Marvin (Paranoid Android) Posted August 10, 2017 Posted August 10, 2017 Ja do sada bio ubeđen da čovek loži.
bradilko Posted August 10, 2017 Posted August 10, 2017 velika je dzukela cedomir. zao mi je jako deteta, i sto mora da ovakva sranja dozivljava, kao i svi ostali koju su u slicnoj situaciji. za cedu me zabole paja.+1koliko god antić bio gadni faš..
Gospodin Slucaj Posted August 10, 2017 Posted August 10, 2017 a pa o visokim ambicijama i njihovoj realisticnosti je trebalo razmisljati malo ranije, tipa 1990 sad posle tri decenije totalnog debakla mozda ipak bolje okrenuti se malo prizemnijim temama tipa sta jesti, pa tek onda kako postici svetsku (ili ajd barem balkansku) dominaciju ukratko ne lozi se, nikakvog rata nece biti, osim borbe za goli opstanak sa 200 evara u dzepu ma to je izvesno ali to nije politika (pusti ti đinđića i 1 praistorijskog bizmarka) ako želimo svetsku dominaciju (a želimo :D) moramo sad stvarati bazu za buduću politiku i ekonomiju to što ti pričaš sad o golom opstanku kao cilju politike je zapravo ono što vučić govori on ne govori ovo što ja govorim a definitivno ne radi ništa slično oko njega se malo busaju u prsa junačka zbog glasova ali svi vidimo kako se baza raspada vojska odlazi u staro gvožđe itd
ToniAdams Posted August 10, 2017 Posted August 10, 2017 +1 koliko god antić bio gadni faš.. naravno, dete nije moglo da bira roditelja, a buba je, as usual, zakucala poentu.
Gospodin Slucaj Posted August 10, 2017 Posted August 10, 2017 Daj malo konkretnije, koji ti se to rat priviđa? Hoćemo li najzad #nakosovoravno #dasenevratimo, ili imaš neke druge ambiciozne javne interese u pitanju? trenutno smo u ratu sa zapadom
Leia Posted August 10, 2017 Posted August 10, 2017 ma to je izvesno ali to nije politika (pusti ti đinđića i 1 praistorijskog bizmarka) ako želimo svetsku dominaciju (a želimo :D) moramo sad stvarati bazu za buduću politiku i ekonomiju to što ti pričaš sad o golom opstanku kao cilju politike je zapravo ono što vučić govori on ne govori ovo što ja govorim a definitivno ne radi ništa slično oko njega se malo busaju u prsa junačka zbog glasova ali svi vidimo kako se baza raspada vojska odlazi u staro gvožđe itd evo ja ne zelim :) a niti je jaka vojska garancija opstanka drzave, eno ti primer jugoslavije dizbije oci tako da, realno koji ce nam?
Leia Posted August 10, 2017 Posted August 10, 2017 trenutno smo u ratu sa zapadom pa sto nisi na frontu?
ToniAdams Posted August 10, 2017 Posted August 10, 2017 ceka da ga pozovu jbg. ne ide se u goste nezvan :( slucaj se lozi na duge cevi, aj stvarno ne hranite trola vise.
Weenie Pooh Posted August 10, 2017 Posted August 10, 2017 Srbija je u takvom stanju da ne može da povede ni rat protiv 1 Zapada Todorovića, kamoli ostalih zapada. Ali nisi ti kriv što si glup, od trideset godina propadanja koje ti Leia razložno pominje ti se sećaš poslednjih deset u najboljem slučaju.
Gospodin Slucaj Posted August 10, 2017 Posted August 10, 2017 pa hajde da ukinemo vojsku i gajimo cveće mnogo pametno pitam se šta bi se desilo hmm vini... ja se ne sećam ni šta sam jutros jeo jel me to nemanje neposrednog iskustva istorije nekako diskvalifikuje? glup?
Leia Posted August 10, 2017 Posted August 10, 2017 (edited) izgubili bi sve ratove i deo teritorije oh wait Edited August 10, 2017 by Leia
Weenie Pooh Posted August 10, 2017 Posted August 10, 2017 vini... ja se ne sećam ni šta sam jutros jeo jel me to nemanje neposrednog iskustva istorije nekako diskvalifikuje? Pa vidi, nisi ni prvi ni poslednji na ovom forumu koji na sva usta lupeta o temama o kojima ne zna ništa, tako da... ne, tehnički te ne diskvalifikuje. Samo te stavlja u nezavidnu poziciju da ti se svi sagovornici ili smeju ili fejspalmuju.
Recommended Posts