glibav Posted May 20, 2017 Posted May 20, 2017 Colossal, verovatno najretardiraniji film koji sam gledao u zivotu.
đorđe geprat Posted May 21, 2017 Posted May 21, 2017 što me obradovalo kada je gospođa konačno zatražila da joj pustimnešto crno-belo a da je krimić. odabrah dva sa mlađanim delonom. "Les Felins" i "Le Circle Rouge". Prvi joj se jako dopao, drugi joj je bio predug. Meni je prvi uvek dobar zbog džejn fonde. u ovom drugom, svi nose bele kišne mantile. i delon i burvil i iv montan. sledeći put ponudiću gospođi "Le Deuxime soufle" i "Riffifi". "Lift za gubilište" je već gledala".
nisam ja Posted May 22, 2017 Posted May 22, 2017 kolko se hajpuje kan. jel procurilo nešto iz ponude? ako ne, kad će?
Reaktor Posted May 22, 2017 Posted May 22, 2017 http://www.imdb.com/title/tt4944596/ Odlican triler. Iako je sama prica o serijskom ubici i paru pandura (razliciih karaktera naravno) koji ga jure vidjena milion puta, reditelj Sorogoyen se potrudio da sve izgleda sto autenticnije. De la Torre i Alamo sjajni u svojim ulogama. Ovako je trebalo da bude napisana prva sezona True Detectiva, ali Pizzolatto nije umeo.. Ovo je mnogo dobro, fala Kowalski.
Dankan Ajdaho Posted May 23, 2017 Posted May 23, 2017 Je l' gori od Prometeja? Jeste. Jedno 100x. Sereš Apolo. Naravno da je bolji od Prometeja. Ali opet razočarenje. 4/10
Duci Simonovic Posted May 23, 2017 Posted May 23, 2017 Ti baš voliš filmove za olakšavanje menstrualnih tegoba
James Marshall Posted May 23, 2017 Posted May 23, 2017 Sereš Apolo. Naravno da je bolji od Prometeja. Ali opet razočarenje. 4/10 Tačno tako. Prvi dio filma je Prometej (koji sreće Predatora) a drugi je malo više klasičnog Aliena. Ali sve je to zbućkano. Manje kenjaže i filozofije (mada ima) nego u Prometeju, ali jednostavno ne dobacuje po atmosferi prvom dijelu ni do članaka.
Mil@n Posted May 23, 2017 Posted May 23, 2017 Ti baš voliš filmove za olakšavanje menstrualnih tegoba Pitao bih te šta fali filmu, ali sa obzirom da na opise trošiš od 2-3 reči u proseku, neću te terati na dodarni napor.
Reaktor Posted May 23, 2017 Posted May 23, 2017 El ciudadano ilustre (2016) Odlična argentinska drama/komedija o piscu, dobitniku Nobelove nagrade, koji se posle 40 godina vraća u rodnu provinciju da održi predavanje i primi titulu počasnog građanina...
James Marshall Posted May 24, 2017 Posted May 24, 2017 Pogledao ovog Šjamalana, totalno neplanirano, ne znam je li mu posljednji, ovaj Visit. Koliko je ovo zabavan film, ja sam se pola filma smijao kao blesav. Ako ga je napravio kao parodiju na ove Paranormal activity filmove, on je suvi genije. Ako nije, ako je pravio klasičan horor, opet je ispala jedna od boljih komedija u posljednje vrijeme. (kao i uvijek kad se prave filmovi da ne budu komedije, a na kraju ispadnu). Bonus utisak je klinjo car koji glumi bolje od 99% srpskog glumišta i 95% Holivuda, klinjo razbija :D Definitivno solidno potrošenih 80-ak minuta
Dankan Ajdaho Posted May 25, 2017 Posted May 25, 2017 (edited) Tačno tako. Prvi dio filma je Prometej (koji sreće Predatora) a drugi je malo više klasičnog Aliena. Ali sve je to zbućkano. Manje kenjaže i filozofije (mada ima) nego u Prometeju, ali jednostavno ne dobacuje po atmosferi prvom dijelu ni do članaka. Da, ako bi se trebao opisati film u par reči, to bi bilo zbrčkano, zbućkano & konfuzno. Opet su krenuli na jednu stranu, pa skrenuli na pogrešnu kod Albukerkija. Ponovo gomila stvari koji neki ljudi rade iz "nekog" razloga, pošto motiv na osnovu zdravog razuma ne može da se otkrije. Ponovo započeti pa nedovršeni segmenti koji ne završavaju nigde. Ponovo neki nonsensi koje ne bi pojeo pas s maslom. Slećeš na planetu koju za koju si saznao pre tri dana, naravno bez skafandera, jer jbg, liči na zemlju, i stoga garant™ možeš da dišeš vazduh bez problema i bez straha od biološke kontaminacije... itd itd itd Edited May 25, 2017 by Dankan Ajdaho
Recommended Posts