Lancia Posted January 6, 2018 Posted January 6, 2018 Meni smeta samo to besmisleno podizanje nivoa apsurdnosti u sluzbi napetosti filma i onda te prosto na kraju puste niz vodu. Gluma je sjajna, Sam Rockwell pre svih. Gledao ponovo Beautiful Girls, obozavam ovaj film, mame mi.
bey Posted January 6, 2018 Posted January 6, 2018 meni je kuća letećih bodeža > tigar/zmaj to dok ne dođe shadow
3opge Posted January 6, 2018 Posted January 6, 2018 koliko je to sve meni dosadno i negledljivo, sva ta kineska borilacka sranja sa letenjem po kucama.
Filozof manijak Posted January 6, 2018 Posted January 6, 2018 (edited) Meni je "Hero" ubedljivo najbolji kineski film edit: perfektnovizuelni kineski "Rašomon" Edited January 6, 2018 by Filozof manijak
mustang Posted January 6, 2018 Posted January 6, 2018 1 minute ago, 3opge said: koliko je to sve meni dosadno i negledljivo, sva ta kineska borilacka sranja sa letenjem po kucama. e da se slozim jednom i sa tobom....bice kise danas! jedino kinesko sto mogu da gledam je kung pao enter the fist i kung fu hustle ...joooj prava genijalstina!
Lancia Posted January 6, 2018 Posted January 6, 2018 Kinezi su foliranti, nema nista dok Japanac ne raspoluti i dok se Koreanac u krvi ne osveti.
Hippie Posted January 6, 2018 Posted January 6, 2018 cek cek.. a Hero??? -- nemam reci kolko volem ovo malo remek delo
ultra plasticni Posted January 6, 2018 Posted January 6, 2018 Najbolji kinez je In Mood For Love (2000)
Duci Simonovic Posted January 6, 2018 Posted January 6, 2018 I meni taj jedini ok od nabrojanih, ovo ostalo mi bezveze
mustang Posted January 6, 2018 Posted January 6, 2018 4 minutes ago, ultra plasticni said: Najbolji kinez je In Mood For Love (2000) to im se omaklo
Hippie Posted January 6, 2018 Posted January 6, 2018 ali ali...... Hero, ljudi ni ono kad lete iznad vode?? ni ona magija sa zutim lischem???? ni kad se po ekranu istope sve boje??? i misim, Tony Leung Chiu Wai tek... da ne govorim...... u ovom filmu ga najvise volim... i sve ostalo... film je pure poetry
Duci Simonovic Posted January 6, 2018 Posted January 6, 2018 ja te sve sa magijama i macevima il gledo a negledo il jedva gledo, kinezi bas skoro nisu krsten film napravili
nisam ja Posted January 6, 2018 Posted January 6, 2018 nikad ne gledam te popularne crtaće što izlaze. Mijazakija ne računam. Al danas sam thnx to kids gledao Ferdinanda i baš se zabavio. Najviše zahvaljujući maestralnoj sinhronizaciji.
Moća Posted January 6, 2018 Posted January 6, 2018 Meni je Hero isto vrh.Sent from my Le X620 using Tapatalk
Recommended Posts