Jump to content
IGNORED

Poslednji film koji ste gledali Part II

Calavera

Recommended Posts

Posted

Tully (2018)

Ovo je treća saradnja reditelja Džejson Rajtmana, sa scenaristkinjom, Dijablo Kodi. (Juno 2007 Young Adult 2011)
Rekao bi da je to trilogija o "ženi na ivici nervnog sloma" - ili filmovi snimljeni o ženi koja prolazi neke životne faze.

Samo ovde imamo daleko složeniju priču postporođajne depresije, sa finim zaokretom na kraju, koji dobacuje više od indie filma - obojeći ga mračnim aspektima ove priče.

Šarliz Teron je sjajna. Možda nije najbolji film godine, ali veoma interesantan koncept - prikazivanja problema koji roditeljstvo donosi. Vredi pogledati.

Posted

Ma, još jedna limunadasta vakcinica Reitmana u kojoj se kao bavi ozbiljnim i bitnim problemima kao šatro netipičnim za holivudske filmove. A, upravo je on bitan deo tog i takvog Holivuda i debele crte posred puta main streama...

Posted

Meni je bio dosadan ovaj Tuli, a Loving Pablo sam prekinuo posle 20 min. Da sve bude jos tragicnije Selin i Dzuli idu na ne znam kako da prevedem boating, koji vazi za ultimativni letnji filmic, sam izgurao do sat i po. S druge strane, Zaseda Zike Pavlovica mi je retko prijala. Cudna letnja atmosfera neka

Posted
41 minutes ago, zakintos said:

Tully (2018)

Ovo je treća saradnja reditelja Džejson Rajtmana, sa scenaristkinjom, Dijablo Kodi. (Juno 2007 Young Adult 2011)
Rekao bi da je to trilogija o "ženi na ivici nervnog sloma" - ili filmovi snimljeni o ženi koja prolazi neke životne faze.

Samo ovde imamo daleko složeniju priču postporođajne depresije, sa finim zaokretom na kraju, koji dobacuje više od indie filma - obojeći ga mračnim aspektima ove priče.

Šarliz Teron je sjajna. Možda nije najbolji film godine, ali veoma interesantan koncept - prikazivanja problema koji roditeljstvo donosi. Vredi pogledati.

kad smo kod toga ja sam pre nekog vremena predložio holandski "srećna domaćica" sa sjajnom karis van hojten

Posted
18 hours ago, Reaktor said:

Unsane (2018)

Mene ovaj Soderbergov triler zadovoljio u svakom smislu.

Simpatična mi je i priča o tome kako je snimljen.

Opustite svoje vijuge i dobićete stotinak minuta zabave, tražite li dlaku u jajetu - uživajte u brojanju mana.

Će se nabroje :fantom: 

Posted

ja mislim da se stiven ne oseca bas najbolje posle ovakvog filma...

kakva budalastina.

Posted
23 hours ago, Reaktor said:

Unsane (2018)

Mene ovaj Soderbergov triler zadovoljio u svakom smislu.

Simpatična mi je i priča o tome kako je snimljen.

Opustite svoje vijuge i dobićete stotinak minuta zabave, tražite li dlaku u jajetu - uživajte u brojanju mana.

Prodigy (2017)Bad Samaritan (2018) probaj i ove.tu su negde u istom rangu

Posted

@herzika

Fala za preporuku, pogledaću i ova dva.

Posted

sto jbt, vidis da su u istom rangu sa unsane

Posted

Upgrade

mogo ovo biti odlican film al i ovako pokrnjen zanimljiviji od novog blejd ranera

Posted

Prazniji film skoro nisam gledo

Posted

chronic

treba imati strpljenja za ovako spor film, ali vredi izdrzati™, pre svega zbog sjajnog tima rota, ali i price i ostalih zanimljivih likova i njihovih odnosa sa timom rotom