Gospodin Slucaj Posted August 10, 2017 Posted August 10, 2017 izgubili smo sve ratove i deo teritorije da kad bi ukinuli vojsku i gajili cveće ne bi nam ostalo ni ovo što sad imamo
SNARC Posted August 10, 2017 Posted August 10, 2017 (edited) da izvinjavam se protiv zapada jbt Pise ovde da si iz ravnice...ja se nadam da si iz nekog Sombora, Subotice..ili tako nekog Novog Sada..pa da se sit naratujes i da ti ja ostanem istocno. Od mene imas aplauz i podrsku diljem rata. Za ishod gorepomenutog me, naravno, zabole pimpek. edit - pobedismo boktejebo, iscooliraj, pokupi caure, ocisti cevi http://www.blic.rs/vesti/ekonomija/kraj-trgovinskog-rata-hrvatska-vratila-takse-na-staro/7bcpmle Edited August 10, 2017 by SNARC
Gospodin Slucaj Posted August 10, 2017 Posted August 10, 2017 a znaš koliko mene zabole pimpek za tvoj pimpek
gospa buba Posted August 10, 2017 Posted August 10, 2017 Srbija je u takvom stanju da ne može da povede ni rat protiv 1 Zapada Todorovića, kamoli ostalih zapada. Ali nisi ti kriv što si glup, od trideset godina propadanja koje ti Leia razložno pominje ti se sećaš poslednjih deset u najboljem slučaju. e, nemoj tako, ko ne bi branijo zapada
Filozof manijak Posted August 10, 2017 Posted August 10, 2017 Pa vidi, nisi ni prvi ni poslednji na ovom forumu koji na sva usta lupeta o temama o kojima ne zna ništa, tako da... ne, tehnički te ne diskvalifikuje. Samo te stavlja u nezavidnu poziciju da ti se svi sagovornici ili smeju ili fejspalmuju. Ček, ovde ismevaš Zapada ili Vulina?
Leia Posted August 10, 2017 Posted August 10, 2017 (edited) izgubili smo sve ratove i deo teritorije da kad bi ukinuli vojsku i gajili cveće ne bi nam ostalo ni ovo što sad imamo pa, ako uzmemo u obzir ucinak tog naseg ratovanja ovaj tvoj zakljucak nema ama bas nikakve veze s logikomto jest, mnogo vece sanse da ostanemo i bez ovoga sto imamo su ako nastavimo da se ritamo Edited August 10, 2017 by Leia
Weenie Pooh Posted August 10, 2017 Posted August 10, 2017 (edited) Ja Gospodina Slučaja, a Zapad Vulina. Ali zvuči kao da su obojica dukokosi mladići iz NS krajiškog porekla iz radničke porodice kojima se diže pimpek na ratničke fantazije. @Filozof Edited August 10, 2017 by Weenie Pooh
mlatko Posted August 10, 2017 Posted August 10, 2017 ceka da ga pozovu jbg. ne ide se u goste nezvan :( slucaj se lozi na duge cevi, aj stvarno ne hranite trola vise. Sto da ne? tema je za t(rool)o... Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
Gospodin Slucaj Posted August 10, 2017 Posted August 10, 2017 Pa vidi, nisi ni prvi ni poslednji na ovom forumu koji na sva usta lupeta o temama o kojima ne zna ništa, tako da... ne, tehnički te ne diskvalifikuje. Samo te stavlja u nezavidnu poziciju da ti se svi sagovornici ili smeju ili fejspalmuju. ... pričaš napamet našao sam temu gde se frljate po ideološkom ledu čuj "ma koji će nam vojska uopšte" to nije ni pogrešno razmišljanje to je nerazmišljanje
Gospodin Slucaj Posted August 10, 2017 Posted August 10, 2017 pa, ako uzmemo u obzir ucinak tog naseg ratovanja ovaj tvoj zakljucak nema ama bas nikakve veze s logikom to jest, mnogo vece sanse da ostanemo i bez ovoga sto imamo su ako nastavimo da se ritamo poznat mi je taj defetistički stav vrlo dobro i gledamo ga sad kao vladajući stav pa izvolte...
Leia Posted August 10, 2017 Posted August 10, 2017 pričaš napamet našao sam temu gde se frljate po ideološkom ledu čuj "ma koji će nam vojska uopšte" to nije ni pogrešno razmišljanje to je nerazmišljanje cuj, vojska mozda treba zemljama koje znaju sta hoce i kako to da sprovedu uz minimalne ili nikakve gubitke po same sebe dok nalozenim budalama definitivno ne treba dati ni pracku
Weenie Pooh Posted August 10, 2017 Posted August 10, 2017 pričaš napamet našao sam temu gde se frljate po ideološkom ledu čuj "ma koji će nam vojska uopšte" to nije ni pogrešno razmišljanje to je nerazmišljanje To je razmišljanje nas dešperatnih koji smo imali prilike da vidimo u kakav tragikomičan strmopizd vode "ratovi protiv zapada". Sa druge strane imamo tvoje razmišljanje po kom treba regrutovati žene da se malo ojača vojni kadar, nema smisla da sede kod kuće i smišljaju kako da navuku muža da ih ubije pred decom i socijalnim radnicima, kurveštine lenje. Inspiraciju za svoje ratničke vlažne snove evidentno nalaziš u kombinaciji poslednjih par sezona "Igre prestola" i fantomskih tekstova "Politike".
Filozof manijak Posted August 10, 2017 Posted August 10, 2017 Ja Gospodina Slučaja, a Zapad Vulina. Ali zvuči kao da su obojica dukokosi mladići iz NS krajiškog porekla iz radničke porodice kojima se diže pimpek na ratničke fantazije. @Filozof A twit je poslužuo kao analogija, kapiram. Zbog vrućine ne fercera mi kognitivna komponenta baš najbolje, pomisilo sam da ismevaš twit, koji je ono #u_sridu.
mlatko Posted August 10, 2017 Posted August 10, 2017 Ja imam pracku, nisam nalozen a ni budala pa mislim da ipak ne treba da drzim to u fijoci. Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
Recommended Posts