Haralampije Posted July 25, 2018 Posted July 25, 2018 Calibre https://www.imdb.com/title/tt6218358/?ref_=fn_al_tt_1 Vrlo osrednje Ready Player One https://www.imdb.com/title/tt1677720/?ref_=nv_sr_1 Dugo sam izbegavao da pogledam novi Spilbergov uradak,no sinoc sam morao.Sve je ok ako od filma ocekujete samo da vas zabavi.Na prvi pogled film puca na tinejdzersku publiku ali kad protekne prvih pola sata shvatite da je ipak namenjen matorim konjima koji su kao svoje zlatno doba zapamtili 80-te proslog veka
Escalade Posted July 25, 2018 Posted July 25, 2018 13 hours ago, Majo said: Kad vec drzis dijetu, mozes da nastavis sa The Book of Eli.
Duci Simonovic Posted July 26, 2018 Posted July 26, 2018 Voice of a murderer ovi kad ga naprave...ono, muka do panja A prayer before dawn vrlo dobar, glavni lik uverljiv, volim te zatvore po egzotikama
Arkadija Posted July 26, 2018 Posted July 26, 2018 16 minutes ago, Duci Simonovic said: Voice of a murderer ovi kad ga naprave...ono, muka do panja Gde ima da se ovo pazari?
Dankan Ajdaho Posted July 27, 2018 Posted July 27, 2018 Je li neko gledao ovo? https://www.imdb.com/title/tt7073710/
mustang Posted July 28, 2018 Posted July 28, 2018 nov netflixov extinction sa michael pena i luke cage-om snimam u srbiji, gomila nasih radila na projektu. nije los. koncept je malo zajeban, ipak nemam tu zicu da se saosecam sa AI.
halloween Posted July 28, 2018 Posted July 28, 2018 U Kinoteci Visoke potpetice, posle xy godina i sa isto toliko kilograma više. Od ovog momenta ne da sam na dijeti, nego gladujem!
ToniAdams Posted July 29, 2018 Posted July 29, 2018 On 25.7.2018. at 18:32, Haralampije said: Ready Player One https://www.imdb.com/title/tt1677720/?ref_=nv_sr_1 Dugo sam izbegavao da pogledam novi Spilbergov uradak,no sinoc sam morao.Sve je ok ako od filma ocekujete samo da vas zabavi.Na prvi pogled film puca na tinejdzersku publiku ali kad protekne prvih pola sata shvatite da je ipak namenjen matorim konjima koji su kao svoje zlatno doba zapamtili 80-te proslog veka e ovo me iskreno zanima, posto gomila ljudi ovako rezonuje, sta je tacno problem sa spilbergom? covek je vrv u 10 rezisera ikada, kad se pogleda lista filmova, svakako da ima vise spektakularnih nego buljaskih, ali opet ga vecina prezire. to sto je snimio npr onaj bedni omaz kjubriku, svakako ne potire ajkulu ili i-tija ili prvog indija. propustio u kinu redi plejera, moracu na tv-u da ga overim
radisa Posted July 29, 2018 Posted July 29, 2018 1 hour ago, ToniAdams said: propustio u kinu redi plejera, moracu na tv-u da ga overim Nemoj propustiti, dobra je to zabava... Meni žao što ga nisam gledao u 3D...
copkillah Posted July 29, 2018 Posted July 29, 2018 Prilično je zbrzan u odnosu na knjigu, preporučujem da je prvo pročitate da biste mogli sve da pohvatate kako treba. Jeste zabavan, ali sam očekivao mnogo više, nije mi bio dovoljno uzbudljiv. Svakako nije gubljenje vremena da se pogleda, daleko bilo.
Haralampije Posted July 29, 2018 Posted July 29, 2018 3 hours ago, ToniAdams said: e ovo me iskreno zanima, posto gomila ljudi ovako rezonuje, sta je tacno problem sa spilbergom? covek je vrv u 10 rezisera ikada, kad se pogleda lista filmova, svakako da ima vise spektakularnih nego buljaskih, ali opet ga vecina prezire. to sto je snimio npr onaj bedni omaz kjubriku, svakako ne potire ajkulu ili i-tija ili prvog indija. propustio u kinu redi plejera, moracu na tv-u da ga overim Pogresno si me shvatio,ne prezirem Spilberga ali tacno sam znao sta me ocekuje glede RPO : holivudska zabava na najvisem levelu i nista vise.Sve je vrlo predvidljivo i nema misterije.Elem , sta god neko rekao film je oduvek bio ipak zabava a nesto redje i umetnost i ja nemam problem s tim.Tesko da Spilberg moze da napravi los film ali tesko da moze da iznenadi 2018-te
ToniAdams Posted July 29, 2018 Posted July 29, 2018 odgledo about time. steta sto su ga sjebali sa toliko nepotrebnih rupa u plotu
ToniAdams Posted July 29, 2018 Posted July 29, 2018 poserem se u dupe kventinu tarantinu i kad posle njegove kritike odgledah unbreakable.
Haralampije Posted July 30, 2018 Posted July 30, 2018 On 28.7.2018. at 20:12, mustang said: nov netflixov extinction sa michael pena i luke cage-om snimam u srbiji, gomila nasih radila na projektu. nije los. koncept je malo zajeban, ipak nemam tu zicu da se saosecam sa AI. Dobra ideja je zavrsila kao jedan od 659 tekucih Netflix projekata,odradjena preko one stvari sa puno rupa u realizaciji.Elem, ipak podnosljivo
Recommended Posts