Jump to content
IGNORED

Poslednji film koji ste gledali Part II

Calavera

Recommended Posts

Posted

Bardem je tu ulogu iz NCFOM ponovio u James Bondu.

Posted

Jedan je Anton Chigurh, ne poredi sa sa konfekcijskim Bond zlikovcima.

Posted
On 20.3.2020. at 20:52, Lancia said:

Midsommar - fuck, kakvu sam sad klejbezablu odgledao. :dry: 

šta mu konkretno zameraš? :fantom:

Posted
20 minutes ago, Pokojni Ruxin said:

šta mu konkretno zameraš? :fantom:

Da, ja sam dinja da skrabam o necemu sto mi se ne svidja, brate udri hvalospeve ako mislis da je film vredan toga. Pazi lencugu i izrabljivaca :fantom:

Posted (edited)
10 minutes ago, Lancia said:

Da, ja sam dinja da skrabam o necemu sto mi se ne svidja, brate udri hvalospeve ako mislis da je film vredan toga. Pazi lencugu i izrabljivaca :fantom:

verovatno sam najviše reči potrošio na midsommar od svih ođe :sleep:

post i jeste manje-više zajebancija na tu dinamiku, nisam mislio da diskutujemo ozbiljno. osećam kao skoro jedini čovek na forumu koji voli midsommar i ne stidi se toga (dobro evo i reaktor ima taj neki uzvišeni ukus), pa kad kod ga neko od pristojnog sveta pogleda, prekrsti se tri puta i produži dalje, ja kao zastupnik midsommara za srbiju i region moram da iskočim iz ugla i reaguem™ :)

Edited by Pokojni Ruxin
Posted
5 minutes ago, Pokojni Ruxin said:

verovatno sam najviše reči potrošio na midsommar od svih ođe :sleep:

post i jeste manje-više zajebancija na tu dinamiku, nisam mislio da diskutujemo ozbiljno. osećam kao skoro jedini čovek na forumu koji voli midsommar i ne stidi se toga (dobro evo i reaktor ima taj neki uzvišeni ukus), pa kad kod ga neko od pristojnog sveta pogleda, prekrsti se tri puta i produži dalje, ja kao zastupnik midsommara za srbiju i region moram da iskočim iz ugla i reaguem™ :)

Nemam pojma Rukso, nisam bio tu kad si pisao a i sad kad ukucam ime filma u pretragu ne izlazi tvoj post, nije ni bitno, film pati od disproporcije u pijanom nastojanju da se gledalac zapanji fotografijom, kadrovima i zvukom, s druge strane ne pruza nista  ili ajde vrlo malo, osim osecaja gadnog na kraju

Posted

Knives Out je poput žvakaće gume, dobar dok traje, zaboraviš čim se završi.

Posted

:D

dok si sve to otkucao mogao si vec da ga pogledas. zabavan je. 

Posted
2 minutes ago, Ras said:

Knives Out je poput žvakaće gume, dobar dok traje, zaboraviš čim se završi.

jbt ja se već ne sećam kako se završio a gledala sam pre dve nedelje recimo

Posted (edited)
2 minutes ago, beyoncé said:

jbt ja se već ne sećam kako se završio a gledala sam pre dve nedelje recimo

Iz istog razloga se i žvake ponovo žvaću.

Edited by Ras
Posted (edited)

@Rasmisliš već ižvakane pa sačuvane?

nije da nisam i to radila

ne sećam se ni boginje, navodiš me na nehigijenu u ove odsudne trenutke

ed. dva.

osećam da sam nešto izgrešila u gramatici ali ne znam gde

Edited by beyoncé
Posted

@HostNisam gledao.

U teškim vremenimatm (i inače) sklon sam višesatnim kostimiranim dramama, ali gotovo sve sam gledao (bar mi se tako čini).

@beyoncé Nesvažakanu, naravno.

Op, op, kod mene zvižduci i Vučiću pederu nadjačavaju aplauz!?

Posted
5 minutes ago, Host said:

:isuse: 

Reveal hidden contents

ValerieChiang-JamieLeeCurtis01a.jpg

nisam znala da si tolko mator :(

Posted (edited)
40 minutes ago, Lancia said:

Nemam pojma Rukso, nisam bio tu kad si pisao a i sad kad ukucam ime filma u pretragu ne izlazi tvoj post, nije ni bitno, film pati od disproporcije u pijanom nastojanju da se gledalac zapanji fotografijom, kadrovima i zvukom, s druge strane ne pruza nista  ili ajde vrlo malo, osim osecaja gadnog na kraju

meni ari aster definitivno ubada njegovu žicu. totalno me uvlači atmosferom i imam osećaj da mogu dane da provedem u njegovim filmovima. iako mislim da hereditary i midsommar praktično pate od toga što se nazivaju horororima (često možemo pročitati da ljudi koji ih cene po žanrovskim konvencijama kažu da nisu strašni), mene njegova ideja horora u dušu gađa. na nekom dubljem egzistencijalnom nivou, ništa ne iskače iza ćoška i viče bu. oba filma imaju scene koje su mi se bukvalno urezale u psihu na prvo gledanje.

i da, midsommar jeste okvirno predvidiv film, okvirno prostog zapleta. do tog nivoa da je zaplet i bukvalno nacrtan u prvih 20 minuta filmova. ali ne mislim da to znači da ne pruža ništa, ni da nema šta da kaže, ni da ne ume da iznenadi i zaintrigira (naprotiv), ni da se nema o čemu razmišljati i diskutovati....ali nije da ne razumem zašto se šira publika teško povezuje sa ovim tipom psihološkog horora. duboka neprijatnost (da ne kažem gadnost) je feature, not a bug.

40 minutes ago, Host said:

Desi Rukso, puska te (umalo) ubila. 

Jersi gledao Knives Out? Ima misteriju, ima dramu, ima boginju, ima gotivnog Johnsona, al ima i onog Riana pa ne znam da li da gledam. 

a šta misliš? remek delo brate moj hostže! 

Edited by Pokojni Ruxin