March 22, 20205 yr On 20.3.2020. at 20:52, Lancia said: Midsommar - fuck, kakvu sam sad klejbezablu odgledao. šta mu konkretno zameraš?
March 22, 20205 yr 20 minutes ago, Pokojni Ruxin said: šta mu konkretno zameraš? Da, ja sam dinja da skrabam o necemu sto mi se ne svidja, brate udri hvalospeve ako mislis da je film vredan toga. Pazi lencugu i izrabljivaca
March 22, 20205 yr 10 minutes ago, Lancia said: Da, ja sam dinja da skrabam o necemu sto mi se ne svidja, brate udri hvalospeve ako mislis da je film vredan toga. Pazi lencugu i izrabljivaca verovatno sam najviše reči potrošio na midsommar od svih ođe post i jeste manje-više zajebancija na tu dinamiku, nisam mislio da diskutujemo ozbiljno. osećam kao skoro jedini čovek na forumu koji voli midsommar i ne stidi se toga (dobro evo i reaktor ima taj neki uzvišeni ukus), pa kad kod ga neko od pristojnog sveta pogleda, prekrsti se tri puta i produži dalje, ja kao zastupnik midsommara za srbiju i region moram da iskočim iz ugla i reaguem™ Edited March 22, 20205 yr by Pokojni Ruxin
March 22, 20205 yr 5 minutes ago, Pokojni Ruxin said: verovatno sam najviše reči potrošio na midsommar od svih ođe post i jeste manje-više zajebancija na tu dinamiku, nisam mislio da diskutujemo ozbiljno. osećam kao skoro jedini čovek na forumu koji voli midsommar i ne stidi se toga (dobro evo i reaktor ima taj neki uzvišeni ukus), pa kad kod ga neko od pristojnog sveta pogleda, prekrsti se tri puta i produži dalje, ja kao zastupnik midsommara za srbiju i region moram da iskočim iz ugla i reaguem™ Nemam pojma Rukso, nisam bio tu kad si pisao a i sad kad ukucam ime filma u pretragu ne izlazi tvoj post, nije ni bitno, film pati od disproporcije u pijanom nastojanju da se gledalac zapanji fotografijom, kadrovima i zvukom, s druge strane ne pruza nista ili ajde vrlo malo, osim osecaja gadnog na kraju
March 22, 20205 yr 2 minutes ago, Ras said: Knives Out je poput žvakaće gume, dobar dok traje, zaboraviš čim se završi. jbt ja se već ne sećam kako se završio a gledala sam pre dve nedelje recimo
March 22, 20205 yr 2 minutes ago, beyoncé said: jbt ja se već ne sećam kako se završio a gledala sam pre dve nedelje recimo Iz istog razloga se i žvake ponovo žvaću. Edited March 22, 20205 yr by Ras
March 22, 20205 yr @Rasmisliš već ižvakane pa sačuvane? nije da nisam i to radila ne sećam se ni boginje, navodiš me na nehigijenu u ove odsudne trenutke ed. dva. osećam da sam nešto izgrešila u gramatici ali ne znam gde Edited March 22, 20205 yr by beyoncé
March 22, 20205 yr @HostNisam gledao. U teškim vremenimatm (i inače) sklon sam višesatnim kostimiranim dramama, ali gotovo sve sam gledao (bar mi se tako čini). @beyoncé Nesvažakanu, naravno. Op, op, kod mene zvižduci i Vučiću pederu nadjačavaju aplauz!?
March 22, 20205 yr 40 minutes ago, Lancia said: Nemam pojma Rukso, nisam bio tu kad si pisao a i sad kad ukucam ime filma u pretragu ne izlazi tvoj post, nije ni bitno, film pati od disproporcije u pijanom nastojanju da se gledalac zapanji fotografijom, kadrovima i zvukom, s druge strane ne pruza nista ili ajde vrlo malo, osim osecaja gadnog na kraju meni ari aster definitivno ubada njegovu žicu. totalno me uvlači atmosferom i imam osećaj da mogu dane da provedem u njegovim filmovima. iako mislim da hereditary i midsommar praktično pate od toga što se nazivaju horororima (često možemo pročitati da ljudi koji ih cene po žanrovskim konvencijama kažu da nisu strašni), mene njegova ideja horora u dušu gađa. na nekom dubljem egzistencijalnom nivou, ništa ne iskače iza ćoška i viče bu. oba filma imaju scene koje su mi se bukvalno urezale u psihu na prvo gledanje. i da, midsommar jeste okvirno predvidiv film, okvirno prostog zapleta. do tog nivoa da je zaplet i bukvalno nacrtan u prvih 20 minuta filmova. ali ne mislim da to znači da ne pruža ništa, ni da nema šta da kaže, ni da ne ume da iznenadi i zaintrigira (naprotiv), ni da se nema o čemu razmišljati i diskutovati....ali nije da ne razumem zašto se šira publika teško povezuje sa ovim tipom psihološkog horora. duboka neprijatnost (da ne kažem gadnost) je feature, not a bug. 40 minutes ago, Host said: Desi Rukso, puska te (umalo) ubila. Jersi gledao Knives Out? Ima misteriju, ima dramu, ima boginju, ima gotivnog Johnsona, al ima i onog Riana pa ne znam da li da gledam. a šta misliš? remek delo brate moj hostže! Edited March 22, 20205 yr by Pokojni Ruxin