Lancia Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 malo sam se ponovio :)sad si porastao u Yoyogijevim ocima. dizel¿sa srecom ga cepao :)
Grunf Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 sad si porastao u Yoyogijevim ocima. dizel¿sa srecom ga cepao :) čestitam grunfe nek je sa srećom :)hvala momci, hvala :) jeste, dizel je, 1.9 dci, renaultov motor...
Yoyogi Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 malo sam se ponovio :)Bas sam u cetvrtak bio u Mitsubishiju, Okazaki. Samo, nesto mi je taj auto nepoznat, mislim da ga nikad nisam video a ovde im je centrala i fabrika. Ako i ima, ne verujem da ima dizel modela (mozda je i zato masina od drugog proizvodjaca).
Grunf Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 mislim da se ne proizvodi od 2004, a i dok se proizvodio, to je bilo u holandiji, zato ga verovatno nisi video.
Yoyogi Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 (edited) mislim da se ne proizvodi od 2004, a i dok se proizvodio, to je bilo u holandiji, zato ga verovatno nisi video.Citam da Mitsubishi sada zatvara (pise: "giving up") tu fabriku u Holandiji.Imao sa dva nova Mitsubishija u Australiji, Magnu i Pajera i bio sam zadovoljan. Istina nijedan nije ostao kod mene duze od 3 godine. Cak je i ta fabrika u Australiji zatvorena od onda.Ima Klub vlasnika Mitsubishija u Beogradu, ako vec ne znas, prooguglaj pa ces naci. Tamo sam bio clan pa su nesto promenili i vise ne mogu da se ulogujem.Bilo je interesantnih razmena misljenja i saveta, dosta clanova ima starija vozila pa delovi, servisi, trikovi.Edit: Forum vlasnika, kao ovaj, samo specijalizovan za Mitsubishi. Edited February 25, 2012 by Yoyogi
Milogled Bluff Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 malo sam se ponovio :)Napokon vozis auto kome ne moras da persiras
twisted Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 je li grunfe koliko te koštala ta venčanica? :)
Grunf Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 jako povoljno, zato sam ga i uzeo... 2000e na ime kupca.
zorglub Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 Koje je godište, vikipedija kaže da su ti 1.9 ugrađivani tek od 2002.? Ako je proveren auto/km, za te pare je puslica.
Grunf Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 12.2001... proveren je koliko ga je majstor sa dijagnostikom i odokativno mogao proveriti. deluje da je solidno odrzavan, i da ga je vozio neki dundjer koji nije bas vodio racuna o enterijeru. kilometraza je dovoljno velika da bi cak mogla biti prava; mislim, ko bi vracao kilometrazu na 170000? izmerio sam potrosnju, kaze 7l strogo gradske voznje. do sad deluje ok...
Yoyogi Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 12.2001... proveren je koliko ga je majstor sa dijagnostikom i odokativno mogao proveriti. deluje da je solidno odrzavan, i da ga je vozio neki dundjer koji nije bas vodio racuna o enterijeru. kilometraza je dovoljno velika da bi cak mogla biti prava; mislim, ko bi vracao kilometrazu na 170000? izmerio sam potrosnju, kaze 7l strogo gradske voznje. do sad deluje ok...Mozda je to znak da je bila porodica vlasnik i mrlje od sladoleda po enterijeru. Da auto nije bio rkan.Nema merenja potrosnje u gradu. Otidji 100km negde na otvorenom putu pa vidi.Jesi li nasao onaj Mitsubishi klub u Bg?
Grunf Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 ma jok, neki dundjer, vidi se po gepeku, izgrebano je oko koseva, nasao sam i neke plasticne kurceboce na koje se lepe cene... sto se potrosnje tice, trenutno mi je bitnije da znam u kojim se okvirima krece u gradskoj voznji. na otvorenom znam da ce biti oko 5.5...sto se tice mitsubishi kluba, nasao sam njihov forum, nasao par zanimljivih stvari, hvala na predlogu.
twisted Posted April 21, 2012 Posted April 21, 2012 udajem Snežanu! http://polovniautomobili.com/oglas2081159/audi_a6_25_tdi_v6/
Recommended Posts