October 10, 20177 yr Šta je sada to u toj Srbiji specijalno ? Šta sada mi kao narod imamo pravo na izuzetak jer smo u srodstvu sa Bogom (nebeski narod) i Nikolom Teslom?
October 10, 20177 yr Šta je sada to u toj Srbiji specijalno ? Šta sada mi kao narod imamo pravo na izuzetak jer smo u srodstvu sa Bogom (nebeski narod) i Nikolom Teslom? Srbija je poluprazna, to se vidi i golim okom, nema govora o prenaseljenosti. Ja takođe nemam dece, ali da ih želim imao bih ih, zabole me šta misli tamo neki vegan jel svet prenaseljen ili nije. :) Edited October 10, 20177 yr by Time Crisis
October 10, 20177 yr Negativan prirodan prirastaj uz dodatak emigriranja Srbija kao republika, ne kao narod Srbija Za jednog pdh sta vec moras malo bolje da baratas pojmovima Послато са F3311 уз помоћ Тапатока
October 10, 20177 yr ja ne planiram da imam potomstvo. Moj doprinos veliki. Veganka sam. Vozim se gradskim prevozem ili biciklom. Pocnem da pisem pa brisem. Ne znam sta da kazem na ovo.
October 10, 20177 yr Pocnem da pisem pa brisem. Ne znam sta da kazem na ovo. pitash da li odvaja komunalni otpad i gasi bojler danju. aj da batalimo ovo. Edited October 10, 20177 yr by gospa buba
October 10, 20177 yr Pocnem da pisem pa brisem. Ne znam sta da kazem na ovo. Pa ok je, ko misli da ne treba da ima i bolje da nema. Samo ne treba da natura drugima isto to i mirna Bačka.
October 10, 20177 yr ja stvarno ne mogu da verujem da je ovo savremeni (zamalo) phd nivo: facebook/google wannabe strucnjaci, koji ne barataju ni svojim jezikom a kamoli engleskim ("owerpopulated"), koji ne poznaju/priznaju ni najosnovnije cinjenice o temama o kojima bulazne? mislim, kakva su to naucna dostignuca do kojih ce ovakav phd da dodje? brrrr, jezim se i od same pomisli.
October 10, 20177 yr Možda ovaj odliv mozgova nije loš za Srbiju (imam u vidu postove autorke na drugim temama). Edited October 10, 20177 yr by pacey defender
October 10, 20177 yr Naučna dostignuča su donela da je prekomeran rast ljudske populacije i sam uticaj čoveka na klimatske promene veliki. Govorimo kao da Srbi tj ljudi na teritoriji Rep. Srbije, ne moraju nikakvu krivicu da preuzimaju na sebe, jer bože moj, mi smo u negativnom prirodnom priraštaju ali zato neka Kina, Indija, Afrika vode računa.