May 5May 5 12 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:možda sam upravo izašao iz pećine, al da podelim moje najnovije otkrićeodete na imdb nađete film i ondak ispred imdb(u adresi) samo ukucate playiiiiii krene filmSpominjali na torrenti temi pre neki dan.Meni iskočio tvit i bio sam ubeđen da je neki trol kad ono radi
May 6May 6 9 hours ago, kud u maglu Simoviću said:ja sam sinpustio ćiminijev heavens gate za koji nema titl na titlovi.com i on je našao odgovarajućiKakva ti je ocena tog filma?
May 6May 6 https://www.imdb.com/title/tt0243759/Dugo sam odgađao gledanje, kontao da će me smoriti. Kako sam se zajebao.Izgleda kao kopile Džarmuša i Madina, minimalistički saj-faj, vrhunska satira. Velika preporuka.
May 6May 6 2 hours ago, Filozof manijak said:Kakva ti je ocena tog filma?Ja volim Vrata raja. Uopste ne kapiram zasto film nije dobro primljen.
May 6May 6 6 minutes ago, Lancia said:Ja volim Vrata raja. Uopste ne kapiram zasto film nije dobro primljen.Ja ga nikada nisam u celosti pogledao. Koju verziju da skinem?
May 6May 6 3 minutes ago, pariah said:Ja ga nikada nisam u celosti pogledao. Koju verziju da skinem?U jbt, 325 minuta
May 6May 6 2 hours ago, Filozof manijak said:Kakva ti je ocena tog filma?nisam ga završio. počeo i posle par scena shvatio da zahteva iznimnu pažnjuostavio sam ga za neki drugi put
May 6May 6 13 hours ago, Mil@n said:Spominjali na torrenti temi pre neki dan.Meni iskočio tvit i bio sam ubeđen da je neki trol kad ono radi Meni nešto to neće. Kako treba da izgleda ta adresa? www.play.imdb.com
May 6May 6 2 hours ago, kud u maglu Simoviću said:bez tačke između play i imdbFala kumsaro, đe jesi i đe nisi 😍
May 6May 6 29 minutes ago, Svemir Zeka said:Fala kumsaro, đe jesi i đe nisi 😍Vala bas, neverovatno otkrice svaka mu se dala
May 6May 6 20 minutes ago, Lancia said:Vala bas, neverovatno otkrice svaka mu se dalaKad ti stigne kazna u Španiji zbog piraterije zahvaljivaćeš se kumsu. Švedski filmovi neće da rade..