villiem Posted March 30 Posted March 30 Snimak je humor u pokusaju, bilo ga je oduvek kada neko nas dodje kod nekih njihovih ili kada neko njihov dodje kod nekih nasih Od ekipa sto talasaju na ovu ili onu stranu, to je simptom ili pojava kada zelis da ostavis utisak na domacina, obicno je misao ili iskaz koji je pojacan ili modifikovan za situaciju. Mozes da primetis slicno hvalisanje i zajednicki "humor" na motosusretima, sa drugim temama. Ako si dosta cest i geografski ostrascen, dodje i do separatistickog humora ali niko ne bude proterivan. Naravno nisu javne licnosti, znaci pisemo glupost pre svega. Vaznija konstanta je radikalska antena da primi signal na toliku daljinu, da pojaca i pomeri u vremenu, za kada je dobro doslo. I naravno da je Hrvat ili nesto takvo. Sta je rekao, pa napadaju ga po nacionalnoj osnovi a pomesali naciju. On je novinar, oni po difoltu manje paze na ono sto pricaju tj slobodnije se izrazavaju ali bilo kakvo pominjanje ustaskih zlocinaca u saljivom tonu jeste prilicno.. pa opet glupavo Video sam ovaj kraci, nisam video za crkvu sta je rekao ali pretpostavljam, sta god da je lici na nesto sto i drugi nekad kazu ali su nasi? Moj utisak je da nije placen
Mel Posted March 30 Posted March 30 26 minutes ago, Djuro said: nacoši “za po kući”, al zato moze mrski pasoš “za poneti”. Sa tim pasosima ako se negde ode, cast izuzecima, mora da se radi neshto.
gospa buba Posted March 30 Posted March 30 (edited) chovek koji ne misli/govori kao vecina mora da je placen, ne moze biti autentichan. ondak bismo i hipotetichkog dragoslava drazu iz splita pretpostavljam isto platili. i sve se opet svede na nashe pleme njihovo pleme, ko iskochi ili je glup ili placen. meni nije bash realno, ali ko zna. opet, u armiji celodnevnih svakodnevnih glupaka, bash na ovog da se digne drzavni aparat republike sa svim mogucim republikacima? to je i skupo, ako cemo poshteno. Edited March 30 by gospa buba 9
gospa buba Posted March 30 Posted March 30 mi sa spina ne ustajemo vec godinu dana. u maju ce nam godishnjica. 2
Popular Post giuseppe Posted March 30 Popular Post Posted March 30 Tražimo krivicu u postupcima čoveka na kojeg su hajku nadigle radikalske bitange. Njega i da ne znate, niti od ranije nit sad šta je uradio, ama znate ko hajka, pa zar vam to nije dosta? Meni jeste. Bukvalno ne moram ništa da znam o čoveku. 12 7
gospa buba Posted March 30 Posted March 30 2 minutes ago, giuseppe said: Tražimo krivicu u postupcima čoveka na kojeg su hajku nadigle radikalske bitange. Njega i da ne znate, niti od ranije nit sad šta je uradio, ama znate ko hajka, pa zar vam to nije dosta? Meni jeste. Bukvalno ne moram ništa da znam o čoveku. bukvalno. hajkaju ga 100 za jednog. 4
JozoMujica Posted March 30 Posted March 30 (edited) 4 minutes ago, giuseppe said: Tražimo krivicu u postupcima čoveka na kojeg su hajku nadigle radikalske bitange. Njega i da ne znate, niti od ranije nit sad šta je uradio, ama znate ko hajka, pa zar vam to nije dosta? Meni jeste. Bukvalno ne moram ništa da znam o čoveku. Meni je dosta kad vidim i ko ga napada i ko ga brani. Edited March 30 by JozoMujica
morgana Posted March 30 Posted March 30 5 minutes ago, giuseppe said: Tražimo krivicu u postupcima čoveka na kojeg su hajku nadigle radikalske bitange. Njega i da ne znate, niti od ranije nit sad šta je uradio, ama znate ko hajka, pa zar vam to nije dosta? Meni jeste. Bukvalno ne moram ništa da znam o čoveku. na taj spin i ja mislim 1 1
aram Posted March 30 Posted March 30 8 minutes ago, JozoMujica said: Meni je dosta kad vidim i ko ga napada i ko ga brani. jel bi te bilo bar malo sramota da mu se nešto desi? ili ne daj bože njegovoj deci? 2
gospa buba Posted March 30 Posted March 30 plus shto ja, sudeci po ranijem lupetanju, mislim da je to fejk drashkovicu vuche, josh neki samodejov spinof
JozoMujica Posted March 30 Posted March 30 3 minutes ago, aram said: jel bi te bilo bar malo sramota da mu se nešto desi? ili ne daj bože njegovoj deci? Kakve veze ja imam sa njim da bi me bilo sramota? Bilo bi mi žao da mu se bilo šta loše desi, kao što mi je žao da se bilo kome nešto loše desi. Inače, u pozorištu se koriste ćorci, osim ako se rekviziter ne zajebe.
Shan Jan Posted March 30 Posted March 30 Uvek je kod nas bilo ekstremnih desnicara i sovinista (kao i u svakoj zemlji). Od politike zemlje zavisi da li ce da se skupljaju po nekim tamnim uglovima ili ce da imaju podrsku drzave da proteruju manjine. Vucko je ocigledno zakljucio da mu se isplati da malo pojaca taj sovinisticki pristup, valjda misli da ce mu to doneti glasove kao zastitniku srbstva. 2
Djuro Posted March 30 Posted March 30 19 minutes ago, JozoMujica said: Meni je dosta kad vidim i ko ga napada i ko ga brani. tebi moze da bude dosta ali koga za to boli q i kakve to veze ima sa bilo čim? to ti ne daje pravo da hajkas bilo koga, otpustas, blokiras fakultet i teras iz ove zemlje. (ne ti kao ti, vec bilo ko) ovi majmuni mogu da se penju po lijanama, mogu da cackaju jedan drugom guzicu, ali ne mogu nikome da sude. i to za verbalni delikt omg. 1
Recommended Posts