nisam ja Posted October 10, 2017 Posted October 10, 2017 https://www.thaivisa.com/forum/profile/254471-lolas/
Time Crisis Posted October 10, 2017 Posted October 10, 2017 Naučna dostignuča su donela da je prekomeran rast ljudske populacije i sam uticaj čoveka na klimatske promene veliki. Govorimo kao da Srbi tj ljudi na teritoriji Rep. Srbije, ne moraju nikakvu krivicu da preuzimaju na sebe, jer bože moj, mi smo u negativnom prirodnom priraštaju ali zato neka Kina, Indija, Afrika vode računa. Cela Srbija je kao malo veći grad u nekoj od mnogoljudnih zemalja, Kina + SAD imaju footprint kao ostatak sveta zajedno, sad treba neko ovde da brine da li je zavrnuo radijator. Fak of. :)
Indy Posted October 10, 2017 Posted October 10, 2017 Što je najgore, ja i dosta slično mislim... samo se stidim da kažem.
Hamlet Strašni Posted October 10, 2017 Posted October 10, 2017 Kao što rekoh juče, aj samo polako....
Indy Posted October 10, 2017 Posted October 10, 2017 Mislim da tu vidim neko nerazumevanje, i neku zabunu na temu deskriptivno vs. normativno.
Frank Pembleton Posted October 10, 2017 Posted October 10, 2017 Ne mogu polako , nije ovo za polako... ....shit has hit the fan...
gospa buba Posted October 10, 2017 Posted October 10, 2017 (edited) Što je najgore, ja i dosta slično mislim... samo se stidim da kažem. ^_^ mislim, bataljujmo enivej. chak i da diskusija ima mesa, od pogreshne je zivotinje :) Edited October 10, 2017 by gospa buba
đorđe geprat Posted October 10, 2017 Posted October 10, 2017 Cela Srbija je kao malo veći grad u nekoj od mnogoljudnih zemalja, Kina + SAD imaju footprint kao ostatak sveta zajedno, sad treba neko ovde da brine da li je zavrnuo radijator. Fak of. :) jes' vala. nemci zabranjuju dizel zbog zagađenja a ne lupaju glavu koliko se zagadi aria u hokenhajmu ili oko frankfurtskog aerodroma. nego, vezano za ovo o čemu diskutujete u poslednje vreme, nemam pojma o tome sem da znam jednu ženu koja je bila kompletno stresna tokom 3 pokušaja. viđali smo se svakodnevno, samo joj je to bilo u glavi. uspela. da pitam, kako je i da li je u srbiji nekako regulisana varijanta "surogat majke"?
Time Crisis Posted October 10, 2017 Posted October 10, 2017 da pitam, kako je i da li je u srbiji nekako regulisana varijanta "surogat majke"? Mislim da nije dozvoljeno po zakonu.
Sestre Bronte Posted October 10, 2017 Posted October 10, 2017 Nije problem Zemlje prenaseljenost. Zbog načina kako je ustrojena, zagađivali bi je i da nas je duplo manje. To da su naučna dostignuća dovela do prekomernog rasta populacije je delimično tačno, ali ta ista dostignuća su pružila i sijaset rešenja za zagađenja koja su posledica naseljenosti, samo se ne isplati da ih primenjujemo, bar tako kažu oni na koje glasi ta faktura.
teacher Posted October 10, 2017 Posted October 10, 2017 Nije problem Zemlje prenaseljenost. Zbog načina kako je ustrojena, zagađivali bi je i da nas je duplo manje. To da su naučna dostignuća dovela do prekomernog rasta populacije je delimično tačno, ali ta ista dostignuća su pružila i sijaset rešenja za zagađenja koja su posledica naseljenosti, samo se ne isplati da ih primenjujemo, bar tako kažu oni na koje glasi ta faktura. nameće se rešenje da treba pobiti naučne tzv radnike, posebno one žive na tuđim grbačama godinama i ništa ne rade. zemlja čista, manje ljudi, više para za radnike, win-win-win
aram Posted October 10, 2017 Posted October 10, 2017 Ne, bre. Pogrešna adresa. Naučni tzv. radnici su proizveli ta rešenja, ali tzv. menadzment je izračunao da se ne isplate. Dakle pobiti menadzment. I marketing usput, a i HR dipartmente.
Recommended Posts