Reaktor Posted February 29, 2020 Posted February 29, 2020 (edited) Big Bad Wolves (2013) Odličan izraelski triler nafilovan crnim humorom + malčice horora na vrh noža... Kraj malo zbrzan, ali može i tako. Nisam znao ništa o ovom filmu, nekako mi promakao. Posle vidim da ga je Tarantino nahvalio samotako. Prikazivao se pre par dana na Cinestar dvojci, ko hoće neka iskoristi priliku. Preporučujem. Edited February 29, 2020 by Reaktor
Jimmy Kowalski Posted February 29, 2020 Posted February 29, 2020 Ih, hvalili smo ga onoliko ovde kad se pojavio. Cudi me da ti promaklo..
goofs Posted March 1, 2020 Posted March 1, 2020 Djodjo Zec, filmčina i po. Plačeš od smeha pa plačeš od muke, i tako u krug. Sve filmove Waititi da režira.
Indy Posted March 1, 2020 Posted March 1, 2020 Posle tegobnog i turobnog "I, Daniel Blake" pre par godina, ovaj "Sorry We Missed You" mi je još teže pao. Ken Loach je zaista merna jedinica za feel-bad cinema. Pa mi to nije bilo dosta, te iza toga još pogledah i amerikanski 99 Homes. Premda dobar, nije na nivou Loacha. Ova 2 filma zaredom su ono što bokseri zovu one-two punch...
Ajant23 Posted March 2, 2020 Posted March 2, 2020 5 hours ago, Indy said: Posle tegobnog i turobnog "I, Daniel Blake" pre par godina, ovaj "Sorry We Missed You" mi je još teže pao. Ken Loach je zaista merna jedinica za feel-bad cinema. Ako je ovo ona igra da se premesti tačno jedna šibica, boldovano bi trebalo da je rešenje: 5 hours ago, Indy said: Posle tegobnog i turobnog "I, Daniel Blake" pre par godina, ovaj "Sorry We Missed You" mi je još teže pao. Ken Loach je zaista merna jedinica za feel bad-cinema.
Mil@n Posted March 2, 2020 Posted March 2, 2020 Novi Džej i Tihi Bob prosečan skroz... A fan sam Kevina Smita. 5.9 realna ocena mada bi ja zaokružio na 6 u ime starih dana.
Nikodije Posted March 3, 2020 Posted March 3, 2020 (edited) ja probao da gledam i odustao. da sam 25 godina mladji, mozda bi moglo da se gleda i cak da bude zabavno Edited March 3, 2020 by Nikodije
Mil@n Posted March 5, 2020 Posted March 5, 2020 Niko ne baca od smeha do suza kao Waititi. Već sam rekao, ali ponoviću, čovek je težak, težak car. Poseban stil, unikatan i genijalan. Obožavam njegove filmove, šteta što ih nije više štancao.
3opge Posted March 8, 2020 Posted March 8, 2020 JO JO RABBIT daleko najbolji film prosle godine i cista je perverzija da nije dobio zasluzenu nagradu umesto Parazita.
Lancia Posted March 8, 2020 Posted March 8, 2020 16 minutes ago, 3opge said: JO JO RABBIT daleko najbolji film prosle godine i cista je perverzija da nije dobio zasluzenu nagradu umesto Parazita. jeste, uz svetionik, jedino sto valja. parazit je ok i nista vise,
Indy Posted March 8, 2020 Posted March 8, 2020 Ne mogu da kažem ovako ili onako, pošto Jojo nisam gledao, ali Parazit je odlično odslikao ovo vreme u kojem živimo, barem mi koji se nalazimo u razvijenom neoliberalizmu. Prosto ne znam šta drugo postoji da to verno odslikava kao to (mislim, govna koja dave prekarijat - gde to inače ima da se gleda - mislim, ovo je ozbiljno pitanje, ne trolovanje, baš me zanima, rado bih to gledao.) Film nije bez problema, posebno u završnom delu, ali meni je slikanje dobroživućih poluretarada koji su "na vlasti" nasuprot luzerima koji i fizički i metaforički žive u utrobi ovog sistema "od kojeg nema boljeg" mnogo bitnije nego kasniji preokreti (sa vijkom)... 1
Recommended Posts