Jump to content
IGNORED

Kladža pt2

Recommended Posts

Posted

Jebo me Maribor :) Igrao sam i po kvotama 5 i 6.. Al vazniji Monako ga dade. Sad je tu valjda izvesno bar gg3+

Posted (edited)

@miljenko

Odigrah ovo iz bejzbola kao I ti osim chicago cubsa :)

Edited by BlackGeorge
Posted

Ajoj koja sansa za Borusiu

Tu sam igrao gg :)

Posted

Prodje jucerasnji sa Monacom:

kH3XLNS.png

:)

Posted

Svaka cast Monaku. I za pobedu a i za 5+ :) A jos jednom Puta Barca jer se ispostavilo da je njihov gol oborio i dva lepa dubla sa Monakom... Sad je na redu Real.

Posted (edited)

Inace u mom Meridianu skoro cela ekipa sto visi tamo igrala dublove 1 na juve i 2 na Monako, kao i prelaze 1-1 i 2-2. Prelazi bili oko 35 kvota, ciste pobede preko 10..Ja svratio na HT oni u veselju. Ja im kazem da obavezno brane, steta da se izjalovi tako veliki pgodakj. A Borusija je Nemac. Plus kvota na 1X bila velika tada. I oni nijedan nece. Lik koj ima 2000 din uplatu i  70.000 potencijalnu isplatu se smejao tome, kao pravi igraci ne brane. Ok su likovi, dobre komsije iz kraja, al sam navijao da im Borusija izjednaci, kad su tvrdoglavi :) Srecom prodje im sve. Al kapiram da su se zivi pojeli posle onog gola Borusije u 80 i nekom.

Edited by Timmy
Posted

Dati penal je nemoguca misija u modernom fudbalu :isuse:

Posted

E jebem ti... krenem da igram da ce Real dati gol po 1.95 (nisam verovao da je ta kvota) i dade ga Ronaldo 20 sekundi pre nego sto je trebalo... Iznervirah se iako su oni vanziji tiketi od pre meca mnogo blizi da udju posle ovog gola.

Posted

@miljenko

Odigrah ovo iz bejzbola kao I ti osim chicago cubsa :)

Ne pogadjam/biram sjajno do sada. Obicno je april najbolji mesec za MLB, no ovo ce izgleda biti prvi kontra primer (bar do sada). Igram od 2005. godine i mesec kada se otvara sezona, nikada nije bio ovako nepouzdan; tik preko 50% uspesnosti, a ocekivao prolaznost izmedju 67 i 70%. Cini se da ce slicno biti i veceras; Detroit je prosao, Washington gubi.

Posted

Odigrah i za nocno pracenje :) Prvo CL Guarani-Zamora. Odvalice ih moji Paragvajci. Domacin golovi, u oba @2.45, 3+ @3 (tiket sa najvecom isplatom), 4+ 6.5 i prvo2+ @4.2. I prvi put odigrah Honduras ligi. Cesto sam vidjao da imaju male kvote na golove, ali ih nikad nisam analizirao. Bio sam uveren da ta lig an emoze u singlu, a kad je tako ja ni ne igram, smara me da jurim i vezujem nesto.Аl ipak moze singl, pa sam odigrao derbi prvog i drugog tima na tabeli. Neka Olompija i neki Real :) Igrao sam standardne GG3+, GG4+, 5+, 6+ i GG GG.

Posted

Idealno NHL vece za kraj sezone:

OVQuLWB.png

:)

Posted

Auu neshu care svaka čast. Ja sam doziveo 1 totalni debakl