koksy Posted March 11, 2018 Posted March 11, 2018 preteruješ. ja sam mu dao 7/10, čisto da znaš. do ujutru da revidiraš, okej!?
Fakundo Sava Posted March 11, 2018 Posted March 11, 2018 5 hours ago, mustang said: molly’s game - tipican sorkinov, prijao za kisno popodne. iznenadjena dzesikinim dojkama, nisam ih pre vidjala. samo da ne krene da bude typecasted, ovo joj je drugi film gde brblja ko tajlandska kurva. klasicna drama, odmor za mozak. kevin kostner se i dalje dobro drzi, idris alba isto solidan. Ahhh Jessicas chest
herzika Posted March 12, 2018 Posted March 12, 2018 (edited) The Other Me (2016) nije los, drzi paznju posebno ko voli filmove o serijskim ubicama Edited March 12, 2018 by herzika
đorđe geprat Posted March 12, 2018 Posted March 12, 2018 odličan norveški film, "Oslo, 31. avgust". o momku koji iz centra za odvikavanje odlazi u oslo na razgovor o zaposlenju. i........ pogledajte film. ozbiljan za ozbiljnih 8/10
slepa živana Posted March 13, 2018 Posted March 13, 2018 12 hours ago, djordje geprat said: odličan norveški film, "Oslo, 31. avgust". o momku koji iz centra za odvikavanje odlazi u oslo na razgovor o zaposlenju. i........ pogledajte film. ozbiljan za ozbiljnih 8/10 ja sam ga uhvatila pre par godina na teveu, a baš tad je krenuo egzodus mojih poznanika za norvešku... reko stanite ljudi, nemojte tamo, svi će se pobesite
ordi Posted March 13, 2018 Posted March 13, 2018 red sparrow - intezivnih 2h 20 min bez treptaja, na mene je takav utisak ostavio, i pored nekoliko izuzetno uznemirujućih scena mučenja. potražiću roman što pre
herzika Posted March 14, 2018 Posted March 14, 2018 Forgotten (2017) prva polovina filma solidna, u drugoj polovini radnja se razjasnjava i film postaje glup, pred kraj i iritantan.preteruje se u odrzavanju napetosti.5/10 Annihilation (2018) zanimljiva ideja, ima zanimljivih momenata.meni je bio ok film za ubijanje vremena 7/10
Haralampije Posted March 14, 2018 Posted March 14, 2018 40 minutes ago, herzika said: Annihilation (2018) zanimljiva ideja, ima zanimljivih momenata.meni je bio ok film za ubijanje vremena 7/10 Nazalos,upravo odgledao.Utter bullshitara,dosadno,dramski patos dozivljavamo zajedno sa glavnom junakinjom vec u prvih 5 minuta filma.Uzasna Desigual scenografija.Zaobici
Moća Posted March 17, 2018 Posted March 17, 2018 Gledao novi Jumanji i dobio tacno ono sto sam ocekivao - lagana zabava za jedno vece.
Duci Simonovic Posted March 17, 2018 Posted March 17, 2018 I ja ga pogledao i nisam dobio sto ocekivah, ocajan
herzika Posted March 17, 2018 Posted March 17, 2018 ja pustio novi star wars radi zabave, iskljucio posle pola sata nisam hteo da gubim vreme jer je film detinjast, nije za odrasle jednostavno
James Marshall Posted March 17, 2018 Posted March 17, 2018 Ajde sad, nije to neka zamjerka, kao da je ijedan Star Wars za odrasle.
herzika Posted March 17, 2018 Posted March 17, 2018 ja sam gledao prva tri dela i bili su mi ok, ovaj novi je zabavan na deciji nacin..na nivou nindza kornjaca a kornjace su pravljene bas za decu a ovo za publiku svih uzrasta
Ras Posted March 18, 2018 Posted March 18, 2018 Pridružujem se onima koji su lajkovali Lakija, mislim da ih je bilo ovde. U filmu se čuje snimak I See A Darkness oslabljenog, drhtavog Cashovog glasa, ali asocijacije su jače na video za Hurt. Zbog preplitanja stvarnih sudbina protagonista i njihovih uloga i Hurt i Lucky dobijaju snažan dokumentaristički karakter. Najdirljivije u filmu mi je verovatno izvođenje Volver, Volver.
Recommended Posts