na Oklahoma-Boston dali onako malo poena u poluvremenu. Veci problem je ovo kasno izbacivanje granica za pojedine utakmice, inace bih sinoc imao kombo tiket (Philadelphia, Cleveland). Na fudbalu je naravno prosao tiket sa 5 parova, nakon sto u utorak i cetvrtak nije dolazilo ono sto treba, bah.

Fudbal

Barcelona-Sevilla 3+

St. Johnstone-Celtic 2 

Angers-PSG 2

Augsburg-Leverkusen 3+

West Ham-Liverpool 3+

Dortmund-Bayern 2+

AZ Alkmaar-Villem II 2+

S. Wanderers-U. de Chile 2+

U. Catolica-San Luis 2+

Kvote, 1.30, 1.56, 1.63, 1.63, 1.94.

Par zanimljivih meceva danas. Barcelona-Sevilla lici na efikasan mec; Celtic i PSG bi trebali da pokazu kvalitet (to posebno vazi za prvopomenute, koji ne igraju ubedljivo u prvenstvu). Leverkusen i Liverpool imaju neugodna gostovanja, gde moze , ali i ne mora biti golova. Za kraj sira kombinacija. Cileanci su sumnjivi, a tu su i dva verovatnija para.

Prva dva tiketa su u jacoj grupi.

Prateci tiket, Valencia 2+, Mensfield w2, Leicester 2+, Leipzig w1, Fylde 2P1+, Blackburn w1, Bradford 2P1+, Crewe 2P1+, Doncaster w2, Gilligham 2P1+, Plymouth 2P1+, Derby w1, Aberdeen w2, Rangers 2+, Forfar 2P2+, Arbroath 2P2+, Elgin 2P2+. Kvota 76.08.

NHL

St. Louis-Toronto 5+

Kvota 1.41.

Trend overa, St. Louis 6/10, Toronto 8/10.

Jaca grupa.

Propratni tiket, Ottawa w1, Boston 5+, Florida 5+, Tampa 5+, Dallas w1, Pittsburgh 5+, San Jose w1. Kvota 12.94.

NBA

Denver-Golden State >225.5

Kvota 1.60.

Prilicno verovatan plus; cesto su isli preko ove granice u medjusobnim duelima.

Kombo tiket.

Posted

Danas nastavljam sa skupljanjem sitnih Valensija, Barsa, Monako, PSG, Porto, Molde, Nordsjeland i "bomba" na Elitu.

Od X predalzem Bornmut, Sefild Junajted, AZ, Estoril.

Posted

PSG vec 0:2, upravo i Danci okrecu, Valensija prosla, ali Lever 1:1.