Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Poslednji film koji ste gledali Part II

Featured Replies

borg vs mcenroe

dobar. nisam neki fan tenisa, te u nekim normalnim okolnostima, sa manje slobodnog vremena ne bih ovo ni gledao. za borga i mekinroa i njihovo rivalstvo sam cuo kao sto sam cuo za madagaskar, i otprilike sam znao da je njihova prica zanimljiva jer su bili totalno razliciti po svemu. ovde je ta razlicitost bas fino docarana, a cinjenica da se radi o 1 tako smarackom sportu kao sto je tenis ovde nije nikakav problem, uspeli su da je naprave interesantnom cak i za nas koji ne volimo tenis.

race

ovo je vec slabije, dzesi zasluzuje bolji film. imao sam utisak kao da je bjela™ radio.

Edited by Nikodije

• Replies 23.7k
  • Views 2.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ayatollah
    Ayatollah

Evo, upravo sam se vratio iz Cineplexxa sa Barbie, pa da bacim koju. Nije da je ovo bio moj prvi izbor za gledanje, ali sam dobio u zadatak da vodim ženinu bratanicu u bioskop, te izbor između Barbie

• Nikada se nisam ozbiljno pozabavio, niti mogu da odredim od kada je počela moja fascinacija industrijskim predgrađem?   Gotovo sam siguran da u vreme kada sam po prvi put gledao Psa koji je

• Uobičajen problem vas mladih.   Za ozbiljno, postoje zaista sjajne sekvence, ali bih o filmu rekao da je pre skrpljen, nego montiran i zapravo ostaje utisak propuštene šanse da se napravi (j

Posted Images

a da, u jucerasnjem sportskom bloku gledao sam i

the way back

i vec sam ga zaboravio. tjah... visak patetike i klisea doveli su ga na ivicu gledljivosti, ali ben ga je svojim umecem ostavio s ove strane gledljivosti. tipican b film za b glumce, kakvi su svi ostali koji se ovde pojavljuju. ne znam zasto je on ovo radio, valjda voli kosarku, pa da ima nesto uradjeno i na tu temu.

Edited by Nikodije

The Big Lebowski 

Jedno 85. put ga gledam, prvi put posle 5 godina pauze. Setim se nekih vremena iz srednje skole i studija kad sam mogao da oponasam taj zivotni stil i shvatim koliko sam danas srecan 1 bezbriznim satom u toku dana

Najbolji film ikad

Posle ovog sa mog avatara :D

Ustvari neka ih zajedno,dva najzabavnija filma ikad.

3 hours ago, Ravanelli said:

The Big Lebowski 

Jedno 85. put ga gledam, prvi put posle 5 godina pauze. Setim se nekih vremena iz srednje skole i studija kad sam mogao da oponasam taj zivotni stil i shvatim koliko sam danas srecan 1 bezbriznim satom u toku dana

Najbolji film ikad

Bio sam na premijeri u SC. Smejao se kao i obično više od jedno petnaest sedišta u krug. Tada se smejao i više. Devojka, koja je sedela do mene (sedište prazno između), shvatam tu i tamo da me gleda, da preterujem, da sam došao da ispoštujem braću Koen i da realno baš i mnogo ne očekujem, kao i da mi se stvarno dopadaju ovoga puta, da mi se i ta devoJka dopada, da nisam kegla niti sam, ovoga iznimnog puta, ruka koja je ruši...

Odoh na pijano postovanje...

Je o je o je what condition my condition was in

Bio je to u tom trenutku vrlo moderan film. To je neka 97', 98', shakespeare in love period

Edited by MocaVukotic

Dobro je to sto je atmosferican i na foru, a sve besmisleno

Nastavio sa nekim starijim westernima - Wild Bunch. Predugo traje, skoro 2 i po sata, malo je usporen. Ali dobar. Nije mi vrh vesterna nekako.

Mozda zato sto i nije western

nego sta je?

strip-opera?

Evo covek zna

47 minutes ago, Joe D said:

strip-opera?

Truba je, nema saputanja.

Divlja Horda je gangsterski film

1 minute ago, ultra plasticni said:

Divlja Horda je gangsterski film

Moze link?