Patty Lee Posted July 6, 2023 Posted July 6, 2023 @Taihoskopija Ja se stvarno nadam da je ovo neki nesporazum, screenshot sam videla na redditu, i ova razmena stvarno postoji na Fejsu, to je majčin profil. 1
Svemir Zeka Posted July 6, 2023 Posted July 6, 2023 Jebeni užas. Sledila sam se. Jebena država i Vihor, jebem im svima sve 7 2
Popular Post Filozof manijak Posted July 6, 2023 Popular Post Posted July 6, 2023 Gašić odlično radi svoj posao. Što bi ga smenjivali? Ova naša policija je jedino sposobna kada treba dilovati gudru za državu i hvatati prestupnike u saobraćaju koji nisu vezali pojas. 14
Popular Post James Marshall Posted July 6, 2023 Popular Post Posted July 6, 2023 ili juriti murijaše koji rade svoj posao 16
ToniAdams Posted July 6, 2023 Posted July 6, 2023 22 minutes ago, Patty Lee said: Svaka čast na svemu, ljudi iz komentara na Fejsu saznaju da im je ubijeno dete. jebote moze li gore 1
James Marshall Posted July 6, 2023 Posted July 6, 2023 biće nepodnošljivo čitati medije narednih par dana, evo čak su se i neki promanjinski "aktivistički" portali priključili lovljenju klikova iznoseći bizarne detalje ove tragedije. O tabloidima ne smijem ni da mislim koliko će da kopaju i seire.
slepa živana Posted July 6, 2023 Posted July 6, 2023 1 hour ago, Filozof manijak said: Gašić odlično radi svoj posao. Što bi ga smenjivali? pa kad opozicija mora na more pa nema ko da ga smeni. nisam htela sinoć da vas deranžiram, juče poslepoden u dobrom polju čovek je ubio ženu iz puške a sin se razneo bombom. 2
đorđe geprat Posted July 6, 2023 Posted July 6, 2023 2 hours ago, pt 2.0 said: I ponovo je dete ubilo drugo dete. Iz puške. Mladenovac, rodjena braća. Ne znam ni šta da kažem. Umorna sam od toga koliki broj ljudi ne vidi gde smo. 2 hours ago, Caligula said: Dete ubilo dete, bombom se razneo neki mladic pa njegov otac ubio majku pa sebe, sada citam nadjena transrodna devojka u nekoliko najlon kesa... sve danas. Sutra ko zna sta, prekosutra... otrov je posejan, bukvalno gledam kako da pobegnem odavde ovako mator. 16 minutes ago, slepa živana said: pa kad opozicija mora na more pa nema ko da ga smeni. nisam htela sinoć da vas deranžiram, juče poslepoden u dobrom polju čovek je ubio ženu iz puške a sin se razneo bombom. znate, svima vama troma mogu otac da budem, čini mi se. i posle svega ovoga što sam ovde kvotovao milo mi je što mi je zaustavno vreme tu negde. danas me prija razbesnela, moja reakcija je bila: "nemoj više nikada o tim gadostima ne pričaš" kada je bez ikakvog povoda u dva maha počela o dečijem zloastavljanju životinja. tu sam vrlllooo slab. ovo društvo je u moralnom smislu otišlo, da prostite, u tri lepe pičke materine i ostaće tamo. definitivno. povratka nema jer se put posle prolaza zatrpava. neverovatno sam besan. mislimda ću otići u grad u subotu. 9
Jeremija Posted July 6, 2023 Posted July 6, 2023 15 minutes ago, djordje geprat said: znate, svima vama troma mogu otac da budem, čini mi se. i posle svega ovoga što sam ovde kvotovao milo mi je što mi je zaustavno vreme tu negde. danas me prija razbesnela, moja reakcija je bila: "nemoj više nikada o tim gadostima ne pričaš" kada je bez ikakvog povoda u dva maha počela o dečijem zloastavljanju životinja. tu sam vrlllooo slab. ovo društvo je u moralnom smislu otišlo, da prostite, u tri lepe pičke materine i ostaće tamo. definitivno. povratka nema jer se put posle prolaza zatrpava. neverovatno sam besan. mislimda ću otići u grad u subotu. Nema tu spasa, Djordje, društvo nam je zatrovano i kontaminirano kao ona reka gde je Tarkovski snimao Stalker-a, pa su posle svi pomrli. 1 1
Jeremija Posted July 6, 2023 Posted July 6, 2023 3 minutes ago, Mel said: Propali su i rimljani, mozemo i mi Otišle i mnogo naprednije civilizacije, Atlantida, Lemurija i Mu, što ne bi i mi? 2 1
slepa živana Posted July 6, 2023 Posted July 6, 2023 25 minutes ago, Mel said: Propali su i rimljani, mozemo i mi to ne dolazi u obzir. bar ne na ovaj način, likvidacijom žena i dece. 5
Recommended Posts