Paul Gompitz Posted May 31, 2017 Posted May 31, 2017 http://m.imdb.com/title/tt4353996/?ref=m_nv_sr_1 Kako je poceo rat u Norveskoj. 7/10
maheem Posted June 1, 2017 Posted June 1, 2017 The Odyssey (2016) slabo, baš slabo. premalo vizuelno očaravajućih scena, priča loše napisana, izvedba još gora. komplikovana je priča o porodici Cousteau i zaslužuje da je snimi neki veći majstor filma a pre par nedelja sam pogledao dobar grčki al zaboravih da pomenem:Suntan (2016) kad udare sunce i mlada pička u već oštećenu glavu. preporuke
kud u maglu Simoviću Posted June 1, 2017 Posted June 1, 2017 odgledah ustav republike hrvatske malo mi nedorečen odnos vjekoslava i anta, to je valjda trebalo da nosi priču? falila mi je i dublja katarza glede teme koju je film pričao. ksenija marinković odlična, karaula mi je bila bolja. u svakom slučaju ne treba propustiti
koksy Posted June 1, 2017 Posted June 1, 2017 (edited) a pre par nedelja sam pogledao dobar grčki al zaboravih da pomenem: Suntan (2016) kad udare sunce i mlada pička u već oštećenu glavu. preporuke dobar film (7.02/10). (nemoj, Toni, nemoj) Edited June 1, 2017 by koksy
Musky Posted June 1, 2017 Posted June 1, 2017 (edited) odgledah ustav republike hrvatske malo mi nedorečen odnos vjekoslava i anta, to je valjda trebalo da nosi priču? falila mi je i dublja katarza glede teme koju je film pričao. ksenija marinković odlična, karaula mi je bila bolja. u svakom slučaju ne treba propustiti Ksenija je pojela lik. Pohvala za fantastične dijaloge, posebno onaj između Vjekoslava i učenika; ,, ...taj osećaj da si izneverio" Ali mnogo jako...a sve rečeno u samo par rečenica. Ne sećam se da mi je neki roman ili film sa sličnom temom uspeo na ovaj način približiti tu vrstu stradanja. Rajko Grlić dosledan receptu dva reda patnje - jedan red smeha. Sa nešto više rada u postprodukciji i montaži, mogao je ukupan utisak za ceo level iznad. Edited June 1, 2017 by Musky
Frank Pembleton Posted June 2, 2017 Posted June 2, 2017 Ksenija je pojela lik. Pohvala za fantastične dijaloge, posebno onaj između Vjekoslava i učenika; ,, ...taj osećaj da si izneverio" Ali mnogo jako...a sve rečeno u samo par rečenica. Ne sećam se da mi je neki roman ili film sa sličnom temom uspeo na ovaj način približiti tu vrstu stradanja. Rajko Grlić dosledan receptu dva reda patnje - jedan red smeha. Sa nešto više rada u postprodukciji i montaži, mogao je ukupan utisak za ceo level iznad. +100Što reče neko, on je zaista jedini od ekipe čija karijera je još živa...
pt 2.0 Posted June 2, 2017 Posted June 2, 2017 de niro je odlican osim kad treba da glumi zaljubljenog. tad izgleda kao da pije sirce. ne znam da li mu ne stoji, ne ume ili ga blam al kako god - nesto tu debelo ne stima.Meni je jedan od najlepših ljubavnih filmova ikad Zaljubljivanje (Falling in Love) sa njim i Meril Strip. I super je tamo.
koksy Posted June 2, 2017 Posted June 2, 2017 Meni je jedan od najlepših ljubavnih filmova ikad Zaljubljivanje (Falling in Love) sa njim i Meril Strip. I super je tamo. al što se čo'jek ružno ljubi, jadnoj Meril umalo jezik iščup'o
mustang Posted June 2, 2017 Posted June 2, 2017 (edited) http://www.imdb.com/title/tt4944596/ Odlican triler. Iako je sama prica o serijskom ubici i paru pandura (razliciih karaktera naravno) koji ga jure vidjena milion puta, reditelj Sorogoyen se potrudio da sve izgleda sto autenticnije. De la Torre i Alamo sjajni u svojim ulogama. Ovako je trebalo da bude napisana prva sezona True Detectiva, ali Pizzolatto nije umeo.. joooj ne znam sta da kazem....odgledala do kraja, preporucujem za gledanje ali brate mili. toliko stvari koje bodu oci, scene da te sokiraju, ma dajte molim vas. nisam mogla scenu sa psom u dvoristu da gledam. dala bih 6 od 10 zvezdica. o pandurskoj (ne)sposobnosti da ne pricam. Edited June 2, 2017 by mustang
pt 2.0 Posted June 2, 2017 Posted June 2, 2017 al što se čo'jek ružno ljubi, jadnoj Meril umalo jezik iščup'onisam primetila, i nemoj sad tu... da mi kvariš :)
koksy Posted June 2, 2017 Posted June 2, 2017 nisam primetila, i nemoj sad tu... da mi kvariš :) a pa nije valjda da nisi primetila, nevezano za ovaj film: kad god ljubi on fakat ružno ljubi. sad, doduše, to radi sve ređe...
pt 2.0 Posted June 2, 2017 Posted June 2, 2017 a pa nije valjda da nisi primetila, nevezano za ovaj film: kad god ljubi on fakat ružno ljubi. sad, doduše, to radi sve ređe...Stvarno nisam. Kajem se sad, vidim da je trebalo da posvetim veću pažnju tome...
MocaVukotic Posted June 2, 2017 Posted June 2, 2017 deluje kao ejlijen koji pokušava ženskoj da isisa jezičinu
Jimmy Kowalski Posted June 3, 2017 Posted June 3, 2017 dobar http://www.imdb.com/title/tt4857264/?ref_=nv_sr_1 Dobar triler, Paulo se izgleda pretplatio samo to da pise i rezira. Ima ocekivano malo rupa u prici, ako se pazljivo prati i obraca paznja na detalje, da se naslutiti zavrsni obrt i pre kraja, ali film drzi paznju..
Recommended Posts