Jump to content
IGNORED

Poslednji film koji ste gledali Part II

Calavera

Recommended Posts

Posted

Gledam sada fotografije iz ovog Dilindžera - što je tu lepa Mišel Filips! 

Posted

Malo stariji, ali iznenađujuće dobar. Ima ceo film na youtube-u koga mrzi da skida. :)

1291703.jpg

Posted

hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.jpg.eab1275544a04dadb926a32543a6ad43.jpg

Snimano u bivšoj jugi u nekoj pripizdini kod Zagreba sa sve full Titovim tenkovima.

Posted

Jel gledao neko kursk? 

Ako nije hrđav možda najpre to. U konkurenciji merkjurija i rokija 17. 

Ili ipak gole muške guzice i znojava torzoa? 

Nisam pametan. 

Posted

na televizoru, ništa vredno pažnje pa se okretoh arhivi na disku. argentinska "zvanična istorija" iz '85. ponovno gledanje posle ne znam koliko godina. i dalje mučno i moćno

Posted

Dobar je Dogman, mislim i bolji od Gomore, jer više funkcioniše u nekom žanrovskom, noir smislu. Film verovatno nije previše origanalan, ima klišea odavde i odande, ali je sve to fino i skrupulozno upotrebljeno i upakovano. Kako ono beše, kao Rundskop - agro noir? :). Vidi se da se Garoneu taj film dopao.

Posted
2 hours ago, FPLS said:

Novi Cuaron i von Trier na trafikama :)

Zajebavaš!? Hvala puno! :)

Posted

sinoć sam uhvatila na teveu dancer upstairs iz 2002. u režiji džona malkoviča.

jurenje pobunjenika u južnoj americi, ali usporeno. i baš je na lep način prikazana veza revolucije i umetnosti, kad ono jutros vidim snimak pobune iz kinoteke pa mi još lepše :)

Posted

ORSON.jpg.0e5fee82123fae5589ce3c83c51f80c9.jpg

https://www.imdb.com/title/tt1175506/

Ko još ne zna za Orsona! Welles je bio strašno fascinantna figura pored činjenice da je bio jedan od najvećih režisera ikada i stvarno je čudno što do sada njegov lik nije bio češća tema filmskih dramatizacija. Richard Linklater radi ono što radi najbolje, a to je pravi pametan feel good film. Niko ne zna od kuda se pojavio Christian McKay ali ne znam da li bi Welles odigrao bolje Wellesa! Summa summarum, ovaj film preporučujem prvenstveno jer mi je odlično legao a osim toga kontam da bi dosta ljudi zaobišlo ovaj film možda prvenstveno zbog  Zack Efrona-a  i mislim da bi se zajebali. Ljudi koji nisu upoznati sa likom Wellesa (ili vrlo malo) dobiće laganu, zabavnu komediju.

Posted
1 hour ago, nisam ja said:

PA_10.21.2017_Latcho-Drom-2_800x450.jpg

Latcho drom

:heart::heart::heart:

Posted
On 13.12.2018. at 8:55, pariah said:

Ajd da se ne "svađamo" :cool:  uguraću i Cross of Iron među bolje samo zbog Coburn-ove njuške i Slavka Štimca.

Reveal hidden contents

hvala ti brate. znaci mi.