Jump to content
IGNORED

Poslednji film koji ste gledali Part II

Calavera

Recommended Posts

Posted

Pa to, valjda bih cuo do sada za neki.

Posted

Kako? A Đorđevićev "Trener"?

Posted

U stvari, najbolji je Vendersov "Golmanov strah od jedanaesterca", mada to realno uopšte i nije o fudbalu.

Posted

Pa i nisu zemenili... Allien je odvezao na Zemlju svoju, a njena se pokvarila i otišla u svemir...

Čekaj plan je bio da ona navuče onu morsku zvijezdu u kapsulu sa sobom i odvede je u deep space a da ona riba odleti na zemlju.

Kako je došlo do toga da se obrne?

Jesam ja propustio neki deo?

Posted

Koliko se secam, njega je vanzemaljac okruzio i onesposobio pre nego sto je uspeo da promeni kurs, tako da su ipak odleteli na zemlju.
A njena kapsula je udarila valjda u neku olupinu, sto ju je poslalo u deep space.

Sve u svemu, vrlo nategnut tvist  :)

Posted (edited)

Poceo Life i odustao vrlo brzo

kada je doktor krenuo da prstom dira novootkriveni organizam, da ne kazem Kalvina

Edited by jms_uk
Posted

Koliko se secam, njega je vanzemaljac okruzio i onesposobio pre nego sto je uspeo da promeni kurs, tako da su ipak odleteli na zemlju.

A njena kapsula je udarila valjda u neku olupinu, sto ju je poslalo u deep space.

Sve u svemu, vrlo nategnut tvist  :)

Ali previše očekivan... :fantom:

@jms

Propustio si solidan film...

Posted

Propustio si solidan film...

Ja sam odgledao iz dva cuga, i ne bi mu baš dao epitet "solidan". Nervirali su me isto kao i Jamesa, ima jebena gomila gluposti koje se baš teško gutaju...

Posted

imam blokadu da gledam filmove u kojima je ryan raynolds. ni zenu mu ne mogu gledati. pa tako da cu life mozda za par godina kad blokada prodje

Posted

Classic

1d46d78dfcaa045a6a0cbfa8f202abfb.jpg

Sent from my iPad using Tapatalk

Posted

Ajante, koji je najbolji ITA film o fudbalu?

vjerovatno ovaj:

Mondiali

Posted

Čekaj plan je bio da ona navuče onu morsku zvijezdu u kapsulu sa sobom i odvede je u deep space a da ona riba odleti na zemlju.

Kako je došlo do toga da se obrne?

Jesam ja propustio neki deo?

pa superorganizam, prepametan, preinteligentan trt mrt.

Posted

Ja sam odgledao iz dva cuga, i ne bi mu baš dao epitet "solidan". Nervirali su me isto kao i Jamesa, ima jebena gomila gluposti koje se baš teško gutaju...

Ma nerviralo je i mene, ali, jbg, u jednom trenutku je počeo da me drži... Liči popričićno na Alliena, a ovi novi Allieni liče na, ..., pa ni našta...Tako da mi je ovo bilo ok...

U stvari, moguće da sam izgubio kriterijume jer svašta gledam, KODI me upropastio... :(

Get out, ko nije gledao, neka pogleda, dobar, jako dobar...