levi Posted August 9, 2017 Posted August 9, 2017 Konkretno u ovom slučaju je reč o tome da je Jovana Jeremić kreten.
Gospodin Slucaj Posted August 9, 2017 Posted August 9, 2017 baš me briga za ludaču... nisam našao diskusiju o ženama u vojsci pa pitam
mire Posted August 9, 2017 Posted August 9, 2017 (edited) sviraš kurcu, zajebi sa tim jajarskim provokacijama Edited August 9, 2017 by rođeni
Anonymous Posted August 10, 2017 Posted August 10, 2017 jel to u vezi s ovom diskusijom o ženama u vojsci? može li mi neko objasniti: 1. zašto se žene tome protive? 2. zašto se muškarci na najvulgarnije načine tome podsmevaju? 3. zašto se žene pridružuju tom podsmevanju sebe? 4. zašto oooo zašto neko ne objasni da je sasvim prirodno i normalno da žene budu u vojsci? 4. šta se u srbiji desilo pa smo postali ovakvi... Glupača priča o ratu, ne o vojsci.
Gospodin Slucaj Posted August 10, 2017 Posted August 10, 2017 ok mislio sam da ima veze sa ovom pričom koju pratim na fb o nečijem predlogu da žene služe vojsku (skidam se sa politike ali ne mogu sa fb) sviraš kurcu, zajebi sa tim jajarskim provokacijama golicaš me :giggle:
Skyhighatrist Posted August 10, 2017 Posted August 10, 2017 "Ja bih baš išla u rat, meni je to totalno fantastično" Jovana Jeremić, voditeljka @Happy TV
Anonymous Posted August 10, 2017 Posted August 10, 2017 Желим да одслужим војни рок добровољно. Како то да остварим и шта тиме добијам? Одговор: Добровољно служење војног рока са оружјем у Војсци Србије омогућава се, под условима који су прописани Законом о војној, радној и материјалној обавези: регрутима, женама и лицима у резервном саставу која су извршила цивилну службу или одслужила војни рок без оружја. http://www.mod.gov.rs/cir/4383/zelim-da-odsluzim-vojni-rok-dobrovoljno-kako-to-da-ostvarim-i-sta-time-dobijam-4383
Gospodin Slucaj Posted August 10, 2017 Posted August 10, 2017 (edited) ali ima nešto novo o obaveznoj vojnoj obuci za sve pa i za žene a "veštine civilne zaštite" su izgleda izvesne i za žene sad sam potražio po vestima objavili su i blic i kurir i ostali http://www.blic.rs/vesti/drustvo/vulin-uvesti-vojnu-obuku-i-za-civile/vtkzx3s Ostaje da se vidi da li će novom strategijom odbrane biti predviđeno da ta obuka postane obavezna i za one koji nisu služili vojsku, pa čak i za žene. Za sada u Ministarstvu odbrane ne mogu konkretno da odgovore na ovo pitanje. http://www.blic.rs/vesti/drustvo/i-zene-na-vojnoj-obuci-evo-sta-sve-donosi-nova-srpska-strategija-odbrane/yj43xjq na fb i twitteru se samo sprdaju sa ženama prikazujući ih nesposobnim za vojsku što me mnogo nervira pa sam se pitao odakle to dolazi i šta se dešava jer na ppp nisam našao ništa o tome ni na vulinu ni drugde edit: dobro lažem pogledao sam samo malo vulina kažem skidam se sa politike Edited August 10, 2017 by Gospodin Slucaj
Time Crisis Posted August 10, 2017 Posted August 10, 2017 a "veštine civilne zaštite" su izgleda izvesne i za žene Bile su obavezne i u školi ko je malo starija generacija, više se ne sećam ni kako se taj predmet tačno zvao, a kamoli "veština".
Filozof manijak Posted August 10, 2017 Posted August 10, 2017 Bile su obavezne i u školi ko je malo starija generacija, više se ne sećam ni kako se taj predmet tačno zvao, a kamoli "veština". Domaćinstvo? :torbica:
Aion Posted August 10, 2017 Posted August 10, 2017 Bile su obavezne i u školi ko je malo starija generacija, više se ne sećam ni kako se taj predmet tačno zvao, a kamoli "veština". Ne secam se da je postojalo nesto sto bi odgovaralo "civilnoj zastiti". U moje vreme je bio predmet Opstenarodne odbrana i drustvena samozastita, ali to nije bila civilna zastita - koliko secam izucavale su se vojne vestine, ukljucujuci i obavezno gadjanje iz puske.
Time Crisis Posted August 10, 2017 Posted August 10, 2017 Ne secam se da je postojalo nesto sto bi odgovaralo "civilnoj zastiti". U moje vreme je bio predmet Opstenarodne odbrana i drustvena samozastita, ali to nije bila civilna zastita - koliko secam izucavale su se vojne vestine, ukljucujuci i obavezno gadjanje iz puske. Bila je prva pomoć i zaštita ili nešto slično, kao što rekoh ne sećam se tačno imena, to je valjda nasledilo pomenuti ono/dsz, posle je ukinuto.
Recommended Posts