kobni zelaya Posted June 12, 2017 Posted June 12, 2017 U stvari, najbolji je Vendersov "Golmanov strah od jedanaesterca", mada to realno uopšte i nije o fudbalu.
steins Posted June 12, 2017 Posted June 12, 2017 Pa i nisu zemenili... Allien je odvezao na Zemlju svoju, a njena se pokvarila i otišla u svemir... Čekaj plan je bio da ona navuče onu morsku zvijezdu u kapsulu sa sobom i odvede je u deep space a da ona riba odleti na zemlju. Kako je došlo do toga da se obrne? Jesam ja propustio neki deo?
FPLS Posted June 12, 2017 Posted June 12, 2017 Koliko se secam, njega je vanzemaljac okruzio i onesposobio pre nego sto je uspeo da promeni kurs, tako da su ipak odleteli na zemlju.A njena kapsula je udarila valjda u neku olupinu, sto ju je poslalo u deep space. Sve u svemu, vrlo nategnut tvist :)
jms_uk Posted June 12, 2017 Posted June 12, 2017 (edited) Poceo Life i odustao vrlo brzo kada je doktor krenuo da prstom dira novootkriveni organizam, da ne kazem Kalvina Edited June 12, 2017 by jms_uk
radisa Posted June 12, 2017 Posted June 12, 2017 Koliko se secam, njega je vanzemaljac okruzio i onesposobio pre nego sto je uspeo da promeni kurs, tako da su ipak odleteli na zemlju. A njena kapsula je udarila valjda u neku olupinu, sto ju je poslalo u deep space. Sve u svemu, vrlo nategnut tvist :) Ali previše očekivan... @jms Propustio si solidan film...
Skyhighatrist Posted June 12, 2017 Posted June 12, 2017 Propustio si solidan film... Ja sam odgledao iz dva cuga, i ne bi mu baš dao epitet "solidan". Nervirali su me isto kao i Jamesa, ima jebena gomila gluposti koje se baš teško gutaju...
mustang Posted June 12, 2017 Posted June 12, 2017 imam blokadu da gledam filmove u kojima je ryan raynolds. ni zenu mu ne mogu gledati. pa tako da cu life mozda za par godina kad blokada prodje
colonelo Posted June 13, 2017 Posted June 13, 2017 Ajante, koji je najbolji ITA film o fudbalu? vjerovatno ovaj: Mondiali
Mr.Mxyzptlk Posted June 13, 2017 Posted June 13, 2017 Čekaj plan je bio da ona navuče onu morsku zvijezdu u kapsulu sa sobom i odvede je u deep space a da ona riba odleti na zemlju. Kako je došlo do toga da se obrne? Jesam ja propustio neki deo? pa superorganizam, prepametan, preinteligentan trt mrt.
radisa Posted June 13, 2017 Posted June 13, 2017 Ja sam odgledao iz dva cuga, i ne bi mu baš dao epitet "solidan". Nervirali su me isto kao i Jamesa, ima jebena gomila gluposti koje se baš teško gutaju... Ma nerviralo je i mene, ali, jbg, u jednom trenutku je počeo da me drži... Liči popričićno na Alliena, a ovi novi Allieni liče na, ..., pa ni našta...Tako da mi je ovo bilo ok... U stvari, moguće da sam izgubio kriterijume jer svašta gledam, KODI me upropastio... :( Get out, ko nije gledao, neka pogleda, dobar, jako dobar...
Recommended Posts