nisam ja Posted January 6, 2018 Posted January 6, 2018 in the mood for love je hong kong, a i wkw također. hero je simpa, ali snimio je to već akira bez saharina.
ToniAdams Posted January 6, 2018 Posted January 6, 2018 svi ste vi gej, nema boljeg filma sa macevima i zutim ljudima od musa the warrior-a koji kurac letenja i plakanja, to je za zene. ima doduse samo 1 riba al dobra, ona mladja iz tigra i zmaja, a ne ova starija, bond riba
aram Posted January 6, 2018 Posted January 6, 2018 Ima i jedan dobar sa letenjem, al nije kineski, nego Volter Hilov.
radisa Posted January 6, 2018 Posted January 6, 2018 6 minutes ago, aram said: Ima i jedan dobar sa letenjem, al nije kineski, nego Volter Hilov. Ima i jugoslovenskih/srpskih sa letenjem, koliko hoćeš... Sve isti reditelj, neki Emir/Nemanja valjda...
aram Posted January 7, 2018 Posted January 7, 2018 Ma ne bre, kinezi, borenje sa letenjem. Big trouble in Little China
maheem Posted January 7, 2018 Posted January 7, 2018 Pogledao još jedared Call Me By Your Name i isti su mi utisci - fucking masterpiece
Sludge Factory Posted January 7, 2018 Posted January 7, 2018 (edited) 3 minutes ago, aram said: Ma ne bre, kinezi, borenje sa letenjem. Big trouble in Little China To je Karpenter Edited January 7, 2018 by Sludge Factory
Lancia Posted January 7, 2018 Posted January 7, 2018 1 hour ago, maheem said: Pogledao još jedared Call Me By Your Name i isti su mi utisci - fucking masterpiece + milionce
Mil@n Posted January 7, 2018 Posted January 7, 2018 (edited) 6 hours ago, mustang said: kung fu hustle ...joooj prava genijalstina! + beskonačno, gledao sam ga 10 puta. Obožavam! Edit: upravo sam završio aliena covenanta. Ukratko, kad 6i film u franšizi ne može da smisli ništa bolje od jednog te istoh "oh, we have an alien on ship" onda možda ga bolje ni ne snimiti. Plus za efekte, scenografiju, fotografijju i ta sranja, radnja - tja. A da je Dejvid zamenio Voltera provalio sam btw u prvom sledećem kadru, toliko od suspensa u završnici. Ne pomaže ni očajan casting glavne ženske uloge. Edited January 7, 2018 by Mil@n
mustang Posted January 7, 2018 Posted January 7, 2018 mudbound. tezak film. mary j.blige odlicna. pitam se, kako je moguce da smo toliko podeljeni, isti broj hromozoma, kostiju a toliko poremeceni u glavu da dozvolimo da mrzimo. mrzim hejtere. atipicno isprican film.
aram Posted January 7, 2018 Posted January 7, 2018 8 hours ago, Sludge Factory said: To je Karpenter Da jebo te, šta mi bi numem da objasnim
Ras Posted January 7, 2018 Posted January 7, 2018 10 hours ago, maheem said: Pogledao još jedared Call Me By Your Name i isti su mi utisci - fucking masterpiece 8 hours ago, Majo said: + milionce Znate da su se dvojica tako smuvala?
Lancia Posted January 7, 2018 Posted January 7, 2018 2 minutes ago, Ras said: Znate da su se dvojica tako smuvala? Radimo na tome. Aj pogledaj film, pa cemo u trojku:)
alec harvey Posted January 7, 2018 Posted January 7, 2018 tako nekako, a fimovi su kao dajdzest, best off, cini mi se serije imaji nekako bolji ritam, koliko se se secam
Recommended Posts