Zaboravan Posted March 23 Share Posted March 23 1 hour ago, Kristalno jasna said: Da, mišljadeh da tako gledaju svi. Barem 30% koristi win xp, neki password čuvaju na disketama kao backup. 1 Link to comment
villiem Posted March 23 Share Posted March 23 43 minutes ago, Shan Jan said: Ja nemam ni papir ni olovku u kuci Ja moram da saram uvek nesto, linije tamo vamo, nekad nesto znace a nekad su zvezde i surikeni Mobilni ako gledam sa njim forum, umorim se Misljadeh 1 Link to comment
Stela Posted March 23 Share Posted March 23 (edited) 39 minutes ago, Mel said: Bez papira i olovke ne mogu nishta. Bukvalno i dalje organizujem misli na fizichkom papiru. Podseti me jednom na mog oca koji je trebao neku lampu sestri da okachi u stanu pa trazio neki papir da podmetne. Danima je posle prichao - Ona nema nijedan papir u stanu, nema novine, nema svesku, nishta (sa ovakvom facom otprl ) Papir za pecenje moze da posluzi Mislim za te lampe i lustere.. Edited March 23 by Stela 1 1 Link to comment
Zaboravan Posted March 23 Share Posted March 23 1 minute ago, villiem said: Ja moram da saram uvek nesto, linije tamo vamo, nekad nesto znace a nekad su zvezde i surikeni Mobilni ako gledam sa njim forum, umorim se Misljadeh Ja kada kažem daj papir i olovku svi se razbeže, gospoja, jer objašnjavam zašto npr ormar ne može da se montira pa uspravi do plafona a dete ima traume od fizike i suzama nakvašene sveske. 1 4 Link to comment
Sara Posted March 23 Share Posted March 23 5 hours ago, đorđe geprat said: apsolutno. odavno sam stava da moraš potomstvu da ostaviš više nego što si nasledio. da mora potomstvo da bude obrazovanije od roditelja. inače, bolje da te nije ni bilo. Moja drugarica je u vezi u kojoj sporazumno nemaju dece. Ona je zelela decu, on nije. Njegov razlog zasto ne zeli decu je taj da su njih dvoje kao pojedinci izuzetno uspesni, prakticno su postigli maksimume u oblastima kojima se bave, oboje su daleko prevazisli svoje roditelje u svakom pogledu. Njegov rezon je da bi njegova deca tesko mogla da budu uspesnija od njega (pa i nje), da bi odrastala pod ogromnim pritiskom i gotovo sigurno bila veliko razocarenje za njega. Iskreno sam se nadala da ce da ga otkaci i nadje nekog manje uspesnog. Ali nije. 8 Link to comment
villiem Posted March 23 Share Posted March 23 1 minute ago, Zaboravan said: Ja kada kažem daj papir i olovku svi se razbeže, gospoja, jer objašnjavam zašto npr ormar ne može da se montira pa uspravi do plafona a dete ima traume od fizike i suzama nakvašene sveske. Ja imam licne traume, hocu sve da pobacam, i papire i kartone i sto ima slova i brojeve, samo stripovi da ostanu Link to comment
Popular Post Shan Jan Posted March 23 Popular Post Share Posted March 23 2 minutes ago, Sara said: Moja drugarica je u vezi u kojoj sporazumno nemaju dece. Ona je zelela decu, on nije. Njegov razlog zasto ne zeli decu je taj da su njih dvoje kao pojedinci izuzetno uspesni, prakticno su postigli maksimume u oblastima kojima se bave, oboje su daleko prevazisli svoje roditelje u svakom pogledu. Njegov rezon je da bi njegova deca tesko mogla da budu uspesnija od njega (pa i nje), da bi odrastala pod ogromnim pritiskom i gotovo sigurno bila veliko razocarenje za njega. Iskreno sam se nadala da ce da ga otkaci i nadje nekog manje uspesnog. Ali nije. Roditeljima treba zelja da bude da im deca zive srecan zivot ne da ispunjavaju njihove fiks ideje. Jebala ga uspesnost. Sto me podseti na mog deku. Mnogi pricaju u familiji da bi zeleli da budu poput njega i niko ne misli na njegovu zaista neverovatno bogatu karijeru vec na to kakav je on bio covek. 15 Link to comment
