Jump to content
IGNORED

Kladža pt2

Recommended Posts

Posted

Fudbal 0/3, MLB 0/1, hokej 1/3, NFL 0/1, Norveska je dosla 6+ i 7+, a prosao je i prateci NHL tiket. Fudbal tesko da je mogao losije. Eventualno sam mogao singlirati Norvesku, dok su rezultati iz JA, bili skroz nepogodljivi. Piceri i dalje trokiraju, u MLB doigravanju; sinoc je Sale zakazao, pa nije bilo ni minusa. Hokej je takodje mogao bolje. Kosice se obrukase, losom realizacijom; Pittsburgh nakantan protiv Blackhawksa-jedini prolaz; u fiksu odaberem za singl, jedini tim koji je porazen u regularnom toku, Rangerse. Ruzan mec u Tampi, u NFL delu, ni blizu overa. Sto bi rekao drugar iz juznih krajeva, crnina; jedino je dobro sto uplata nije bila epohalna. Danas odigrah skoro duplo jace (obe grupe), nadam se da se ne mogu ponoviti ovako losi rezultati.

Fudbal

Austria-Serbia 2+

Croatia-Finland 2+

Kosovo-Ukraine 2+

Kvote, 1.35, 1.40.

Bolje da ne preterujem sa reprezentacijama, to je uvek bila jedna od najgorih stvari za igru.

Oba tiketa su u slabijoj grupi.

MLB

Cleveland-NY Yankees 1 (Kluber-Sabathia)

LA Dodgers-Arizona 1 (Kershaw-Walker)

Houston-Boston 1 (Keuchel-Pomeranz)

Washington-Chicago Cubs 1 (Strasburg-Hendricks)

Kvote, 1.40, 1.35, 1.55, 1.60.

Kluber je dominantno zavrsio sezonu, 6-0, na poslednjih 7 startova. Taj niz je poceo 28. avgusta, dominacijom na Yankee Stadiumu. Sabathia ima odlicnu sezonu iza sebe, 14-5, 3.69 ERA, mada mu Indiansi ne leze previse.

Kershaw je bio savrsen protiv Arizone ove sezone, 2-0, 0.59 ERA, uz avg. protivnika od samo 0.118. Do sada je imao dosta losiji ucinak u doigravanju, pa je ovo prilika da se trend okrene. Walker ce imati prvi playoff start, nakon sto je Ray imao ulogu iz bullpena, na wild card mecu. Ocekujem da starter gostiju nece izdrzati pritsak.

Keuchel je 6-2, 1.64 ERA, na Minute Maid Parku, u tekucoj sezoni. Protiv Red Soxa ima 9.88 ERA, na 3 nastupa, pa me je to navelo na oprez. Pomeranz je 7-3, 3.19 ERA, na gostovanjima; 1-0, 1.46 ERA, na 2 starta protiv Astrosa.

Strasburg je jos jedan picer, koji je imao fenomenalan period nakon All-Star utakmice; 6-1, 0.86 ERA, uz 76 strajkauta, na 62+ ininga. Imao je do sada samo jedan playoff start, uz dva pustena poena i tesan poraz. Hendricks je bio sve bolji, sto je sezona odmicala; sa 2.19 ERA, najbolji u NL, nakon 24. jula, i povratka sa liste povredjenih.

Prve dve stvari su na kombo tiketu.

Hokej

SKA St. Petersburg-Sibir Novosibirsk 5+

Dallas-Las Vegas 5+

Columbus-NY Islanders 5+

Tampa-Florida 5+

Kvote, 1.50, 1.47, 1.47, 1.50.

St. Petersburg je i dalje bez poraza (18 meceva), uz 13/18 bilans, kada je o 5+ plusevima rec. Mec u Dallasu deluje kao najverovatniji NHL over veceras, mada ni preostala dva nisu za bacanje.

Prva dva meca su u jacoj grupi.

Prateci tiket, Sparta Prague 5+, Plzen 5+, Pardubice w1, Dinamo Moscow w1, Dornbirner 5+, Salzburg 5+, Linkopings w1, Mannheim 5+, Bern w1, Fribourg 5+. Kvota 28.62.

Posted

Florida raspucala Tampu sva tri puta u pedsezoni (dva puta 4:2 i jednom 5:2) i kvota na Tampu 1.90. Jes da je to bila predsezona, al da ne daju ni 2.00.  :mad:

Teraju me da udaram kontru!  :D

Posted

U Meridianu su kvote za 3+ solidne, dok za 2+, 7+, vec dosta obaraju. Imaju nize kvote za golove na hokeju, a vece za vinere. MLB varira, dok mi je za NBA overe, Mozzart dosta bolji.

Posted

Ovaj Island me uvek zezne. :D Ako vala, nek teraju dalje! Evo dok pisem 2:0.

Posted

Fudbal 2/2, MLB 3/4, hokej 3/4. Nasi dolaze 2+ lagano, dok je drugi tiket prosao srecno, u zavrsnici. MLB fino. Astrosi rutinski; Cleveland okrece 3-8 i dobija u produzetku; Dodgersi dobri u ofanzivi; jedino je Washington razocarao. Hokej takodje pristojno. St. Petersburg prolazi uz dosta srece, 3-2; mec u Dalasu donosi samo 3 gola, iz 70+ suteva; Tampa i Columbus nisu doneli nerviranje. Manji plus na kraju, Starsi su izbili dosta dobar dobitak.

