zakintos Posted August 13, 2018 Posted August 13, 2018 Tully (2018) Ovo je treća saradnja reditelja Džejson Rajtmana, sa scenaristkinjom, Dijablo Kodi. (Juno 2007 Young Adult 2011) Rekao bi da je to trilogija o "ženi na ivici nervnog sloma" - ili filmovi snimljeni o ženi koja prolazi neke životne faze. Samo ovde imamo daleko složeniju priču postporođajne depresije, sa finim zaokretom na kraju, koji dobacuje više od indie filma - obojeći ga mračnim aspektima ove priče. Šarliz Teron je sjajna. Možda nije najbolji film godine, ali veoma interesantan koncept - prikazivanja problema koji roditeljstvo donosi. Vredi pogledati.
Ajant23 Posted August 13, 2018 Posted August 13, 2018 Ma, još jedna limunadasta vakcinica Reitmana u kojoj se kao bavi ozbiljnim i bitnim problemima kao šatro netipičnim za holivudske filmove. A, upravo je on bitan deo tog i takvog Holivuda i debele crte posred puta main streama...
ultra plasticni Posted August 13, 2018 Posted August 13, 2018 Meni je bio dosadan ovaj Tuli, a Loving Pablo sam prekinuo posle 20 min. Da sve bude jos tragicnije Selin i Dzuli idu na ne znam kako da prevedem boating, koji vazi za ultimativni letnji filmic, sam izgurao do sat i po. S druge strane, Zaseda Zike Pavlovica mi je retko prijala. Cudna letnja atmosfera neka
đorđe geprat Posted August 13, 2018 Posted August 13, 2018 41 minutes ago, zakintos said: Tully (2018) Ovo je treća saradnja reditelja Džejson Rajtmana, sa scenaristkinjom, Dijablo Kodi. (Juno 2007 Young Adult 2011) Rekao bi da je to trilogija o "ženi na ivici nervnog sloma" - ili filmovi snimljeni o ženi koja prolazi neke životne faze. Samo ovde imamo daleko složeniju priču postporođajne depresije, sa finim zaokretom na kraju, koji dobacuje više od indie filma - obojeći ga mračnim aspektima ove priče. Šarliz Teron je sjajna. Možda nije najbolji film godine, ali veoma interesantan koncept - prikazivanja problema koji roditeljstvo donosi. Vredi pogledati. kad smo kod toga ja sam pre nekog vremena predložio holandski "srećna domaćica" sa sjajnom karis van hojten
ToniAdams Posted August 13, 2018 Posted August 13, 2018 18 hours ago, Reaktor said: Unsane (2018) Mene ovaj Soderbergov triler zadovoljio u svakom smislu. Simpatična mi je i priča o tome kako je snimljen. Opustite svoje vijuge i dobićete stotinak minuta zabave, tražite li dlaku u jajetu - uživajte u brojanju mana. Će se nabroje
alec harvey Posted August 13, 2018 Posted August 13, 2018 ja mislim da se stiven ne oseca bas najbolje posle ovakvog filma... kakva budalastina.
herzika Posted August 13, 2018 Posted August 13, 2018 23 hours ago, Reaktor said: Unsane (2018) Mene ovaj Soderbergov triler zadovoljio u svakom smislu. Simpatična mi je i priča o tome kako je snimljen. Opustite svoje vijuge i dobićete stotinak minuta zabave, tražite li dlaku u jajetu - uživajte u brojanju mana. Prodigy (2017), Bad Samaritan (2018) probaj i ove.tu su negde u istom rangu
Reaktor Posted August 13, 2018 Posted August 13, 2018 @herzika Fala za preporuku, pogledaću i ova dva.
Duci Simonovic Posted August 17, 2018 Posted August 17, 2018 Upgrade mogo ovo biti odlican film al i ovako pokrnjen zanimljiviji od novog blejd ranera
Nikodije Posted August 18, 2018 Posted August 18, 2018 chronic treba imati strpljenja za ovako spor film, ali vredi izdrzati™, pre svega zbog sjajnog tima rota, ali i price i ostalih zanimljivih likova i njihovih odnosa sa timom rotom
ducca Posted August 19, 2018 Posted August 19, 2018 (edited) Na Cinestaru 1, Obdukcija Jane Do, jebeno, usrah se živ... https://www.imdb.com/title/tt3289956/?ref_=nm_flmg_act_18 Edited August 19, 2018 by ducca
John Coltrane Posted August 23, 2018 Posted August 23, 2018 http://www.imdb.com/title/tt0319829/Sad ide na Cinestar, pun kufer poznatih glumaca, ne znam kako sam ovo propustio (mislim zbog Bobiše, ne kvaliteya filma).Sent from my iPhone using Tapatalk
Recommended Posts