Zaboravan Posted March 23 Share Posted March 23 5 minutes ago, villiem said: Ja imam licne traume, hocu sve da pobacam, i papire i kartone i sto ima slova i brojeve, samo stripovi da ostanu Takp i uradi... Jbt stripovi. Kako bih voleo to opet da čitam. Link to comment
Popular Post Ayatollah Posted March 23 Popular Post Share Posted March 23 11 minutes ago, Sara said: Moja drugarica je u vezi u kojoj sporazumno nemaju dece. Ona je zelela decu, on nije. Njegov razlog zasto ne zeli decu je taj da su njih dvoje kao pojedinci izuzetno uspesni, prakticno su postigli maksimume u oblastima kojima se bave, oboje su daleko prevazisli svoje roditelje u svakom pogledu. Njegov rezon je da bi njegova deca tesko mogla da budu uspesnija od njega (pa i nje), da bi odrastala pod ogromnim pritiskom i gotovo sigurno bila veliko razocarenje za njega. Iskreno sam se nadala da ce da ga otkaci i nadje nekog manje uspesnog. Ali nije. Nije nemoguće da je i on takav silno razočarenje svojim roditeljima. ali da toga nije svestan. I u pravu je kada kaže da bi njegova deca rasla pod silnim pritiskom, kako i ne bi kada bi imala oca mentola. Kakav jebeni samozaljubljeni narcis, ego mu izlazi iz okvira Mlečnog puta. 23 Link to comment
villiem Posted March 23 Share Posted March 23 15 minutes ago, Sara said: Moja drugarica je u vezi u kojoj sporazumno nemaju dece. Ona je zelela decu, on nije. Njegov razlog zasto ne zeli decu je taj da su njih dvoje kao pojedinci izuzetno uspesni, prakticno su postigli maksimume u oblastima kojima se bave, oboje su daleko prevazisli svoje roditelje u svakom pogledu. Njegov rezon je da bi njegova deca tesko mogla da budu uspesnija od njega (pa i nje), da bi odrastala pod ogromnim pritiskom i gotovo sigurno bila veliko razocarenje za njega. Iskreno sam se nadala da ce da ga otkaci i nadje nekog manje uspesnog. Ali nije. Ne verujem, ne tebi, nego da ovo neko moze da izgovori u budnom stanju 4 Link to comment
Zaboravan Posted March 23 Share Posted March 23 Barem smo se vratili na temu... Čuj neće decu jer ga neće dostići te će biti razočaran. Mora da ima neka dijagnoza. 4 Link to comment
Popular Post radisa Posted March 23 Popular Post Share Posted March 23 1 minute ago, Zaboravan said: Barem smo se vratili na temu... Čuj neće decu jer ga neće dostići te će biti razočaran. Mora da ima neka dijagnoza. Kreten? 10 1 Link to comment
radnik Posted March 23 Share Posted March 23 Just now, radisa said: Kreten? Debil? Odavno nesto debilnije nisam cuo. 1 Link to comment
đorđe geprat Posted March 23 Share Posted March 23 24 minutes ago, Sara said: Moja drugarica je u vezi u kojoj sporazumno nemaju dece. Ona je zelela decu, on nije. Njegov razlog zasto ne zeli decu je taj da su njih dvoje kao pojedinci izuzetno uspesni, prakticno su postigli maksimume u oblastima kojima se bave, oboje su daleko prevazisli svoje roditelje u svakom pogledu. Njegov rezon je da bi njegova deca tesko mogla da budu uspesnija od njega (pa i nje), da bi odrastala pod ogromnim pritiskom i gotovo sigurno bila veliko razocarenje za njega. Iskreno sam se nadala da ce da ga otkaci i nadje nekog manje uspesnog. Ali nije. dobro, mora da postoji i izzetak, tužan, u ovom slučaju Link to comment
Recommended Posts