slepa živana Posted January 11, 2014 Posted January 11, 2014 Stani, tebi se stvarno sviđa before * trilogija? Ne moraš to da gledaš jer te žena tera?
banatjanin Posted January 11, 2014 Posted January 11, 2014 jedva našao, još težebilo sa titlom, na kraju uspeo.ah.
nezvanova Posted January 11, 2014 Posted January 11, 2014 (edited) ehej drugar, kada si vec tu i kada si kod francuza, pogledaj ona dva ''kulinarska'' sto je ajant preporucio,Les saveurs du Palais i Comme un chef, nisu losi, mislim da ce ti se svideti :-) /a nema ni problema sa titlovima/ Edited January 11, 2014 by nezvanova
đorđe geprat Posted January 11, 2014 Posted January 11, 2014 Preporuka od mene; pogledaj sve njegove filmove, nema greške...Evo ti top 5. njegovih: High Hopes (1988) Life Is Sweet (1990) Secrets & Lies (1996) Happy-Go-Lucky (2008) Another Year (2010) danas je bio dan za spajk lija.jutros sam se uverio da sam dobro preradio loš titl "high hopes". odličan film (8/10 po meni) koji prikazuje porodične odnose, na momente dramatične sa lepom epizodom dođoša u metropolu. popodne je sledilo doterivanje prevoda uz ponovno gledanje već viđenog "all or nothing". ozbiljnog prikaza života tri prilično razjebane porodice, meni na momente mučan zbog odnosa dece prema roditeljima. takođe zavređuje 8/10 možda i više.večeras sam seo sa ženom da odgledamo "life is sweet", na ovom topiku preporučen i izvanredno ocenjen (IMDB 7,4/10, AllMovie 2 x 4.5/5; RT 8/10 i 4/5). teško razočaranje. posle 10 minuta počeli smo da se zgledamo, posle 20 crv sumnje je počeo da radi, saglasno smo batalili film pošto smo odgledali kako pijana budala razvaljuje sopstveni restoran. nije nam bilo jasno permanentno vendino cerekanje, uzrok nikolinog ponašanja, ideja o kupovini prkolice................. ne dam se lako, moguće je da sam nešto prevideo, pogleedaću ponovo sutra. samo jednom mi se desilo da je moja ocena o nekom filmu bitno niža od pročitanih (paskvalino setebelece). da isperemo gorak ukus pogledali smo "another year". ja, ponovo. sjajan film o kome nema potrebe trošiti prostor. 9/10igrom slučaja, redosled je dao sliku dela izvanredne rut šin, najpre kao mlade, vesele i tolerantne žene i snaje, zatim kao majke problematične tinejdžerke i, na kraju žene u godinama okrenute mužu i spremne na pomoć drugima.ova tri filma su me vratila na produkciju britanskog filma s početka šezdesetih kada su toni ričardson i ostali dali lep prikaz običnih, anonimnih iz niže srednje klase engleza. jedina razlika je kolor.hvala na preporukama.
Moća Posted January 11, 2014 Posted January 11, 2014 (edited) Djordje jeste li gledali The Vanishing tj. Spoorloos? Edited January 11, 2014 by Moća
Mr.Mxyzptlk Posted January 11, 2014 Posted January 11, 2014 hatchi: a dog's talefilm mi je tako ova pesma:
banatjanin Posted January 11, 2014 Posted January 11, 2014 ehej drugar, kada si vec tu i kada si kod francuza, pogledaj ona dva ''kulinarska'' sto je ajant preporucio,Les saveurs du Palais i Comme un chef, nisu losi, mislim da ce ti se svideti :-) /a nema ni problema sa titlovima/iha, hvala onoliko!a ti pogledaj onaj moj, svideće ti se samo tako.
Ajant23 Posted January 11, 2014 Posted January 11, 2014 ehej drugar, kada si vec tu i kada si kod francuza, pogledaj ona dva ''kulinarska'' sto je ajant preporucio,Les saveurs du Palais i Comme un chef, nisu losi, mislim da ce ti se svideti :-) /a nema ni problema sa titlovima/Nipošto nisam preporučio taj prvi, to je smeće. Drugi vredi...
kud u maglu Simoviću Posted January 11, 2014 Posted January 11, 2014 Ok. Javite misljene obavezno.evo ja ću umesto djordjabolje gledati u plafon i čekati da padne
kud u maglu Simoviću Posted January 11, 2014 Posted January 11, 2014 film je smor neopevani, ne razumem šta ti se tu svideloevo moćo ovo je preporuka, isto gledaj do samoga kraja, i špicu
kud u maglu Simoviću Posted January 11, 2014 Posted January 11, 2014 pogledaj ovaj što sam ti rekao, pa se javi
Recommended Posts