Fudbal

BIH-Belgium 2+

Belarus-Netherlands 2+

Bulgaria-France 2+

Andorra-Portugal 3+

Kvota 1.89.

Sklepah samo jedan tiket danas, a i taj je zavrsio u slabijoj grupi.

Prateci tiket, Northampton 3+, Plymouth 3+, Forest Green 3+, Crewe 3+, Cheltenham 3+, Tranmere 3+, Dag&Red 3+, Inverness 3+. Kvota 69.02.

NHL

Toronto-NY Rangers 5+

Pittsburgh-Nashville 5+

Calgary-Winnipeg 5+

Chicago-Columbus 5+

Kvote, 1.40, 1.47, 1.47, 1.50.

Solidan broj verovatnih overa danas. Svi parovi su na kombo tiketu. 

Propratni tiket, New Jersey w1, Florida 5+, Minnesota X2, NY Islanders 5+, Washington w1, Arizona 5+, Anaheim 1X, Vancouver 5+. Kvota 24.99.

NCAAF tiket, Clemson >46.5, South Carolina >50.5, Utah State >63.5, Marshall >48.5, Michigan State >41.5, Oregon >61.5. Kvota 40.09.

Danas skresah uloge, otprilike na polovinu jucerasnjih (mozda sam se juce malo zaleteo, no nije proslo lose).

Posted

Na poluvremenu odigram na Hrvate, Ukrajince i da naši daju drugi gol, i naravno komšije zeznu stvar. 

Za danas: 

Bosna - Belgija 1:0

Švedska - Luksemburg  3:0

Posted

E moj malistevu propade ti tiket nakon 3 minuta :(

Posted

Grci moraju do pobede ako ne uspeju u tom onda ce najlosiji drugoplasirani biti iz te grupe

Posted

Kostarika obezbedila plasman, Honduras bi se pobedom ukljucio u borbu za direktan prolaz ili plej of. Poslednje kolo: Panama - Kostarika, Honduras - Meksiko (vec odavno se plasirali), Trinidad Tobago  - SAD. Kvota u Maxbetu 5.30. Verovatno nista od toga, al mozda probam na nekom uzaludnom.

Posted

Fudbal 0/1, NHL 3/4. Fudbal nije bio ni blizu prolaza (mada je bolje, kada se ne padne na jednom paru). NHL korektno, iako sam ocekivao da svi tiketi prodju. U Pittsburghu su zakazali, nakon sto su Predatorsi ostali na nuli, 4-0. Kombo je tradicionalno pao na jednom paru.

Fudbal

Poland-Montenegro 2+

Czech Republic-San Marino 4+

Germany-Azerbaijan 3+

Kvota 1.47.

Sklopih jedan tiket, koji deluje prilicno verovatno. Cesi i Nemci bi trebali lako nakantati protivnike, dok Poljaci valjda mogu do 2+.

Jaca grupa.

Fiks tiket, Poland 1, Denmark 1, England P/K2, Slovakia H1(-2.0), Czech Republic H1(-3.5), Germany H1(-3.0). Kvota 5.04.

MLB

Boston-Houston 2 (Fister-Peacock)

Kvota 1.65.

Fister ima finu playoff istoriju, mada se ne moze pohvaliti nekom dobrom formom; 0-1, 7.82 ERA, 1.89 WHIP, na poslednja 3 nastupa. Peacock ima fenomenalnu sezonu iza sebe, 13-2, 3.00 ERA, 1.19 WHIP i verujem da Astrosi imaju realnu sansu da zavrse seriju danas.

Slabija grupa.

NFL

Detroit-Carolina >43.5

Philadelphia-Arizona >45.5

Dallas-Green Bay >52.5

Cincinnati-Buffalo >38.5

Pittsburgh-Jacksonville >43.5

Kvote, 1.85, 1.90, 1.85, 1.85, 1.85.

Prva tri para lice na potencijalne kanonade. Buffalo je krenuo jako, pa bi mec protiv Bengalsa mogao doneti over, na ovako nisku granicu; slicno vazi i za moje Steelerse.

Prve tri stvari su na kombo tiketu.

Hokejaski tiket, Kongsvinger 5+, Storhamar w1, Zvolen w1, Kosice w2, Sparta Prague 5+, Znojmo 5+. Kvota 4.93.

Bez jace uplate danas, ipak je NFL retko pouzdan za igru.

Sutra ima dosta zanimljivih stvari. Sira NHL ponuda; igra St. Petersburg, MLB, 3+ na nase...

Posted

Kostarika obezbedila plasman, Honduras bi se pobedom ukljucio u borbu za direktan prolaz ili plej of. Poslednje kolo: Panama - Kostarika, Honduras - Meksiko (vec odavno se plasirali), Trinidad Tobago  - SAD. Kvota u Maxbetu 5.30. Verovatno nista od toga, al mozda probam na nekom uzaludnom.

Bilo je "blizu". Vodio Honduras od 66. minuta, Kostarika izjednacila u 95. minutu.