Jump to content

Poslednji film koji ste gledali Part II

Featured Replies

Meni smeta samo to besmisleno podizanje nivoa apsurdnosti u sluzbi napetosti filma i onda te prosto na kraju puste niz vodu. Gluma je sjajna, Sam Rockwell pre svih.

Gledao ponovo Beautiful Girls, obozavam ovaj film, mame mi.

meni je kuća letećih bodeža > tigar/zmaj

to dok ne dođe shadow

shadow_-_2.jpg

shadow_-_1.jpg

shadow_-_3.jpg

koliko je to sve meni dosadno i negledljivo, sva ta kineska borilacka sranja sa letenjem po kucama.

Meni je "Hero" ubedljivo najbolji kineski film

p34738_p_v8_ae.jpg

edit: perfektnovizuelni kineski "Rašomon"

Edited by Filozof manijak

1 minute ago, 3opge said:

koliko je to sve meni dosadno i negledljivo, sva ta kineska borilacka sranja sa letenjem po kucama.

e da se slozim jednom i sa tobom....bice kise danas! 

jedino kinesko sto mogu da gledam je kung pao enter the fist i kung fu hustle :7_sweat_smile:...joooj prava genijalstina!

Kinezi su foliranti, nema nista dok Japanac ne raspoluti i dok se Koreanac u krvi ne osveti.

cek cek.. a Hero??? -- nemam reci kolko volem ovo malo remek delo

Najbolji kinez je

In Mood For Love (2000)

I meni taj jedini ok od nabrojanih, ovo ostalo mi bezveze

4 minutes ago, ultra plasticni said:

Najbolji kinez je

In Mood For Love (2000)

to im se omaklo

ali ali...... Hero, ljudi girl_sad.gif ni ono kad lete iznad vode?? ni ona magija sa zutim lischem???? ni kad se po ekranu istope sve boje??? i misim, Tony Leung Chiu Wai tek... da ne govorim...... u ovom filmu ga najvise volim... i sve ostalo... film je pure poetry

+ beskonačno

ja te sve sa magijama i macevima il gledo a negledo il jedva gledo, kinezi bas skoro  nisu krsten film napravili

nikad ne gledam te popularne crtaće što izlaze. Mijazakija ne računam. Al danas sam thnx to kids gledao Ferdinanda i baš se zabavio. Najviše zahvaljujući maestralnoj sinhronizaciji.

Meni je Hero isto vrh.

Sent from my Le X620 using Tapatalk