Jump to content
IGNORED

Poslednji film koji ste gledali Part II

Calavera

Recommended Posts

Posted

Little White Lies

Vise sam ocekivala. Iako je glumacka postava prilicno dobra i cine je neka draga lica, idejno je ok i ima zanimljivih momenata, film predugo traje i nekako je razvodnjen. 

Planiram od istog reditelja da pogledam Tell No One i nadam se da je bolji.

• +1 1
Posted
3 minutes ago, Stela said:

Little White Lies

Vise sam ocekivala. Iako je glumacka postava prilicno dobra i cine je neka draga lica, idejno je ok i ima zanimljivih momenata, film predugo traje i nekako je razvodnjen. 

Planiram od istog reditelja da pogledam Tell No One i nadam se da je bolji.

Oba filma su odlicna ali nisu za poredjenje. Tell no one je puslica od filma.

• +1 3
Posted

Takođe, Gijom Kane je mnogo lep čovek.
Znam gde je Celebrity crush ali mrzi me da tražim prigodnu fotografiju sve su prigodne.

That’s all.

• +1 1
Posted

Francuski The Astronaut, simpa film o "nezavisnom" astronautu koji želi da bude prvi koji će se "privatno" lansirati u svemir... 

Posted

Snack Shack - ko je tinejdzer ili poseduje tu nesnosnu pojavu, taman je. Odgledao i ja kao dinosurus i nije lose za neko zajebantsko popodne.

Posted

Sometimes I Think About Dying - nepretenciozna, duhovita, dobro osmiljena prica o depresiji, usamljenosti, jednolicnosti i razlicitosti. Daisy Ridley skroz ubola ulogu.

Posted

spacer.png

In the Land of Saints & Sinners - Jedan od boljih Neesonovih akcijasa koje gotovo iskljucivo snima poslednjih godina. Nista sto nije vec vidjeno, ali kvalitetno uradjeno. Glumci generalno dobri, ali Kerry Condon je fanstasticna..

• +1 1
Posted

Kakav trend u filmu - zajebani matorci  disguise2.gif evo upravo se spremam da gledam Knox Goes Away

MV5BN2NjN2E3ZGEtZGNiNy00ZGJhLTg5NzUtMWQz

• +1 4
  • Hvala 1
Posted

Ovaj gore film je oooodlican, Kiton odvalio i kao glumac i kao reziser. Casting ne moze biti bolji, inspektorka luda ko struja.

Pozurite da gledate.

• +1 2
Posted

najpre sam pročitao roman pjera lemera a onda otkrio da je po knjizi snimljen i film. konačno, zahvaljujući PPPPrijatelju dođoh do njega. odličan

"do viđenja, tamo gore"

• +1 1
Posted

Frlo prijatno vreme uz kineski Shower :clap-clap:

image-w1280.jpg?size=800x

Posted

Ghostbusters: Afterlife (2021) - lep filmcic. duhovito, zabavno, nepretenciozno - sveukupno sjajno zaokruzen paket. jako simpaticni karakteri par klinaca (fibi i podcast, pre svega), odlicna izvedba matoraca (carrie coon & paul rudd, koji su izgleda bas uzivali u ulogama), uz cameo pojavljivanja den ejkrojda, bil mareja i zigurni, te jk simmonsa i olivije vajld. na kraju - divan omaz heroldu remisu.
ko nije pogledao, a voleo je originalne ghostbusterse ili se priprema za frozen empire - eto lepe dvosatne pricice.

• +1 1
Posted (edited)

Knox goes away i Sleeping dogs imaju zajednicki imenilac, gubitak pamcenja ali suprotnog smera. I sve ostalo je suprotno, dok je prvi film jasne ideje, hirurski precizno snimljen inteligentnog humora, drugi se muci da gledaoca odalji od ociglednog, nebitnim i aljkavim detaljima i dosadnim repetitivnim flesovima.

Ono sto valja u Sleeping dogs je magicni lik kog glumi Marton Csokas. Covek zraci i minimalni gestovi odaju da je u pitanju sjajan glumac, koji zasluzuje veliku ulogu i dobar film.

Edited by Lancia
Posted

Piccolo corpo (2021)

Očajna mlada majka, suočena sa užasima krutosti religijskih dogmi, kreće na putovanje kroz magične i opasne predele predindustrijske severne Italije.

Spora, melanholična borba za opstanak u svetu gde su okrutnost i eksploatacija naučene nužnosti.

Posted

Scarecrow

Odlican film, o dvojici marginalca i skitnica ciji se putevi ukrste i koji se udruze na putu ka boljoj buducnosti. Hekman je prava faca, prznica i eksplozivac (outfit da ne pominjem :D), Al vetropir i detinjast. 

Malo me podsetio na Midnight Cowboy. Uopste razmisljam o svim tim filmskim duetima, a da nisu parovi, tj. ljubavni dueti...koji su mi dragi, Buc i Sandens, Telma i Luiz i tako redom. Sad im se pridruzio dvojac Maks i Lajonel.

• +1 5