Duci Simonovic Posted March 3, 2018 Posted March 3, 2018 dnevnik jedne male kurozderke http://www.imdb.com/title/tt3172532/?ref_=wl_li_tt preporuka za matore perverznjake
đorđe geprat Posted March 3, 2018 Posted March 3, 2018 3 hours ago, Ras said: Zar nije divna Hanna Shygulla u Auf Der Anderen Seite? Im Juli bi bio jedan od tih evrooptimističkih, a zanimljivo bi bilo uporediti atmosferu iz tog sa atmosferom koja vlada u filmu iz 2016. godine, koji je takođe road-movie: Tschick (aka Goodbye Berlin), ovoga puta sa junacima u tinejdžerskim godinama. Ovaj film bi, sa ostalim klasicima ladno mogao da se prikazuje u Zimskom (i letnjem) bioskopu RTS-a. Da se ne zaboravi i Crossing The Bridge - The Sound of Istanbul Bez obzira na koji način vrednujemo sve te filmove (a meni su svi odreda mnogo bolji od zabavni i ništa više ) sa ovim mogu u potpunosti da se složim: šta znam, ja sam ova dva filma koja sam ocenio kao "zabavni i ništa više" gledao sam pa u društvu. stvarno mislim to što sam napisao. dobro urađeni filmovi sa zanimljivom temom, likovima, ambijentom...... u "julu" mi jebilo malo preterano ono budimpeštansko haluciniranje, u drugom je bilo predvidivo da će s restoranombiti u redu. tako da, sve u svemu, oba su za 7/10 dok su ova druga dva izvanredna za otprilike 9/10 po meni. Birol Ünell je, ponavljam, car. obratiću pažnju na ovo što si preporučio. videćemo.
Ras Posted March 3, 2018 Posted March 3, 2018 Ti zapravo ne voliš Branku Katić!? Slobodno reci... U pravu si da je Budimpešta malo cirkuzantska.
alec harvey Posted March 3, 2018 Posted March 3, 2018 gleda na festu In the fade, http://www.imdb.com/title/tt5723272/?ref_=nm_flmg_dr_1 jedina mana - Diane Kruger previse dobro izgleda...
đorđe geprat Posted March 3, 2018 Posted March 3, 2018 2 hours ago, Ras said: Ti zapravo ne voliš Branku Katić!? Slobodno reci... U pravu si da je Budimpešta malo cirkuzantska. večeras imaš na RTS 1 "Rez" negde blizu ponoći. OK je brankica
Ras Posted March 3, 2018 Posted March 3, 2018 2 hours ago, djordje geprat said: večeras imaš na RTS 1 "Rez" negde blizu ponoći. OK je brankica Taman u prilog diskusiji. Spoiler Nemam RTS. Gledaću drugom prilikom.
đorđe geprat Posted March 4, 2018 Posted March 4, 2018 odgledao sam "rez". vrlo dobar film. i što se teme tiče i same izvedbe. no, moja velika zamerka je na postojanje cele USA epizode. film je mogao da se završi na isti način i na kubi. dotle je sve bilo odlično urađeno. mogao je da nađe ćerku i u santijagu ili samoj havani. nije bilo neophodno prikazivanje šverca ruma i ljudi na floridu, tekstilna industrija i izgradnja železnice, pominjan klan, švercovanje u teretnom vozu je poznato još od marvina i borgnina. mislim da se malo zna o genocidu nad jermenima i dobro je već samo zbog toga što ovaj film postoji. zadovoljan sam što ga nisam propustio.
maheem Posted March 4, 2018 Posted March 4, 2018 On 3/3/2018 at 2:25 PM, Duci Simonovic said: dnevnik jedne male kurozderke http://www.imdb.com/title/tt3172532/?ref_=wl_li_tt preporuka za matore perverznjake nisam mator al odlična ti je ova preporuka. nisam pre čuo za ovo delo
ToniAdams Posted March 4, 2018 Posted March 4, 2018 Stavio ostatak mozga na ispašu, pogledo crnog pantera, manje loš nego li sam očekivao a crnkinja panterova riba je na skali 1-10 negde 14.
ToniAdams Posted March 4, 2018 Posted March 4, 2018 Bujo jesi imao kečinu iz biologije ili iz srpskog?
James Marshall Posted March 4, 2018 Posted March 4, 2018 Koja riba, čelava ili baš panterova? Meni malo prešaren i prepolitičan.
Bujodrag Posted March 4, 2018 Posted March 4, 2018 4 minutes ago, ToniAdams said: Bujo jesi imao kečinu iz biologije ili iz srpskog? Ne, samo keca iz guglanja.
ToniAdams Posted March 4, 2018 Posted March 4, 2018 Baš panterova mada mi je i ćelava do jaja. Užasno iritira što čamci pričaju onaj izbeglički engleski
Recommended Posts