February 5, 20241 yr odgledao i tvrdim odgovorno, onibaba je zapostavljeno malo remekdelo japanske kinematografije niko dije i ruksin da se izjasne
February 5, 20241 yr Just now, Nikodije said: Zakuni se da si tek sad gledao taj klasik? :ja nisam još: Ti si Vlad Cepeš.
February 5, 20241 yr 8 minutes ago, Nikodije said: Zakuni se da si tek sad gledao taj klasik? :ja nisam još: a nisam siguran da li sam, mislim da jesam al fazon pre par decenija, doduše mešam ga i sa crnom čkoma i sa kwaiden i sa još nekoliko. gledaj, bolje ti to nego neke novotarije.
February 7, 20241 yr American Fiction - mnogo volim Jeffrey Wright-a film je okej, lagana komedija/porodicna prica upakovana kao kritika bele amerike i crne amerike ali i filmske/knjizevne industrije... dosta pitko i zanimljivo, nepretenciozno... 5/7 sto kazu internet filmofili
February 7, 20241 yr The Zone of Interest. Nominovan i za Oskara, ali, sta znam, meni je malo prvoloptaski, pogotovo za nas istrenirane na pricama o suocavanju i banalnosti zla. Neke reziserske intervencije su suvisne, sto malo pojacava utisak prvoloptastva. Ali film nije djubre, daleko od toga. Sjajno i veoma minuciozno su uradjeni modernisticki enterijeri. Pretpostavljam da je ideja bila da se kaze da se Ausvic prakticno desio juce. Pricali smo posle bioskopa sinoc, vremenska ekvidistanca izmedju filma i naseg trenutka je vreme kad je najbolji fudbaler na svetu bio Maradona (ili vreme ZOI u Sarajevu, ako cemo malo lokalnije).
February 7, 20241 yr Reality 2023 igrani dokumentarac Sidni Suini pokidala, kako sam je zavoleo posle ovoga Gledao sam je u Euforiji (i tu se video talenat ali je bio maskiran seksipilom) ali ovde je majstorski iznela ozbiljnu stvar. Rezija je takodje mamojebna, sve vreme si na iglama.
February 7, 20241 yr Midnight Cowboy Ne znam kako ga do sada nisam gledala nijednom, ali od sada cu sigurno jos koji put .
February 7, 20241 yr 2 hours ago, Caligula said: Reality 2023 igrani dokumentarac Sidni Suini pokidala, kako sam je zavoleo posle ovoga Gledao sam je u Euforiji (i tu se video talenat ali je bio maskiran seksipilom) ali ovde je majstorski iznela ozbiljnu stvar. Rezija je takodje mamojebna, sve vreme si na iglama. ja pet puta proverovao, dal je stvarno realno™, da se likusa zove reality winner irl.. da sam se kladio, izgubio bih opkladu
February 7, 20241 yr 14 hours ago, Kampokei said: The Zone of Interest. Nominovan i za Oskara, ali, sta znam, meni je malo prvoloptaski, pogotovo za nas istrenirane na pricama o suocavanju i banalnosti zla. Neke reziserske intervencije su suvisne, sto malo pojacava utisak prvoloptastva. Ali film nije djubre, daleko od toga. Sjajno i veoma minuciozno su uradjeni modernisticki enterijeri. Pretpostavljam da je ideja bila da se kaze da se Ausvic prakticno desio juce. Pricali smo posle bioskopa sinoc, vremenska ekvidistanca izmedju filma i naseg trenutka je vreme kad je najbolji fudbaler na svetu bio Maradona (ili vreme ZOI u Sarajevu, ako cemo malo lokalnije).
February 7, 20241 yr 3 hours ago, Stela said: Midnight Cowboy Ne znam kako ga do sada nisam gledala nijednom, ali od sada cu sigurno jos koji put . omiljeni
February 9, 20241 yr 65 Prije nego sam mu pogledao IMDB stranicu (po gledanju) ocijenio sam ga sa 4.0. Nedostaje mu pola sata na kraju kako bi završio iole smisleno.
February 9, 20241 yr On 7.2.2024. at 23:59, Fakundo Sava said: Jel gleda neko Beau is afreid ? Traje 3 sata ,a deluje kao uspavanka Daleko od uspavanke srecno, ako se odlucis da odgledas.
February 9, 20241 yr Ne le dis à personne - filmcina. super sto mi ponovo natrcao na TV-u. Cluzet je car.