JakeBlues Posted March 1, 2022 Posted March 1, 2022 Zavisi od branda, dimenzija, kapaciteta, šta sve ima od programa, dužine garancije, u kojoj radnji kupuješ, da li je neka promocija .... ali generalno od recimo 40tak hiljada dinara pa naviše. 1
Arkadija Posted March 2, 2022 Posted March 2, 2022 (edited) Ova moja je bila na snizenju 44.999, Tehnomanija, on line prodaja Edited March 2, 2022 by Arkadija 1
nisam ja Posted March 2, 2022 Posted March 2, 2022 ja sam komšija ispod. al nije mašina nego ljucka štala. 1
Mil@n Posted March 2, 2022 Author Posted March 2, 2022 (edited) 5 hours ago, Arkadija said: Ova moja je bila na snizenju 44.999, Tehnomanija, on line prodaja Platila si veš mašinu malo više nego renne peglu, a čika te da si buržujka... Ccc... Edited March 2, 2022 by Mil@n 1 3
Arkadija Posted March 2, 2022 Posted March 2, 2022 1 hour ago, Mil@n said: Platila si veš mašinu malo više nego renne peglu, a čika te da si buržujka... Ccc... zar ne vidiš da sam dostojanstveno to istrpela.
Mil@n Posted March 2, 2022 Author Posted March 2, 2022 zar ne vidiš da sam dostojanstveno to istrpela.Vidim i divim ti se Sent from my Mi 10 using Tapatalk
mraki Posted April 10, 2022 Posted April 10, 2022 Jel koristio neko onaj flomaster za fugne? Ima li taj proizvod smisla, lepo prekrije, ne ljušti se i ne sapira? Ono, ne bih da napravim još veći haos…
goofs Posted April 11, 2022 Posted April 11, 2022 9 hours ago, mraki said: Jel koristio neko onaj flomaster za fugne? Ima li taj proizvod smisla, lepo prekrije, ne ljušti se i ne sapira? Ono, ne bih da napravim još veći haos… Ja sam flomasterisaotm kod matoraca u starom kupatilu, potrosio sam jedan i po flomaster za nekih 4-5kv poda, doduše fugne su bile baš u očajnom stanju. Naoružaj se strpljenjem, i preporuka da dobro opereš pod pre početka, ja sam uzeo sundjer i onu žicu za sudove i drljao po fugnama. Tu se skupi svakakve prašine i masnoće, a što ih više očistiš lakše će flomaster da se primi. Flomaster ima onaj klik mehanizam na vrhu i to sam često koristio, uz treskanje, da potera boju. Uz njega dobiješ i rezervni vrh, obavezno ga zameni kad ovaj postane suviše hrapav i rascvetan. Otprilike na pola flomastera, mada ne možeš znati koliko je još ostalo. Delove do kojih nisam mogao da dodjem flomasterom sam popunjavao belim mat lakom za nokte. Na kraju svega sam zadovoljan kako je ispalo, vidi se da to nije profy rad, ali je na pogled neuporedivo bolje. Tamne fugne na belom podu su grozomorne, a i nekako neminovne nakon par godina korišćenja. 2
Lezilebovich Posted April 16, 2022 Posted April 16, 2022 Da nema slucajno neko iskustvo sa tendama za terasu i eventualnu preporuku. ?
Frank Pembleton Posted April 16, 2022 Posted April 16, 2022 Da nema slucajno neko iskustvo sa tendama za terasu i eventualnu preporuku. ?Pridružujem se pitanju... ... Shiit has hit the fan
mraki Posted April 18, 2022 Posted April 18, 2022 Mogu li slobodno ovu plafonjeru za spoljašnju upotrebu? Kažu, odobrena za kupatilo, valjda to ima veze sa vlagom. Na ulazu i terasi svakako ne bi bila direktno izložena… https://www.ikea.com/rs/sr/p/frihult-plafonjera-crna-70431548/
Recommended Posts