Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Poslednji film koji ste gledali Part II

Featured Replies

to catch a killer

estetski lepo izgleda, mada previse meandrira™ u pokusaju da bude mnogo ozbiljan. al moze da prodje, pre svega zahvaljujuci shailene, koja je super.

• Replies 23.7k
  • Views 2.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ayatollah
    Ayatollah

Evo, upravo sam se vratio iz Cineplexxa sa Barbie, pa da bacim koju. Nije da je ovo bio moj prvi izbor za gledanje, ali sam dobio u zadatak da vodim ženinu bratanicu u bioskop, te izbor između Barbie

• Nikada se nisam ozbiljno pozabavio, niti mogu da odredim od kada je počela moja fascinacija industrijskim predgrađem?   Gotovo sam siguran da u vreme kada sam po prvi put gledao Psa koji je

• Uobičajen problem vas mladih.   Za ozbiljno, postoje zaista sjajne sekvence, ali bih o filmu rekao da je pre skrpljen, nego montiran i zapravo ostaje utisak propuštene šanse da se napravi (j

Posted Images

Pariz Teksas, ponovo.

Jebeno remek-delo

Nyad

Stvarno neverovatna i inspirativna priča, ali ništa spec van toga, scenario malo ofrlje odrađen, Anet Bening mi nekako nije legla, kao da preglumljuje ili se previše trudi, nema spontanosti u njenom liku, dok ovde skoro napljuvana Džudi Foster deluje mnogo uverljivije i ubedljivije. 

A i Džudi se uradila, sva je ko sajla, u mišićima. :ohmy:

20231018181040-65305f4d57304410d79dd1f5j

Edited by Mil@n

The Beekeeper - jezivo bas jezivo glup film a bas mi se gledala neka Statham tabadzijska zezancija. Tuce nikakve, cela radnja poznata posle 5 minuta, riba ni od korova, Emmy Raver varikina za oci, kako je ta uopste postala glumica, Jeremy Irons neiskoriscen i blentav, Statham nadrndan i bez smeka.

1 hour ago, Caligula said:

Pariz Teksas, ponovo.

Jebeno remek-delo

Obnavljala gradivo pre dve-tri nedelje :wub:

1 hour ago, Stela said:

Obnavljala gradivo pre dve-tri nedelje :wub:

Ma filmcina

1 hour ago, Caligula said:

Ma filmcina

Jersi gledo ovaj posl?

Equilizer 3

Spoiler

Spoiler

Odlična scena sa kombijem.

Spoiler

Dobra korenspodencija sa Emom Kolins, oboje izveli kako treba. S tim da nema puno tih scena.

Scene početka filma na granici dosadnog ali se nose sa scenarijom. 

Scenario dobar, zvekne u glavu na kraju, nakon svega. Odlično odigrano, što bi 1 equilizer odigrao.

Solidan, ali ne manje od toga.

Hmmmm

image.thumb.jpeg.3cf96c1a400d3589d84c09f78ed86c1c.jpeg

7/10

11 minutes ago, Djuro said:

Hmmmm

7/10

Au bre Djuro, @Weenie Pooh ispise celu stranu na nevidjeno :shutup:

Fast and furious da jede govna. :ziga:

A Ford Mustang mi je tiha patnja još kada sam prvi put gledao ovaj film kao klinac. :ziga:

Najjaci chase scene ikada. Peter Yates  je godinu dana ranije snimio krimic Robbery, u kome na pocetku isto imamo dobru jurnjavu ulicama Londona, McQeenu se dopala i angazovao da rezira Bullit.

Zanimljivo mi je da se Mustang šezdesetih primio i u Francuskoj, pa se pesma pod nazivom Ford Mustang nalazi na Gainsbourgovom albumu sa BB (1968):

U slučaju Lelouchovog filma Un homme et une femme (1966) lik kojeg tumači Trintignant, vozi za Fordov tim, pa verujem da se radi o nekakvom sponzorstvu. Jean-Louis Duroc (Trintignant) privatno vozi Mustang kabrio, klasični Mustang na Monte Karlo reliju, a u filmu je još Fordov GT40 (snimci sa LeMana). Dobar deo filma su scene u automobilu, iako to naravno nisu scene jurnjave poput ovih gore.

U ovom video sa scenama iz filma su sva tri automobila:

https://www.leparisien.fr/automobile/un-homme-une-femme-et-une-mustang-cette-ford-qui-creve-l-ecran-15-07-2019-8117160.php

Edited by Ras

Sinoc posle sto godina opet pogledao Le Samouraï kakva je glava Delon kakva pojava, i naravno Melvil koji drzi svaki detalj u rukama da moze da upravlja i pravilno postavi svaku scenu... 

Sad cu morati da gledam ponovo i pandura i crveni krug... 

On 4. 2. 2024. at 20:33, Ras said:

U slučaju Lelouchovog filma Un homme et une femme (1966) lik kojeg tumači Trintignant, vozi za Fordov tim, pa verujem da se radi o nekakvom sponzorstvu. Jean-Louis Duroc (Trintignant) privatno vozi Mustang kabrio, klasični Mustang na Monte Karlo reliju, a u filmu je još Fordov GT40 (snimci sa LeMana). Dobar deo filma su scene u automobilu, iako to naravno nisu scene jurnjave poput ovih gore.

U ovom video sa scenama iz filma su sva tri automobila:

https://www.leparisien.fr/automobile/un-homme-une-femme-et-une-mustang-cette-ford-qui-creve-l-ecran-15-07-2019-8117160.php

Obozavam taj film.

Pricu, glumu, muziku, smenu crno-belih i kadrova u boji :wub: , pa cak i taj auto na koji nisam obratila paznju, kao sto inace ne primecujem automobile :).