Stela Posted April 2 Posted April 2 Little White Lies Vise sam ocekivala. Iako je glumacka postava prilicno dobra i cine je neka draga lica, idejno je ok i ima zanimljivih momenata, film predugo traje i nekako je razvodnjen. Planiram od istog reditelja da pogledam Tell No One i nadam se da je bolji. 1
Lancia Posted April 2 Posted April 2 3 minutes ago, Stela said: Little White Lies Vise sam ocekivala. Iako je glumacka postava prilicno dobra i cine je neka draga lica, idejno je ok i ima zanimljivih momenata, film predugo traje i nekako je razvodnjen. Planiram od istog reditelja da pogledam Tell No One i nadam se da je bolji. Oba filma su odlicna ali nisu za poredjenje. Tell no one je puslica od filma. 3
Patty Lee Posted April 2 Posted April 2 Takođe, Gijom Kane je mnogo lep čovek. Znam gde je Celebrity crush ali mrzi me da tražim prigodnu fotografiju sve su prigodne. That’s all. 1
Mil@n Posted April 2 Posted April 2 Francuski The Astronaut, simpa film o "nezavisnom" astronautu koji želi da bude prvi koji će se "privatno" lansirati u svemir...
Lancia Posted April 3 Posted April 3 Snack Shack - ko je tinejdzer ili poseduje tu nesnosnu pojavu, taman je. Odgledao i ja kao dinosurus i nije lose za neko zajebantsko popodne.
Lancia Posted April 4 Posted April 4 Sometimes I Think About Dying - nepretenciozna, duhovita, dobro osmiljena prica o depresiji, usamljenosti, jednolicnosti i razlicitosti. Daisy Ridley skroz ubola ulogu.
Jimmy Kowalski Posted April 7 Posted April 7 In the Land of Saints & Sinners - Jedan od boljih Neesonovih akcijasa koje gotovo iskljucivo snima poslednjih godina. Nista sto nije vec vidjeno, ali kvalitetno uradjeno. Glumci generalno dobri, ali Kerry Condon je fanstasticna.. 1
Lancia Posted April 7 Posted April 7 Kakav trend u filmu - zajebani matorci evo upravo se spremam da gledam Knox Goes Away 4 1
Lancia Posted April 7 Posted April 7 Ovaj gore film je oooodlican, Kiton odvalio i kao glumac i kao reziser. Casting ne moze biti bolji, inspektorka luda ko struja. Pozurite da gledate. 2
đorđe geprat Posted April 10 Posted April 10 najpre sam pročitao roman pjera lemera a onda otkrio da je po knjizi snimljen i film. konačno, zahvaljujući PPPPrijatelju dođoh do njega. odličan "do viđenja, tamo gore" 1
Nebojsa Posted April 14 Posted April 14 Ghostbusters: Afterlife (2021) - lep filmcic. duhovito, zabavno, nepretenciozno - sveukupno sjajno zaokruzen paket. jako simpaticni karakteri par klinaca (fibi i podcast, pre svega), odlicna izvedba matoraca (carrie coon & paul rudd, koji su izgleda bas uzivali u ulogama), uz cameo pojavljivanja den ejkrojda, bil mareja i zigurni, te jk simmonsa i olivije vajld. na kraju - divan omaz heroldu remisu. ko nije pogledao, a voleo je originalne ghostbusterse ili se priprema za frozen empire - eto lepe dvosatne pricice. 1
Lancia Posted April 14 Posted April 14 (edited) Knox goes away i Sleeping dogs imaju zajednicki imenilac, gubitak pamcenja ali suprotnog smera. I sve ostalo je suprotno, dok je prvi film jasne ideje, hirurski precizno snimljen inteligentnog humora, drugi se muci da gledaoca odalji od ociglednog, nebitnim i aljkavim detaljima i dosadnim repetitivnim flesovima. Ono sto valja u Sleeping dogs je magicni lik kog glumi Marton Csokas. Covek zraci i minimalni gestovi odaju da je u pitanju sjajan glumac, koji zasluzuje veliku ulogu i dobar film. Edited April 14 by Lancia
SaZakasnjenjem Posted April 15 Posted April 15 Piccolo corpo (2021) Očajna mlada majka, suočena sa užasima krutosti religijskih dogmi, kreće na putovanje kroz magične i opasne predele predindustrijske severne Italije. Spora, melanholična borba za opstanak u svetu gde su okrutnost i eksploatacija naučene nužnosti.
Stela Posted April 21 Posted April 21 Scarecrow Odlican film, o dvojici marginalca i skitnica ciji se putevi ukrste i koji se udruze na putu ka boljoj buducnosti. Hekman je prava faca, prznica i eksplozivac (outfit da ne pominjem ), Al vetropir i detinjast. Malo me podsetio na Midnight Cowboy. Uopste razmisljam o svim tim filmskim duetima, a da nisu parovi, tj. ljubavni dueti...koji su mi dragi, Buc i Sandens, Telma i Luiz i tako redom. Sad im se pridruzio dvojac Maks i Lajonel. 5
Recommended Posts