Jump to content

Kuća, enterijeri, nameštaj, itd...

Featured Replies

Simpo ima vrlo dobre madrace i koliko se secam nisu skupi

imaš neku skrnavu radnjicu sa dušecima u Bulevaru Despota Stefana, neparna strana, potez preko puta Botaničke bašte. ja sam ovaj uzela tamo.

ako su zatvorili radnju u međuvremenu, sori.

Tuda prolazim svaki dan minimum dva puta, ali nisam nikad videla tu radnju. Vrlo moguće da je tu, ja slabo primećujam takve stvari.

Simpo ima vrlo dobre madrace i koliko se secam nisu skupi

Nemaju cene na sajtu, ali zvaću u ponedeljak. Da se ne sećaš slučajno cene, bar okvirno?

za bracni 160X200 oko 20K recimo

Edited by Dr Arslanagić

Svakako sa oprugama, pre nego pene, a narocito ne nasedati na lateks, rekli su mi da bi dusek od prirodnog lateksa kostao 2-3 k evra. Nemoj da te bude sramota da legnes na dusek da vidis bar orijentaciono da li ti odgovara. Kad lezes zauzmi onaj polozaj u kome najcesce spavas, npr. levi bok. Osnovni Simpov model sa federima je Premijer i on kosta u tim dimenzijama oko 20k. Ja imam Simpo Nautilus, deblji je i udobniji, a opruge su u dzepu, skuplji je, oko 30 ali je uglavnom na popustu. Mislim da Simpov salon, najveci u Bgd, kod Autobuske stanice radi i nedeljom, a tu mozes i da probas koji ti odgovara jedino sto ces mozda morati da cekas na isporuku 2-3 nedelje ako nemaju na lageru tvoje dimenzije. Kod Simpa je u cenu uracunat i prevoz i unosenje u kucu tj. ubacivanje u ram, ali ako kupujrs kod drugih, pitaj za te pojedinosti. Izmeri i dubinu rama, da ne bi kupila previse tanak dusek.

Edited by halloween

Hvala Halloween, otićiću sutra do Simpa, ali ne verujem da ću moći da čekam tri nedelje isporuku. To, i cene su im ipak malo jače, Nautilus je snižen samo 20%. Hvala na preporuci u svakom slučaju.

sailorman, ovo će skroz zvučati glupo, ali ja sam pre 7 godina kupio dušek (200x140) i dobar je i dalje. Jako dobro spavam sve vreme. Bio je povoljniji od ovih cena koje pominjete (računam protok vremena i kursne razlike). Radnja je tada bila u Skojevskom naselju, recimo 50m od raskrnice sa Ace Joksimovića. Zaista ne znam da li i dalje postoje i kakve su im cene, ali, da mi treba sada dušek, i sa imam na raspolaganju iznos koji si pomenula, prvo bih tamo pogledao, 

Ne uspevam da ih izguglam. :(

Ajd da i ja pitam...

tražim jeftinu a funkcionalnu policu za knjige, da može da stane jedno 1.5 - 2 metara knjiga i pola metra registratora. Dolazi u obzir i neka manja polica za knjige uz jeftin komadić nameštaja na kome bi mogli da stoje štampač (A4 dimenzije) i registratori. 

I tražim jeftin radni sto pogodan za učenje - minimalistički, bez fioka ili sa eventualno jednom fiokom, znači, da fioke ne dominiraju celom jednom stranom i da nema trista kila. Otprilike 45-60cm dubine, 80-100cm širine, standardne visine. 

Naravno, dolazi u obzir polovno, sve dok je u funkciji i da nije neštro drastično oštećeno (naročito ove police). 

Edited by pacey defender

Forma ideale ima solidne a jeftine police. 

Registratori staju u njih.

Od 5-7000 din.

Sad sam merila moje 185x70x25

Imamo ih u kući oko pet godina.

Baš zbog registratora su nam odgovarale. 

U te u Uradi Sam nisu mogli stati.

A forma ima stalno neke popuste, bilo je jeftinije nego da ih sami pravimo.

mi sami napravili preko celog zida police, sa navojnim sipkama i maticama i daskama, mnogo jeftino ispalo

pa naravno

i to sa boljim materijalom, nego sto je jisk, forma i ostali niskocenjivi

trazim za novi stancic jedan krevet na razvlacenje, jeftin a ne mnogo skup naravno, i nabasam na futon. ima li neko iskustva ili neki drugi tip/marku da preporuci?

mi sami napravili preko celog zida police, sa navojnim sipkama i maticama i daskama, mnogo jeftino ispalo

daj detalje. 

Ima neka kul fora, da se uznu rashododovane majstorske /\ merdevine, pa da se horizontalno na gazišta postave police. Nema bušenja zidova, mobilno je i rasklopivo, jeftino.  

a i na putovanja ga nosim. 

Samo treba odgovarajuće tretirati konstrukciju, i pokušati da se pronađu police čija je dubina jednaka širini gazišta - glupo je drugojačije. 

Edited by pacey defender

moj cimer se salio sa solidnim gajbicama za jabuke (zanemariti haos)

bib.jpg

trazim za novi stancic jedan krevet na razvlacenje, jeftin KVALITETAN a ne mnogo skup naravno, i nabasam na futon. ima li neko iskustva ili neki drugi tip/marku da preporuci?