MilenaS Posted October 10, 2017 Posted October 10, 2017 Šta je sada to u toj Srbiji specijalno ? Šta sada mi kao narod imamo pravo na izuzetak jer smo u srodstvu sa Bogom (nebeski narod) i Nikolom Teslom?
Time Crisis Posted October 10, 2017 Posted October 10, 2017 (edited) Šta je sada to u toj Srbiji specijalno ? Šta sada mi kao narod imamo pravo na izuzetak jer smo u srodstvu sa Bogom (nebeski narod) i Nikolom Teslom? Srbija je poluprazna, to se vidi i golim okom, nema govora o prenaseljenosti. Ja takođe nemam dece, ali da ih želim imao bih ih, zabole me šta misli tamo neki vegan jel svet prenaseljen ili nije. :) Edited October 10, 2017 by Time Crisis
kurjak92 Posted October 10, 2017 Posted October 10, 2017 Negativan prirodan prirastaj uz dodatak emigriranja Srbija kao republika, ne kao narod Srbija Za jednog pdh sta vec moras malo bolje da baratas pojmovima Послато са F3311 уз помоћ Тапатока
Caligula Posted October 10, 2017 Posted October 10, 2017 ja ne planiram da imam potomstvo. Moj doprinos veliki. Veganka sam. Vozim se gradskim prevozem ili biciklom. Pocnem da pisem pa brisem. Ne znam sta da kazem na ovo.
gospa buba Posted October 10, 2017 Posted October 10, 2017 (edited) Pocnem da pisem pa brisem. Ne znam sta da kazem na ovo. pitash da li odvaja komunalni otpad i gasi bojler danju. aj da batalimo ovo. Edited October 10, 2017 by gospa buba
Time Crisis Posted October 10, 2017 Posted October 10, 2017 Pocnem da pisem pa brisem. Ne znam sta da kazem na ovo. Pa ok je, ko misli da ne treba da ima i bolje da nema. Samo ne treba da natura drugima isto to i mirna Bačka.
James Marshall Posted October 10, 2017 Posted October 10, 2017 Daj bre ne hranite ono što se ne hrani.
Djuro Posted October 10, 2017 Posted October 10, 2017 ja stvarno ne mogu da verujem da je ovo savremeni (zamalo) phd nivo: facebook/google wannabe strucnjaci, koji ne barataju ni svojim jezikom a kamoli engleskim ("owerpopulated"), koji ne poznaju/priznaju ni najosnovnije cinjenice o temama o kojima bulazne? mislim, kakva su to naucna dostignuca do kojih ce ovakav phd da dodje? brrrr, jezim se i od same pomisli.
pacey defender Posted October 10, 2017 Posted October 10, 2017 (edited) Možda ovaj odliv mozgova nije loš za Srbiju (imam u vidu postove autorke na drugim temama). Edited October 10, 2017 by pacey defender
San Epifanio Posted October 10, 2017 Posted October 10, 2017 Kojih nauka je doticna doktor? Послато са LG-H440n уз помоћ Тапатока
James Marshall Posted October 10, 2017 Posted October 10, 2017 Ma ovo je neki naš drugar ponovo svrnuo malo da loži.
pacey defender Posted October 10, 2017 Posted October 10, 2017 Goranz nas opet zajebava - rešio da obeleži miljokaz.
MilenaS Posted October 10, 2017 Posted October 10, 2017 Naučna dostignuča su donela da je prekomeran rast ljudske populacije i sam uticaj čoveka na klimatske promene veliki. Govorimo kao da Srbi tj ljudi na teritoriji Rep. Srbije, ne moraju nikakvu krivicu da preuzimaju na sebe, jer bože moj, mi smo u negativnom prirodnom priraštaju ali zato neka Kina, Indija, Afrika vode računa.
Recommended Posts