Jump to content
IGNORED

DOOM! DOOM IS UPON US! (Raspad naseg drustva, pbp)

Аврам Гојић

Recommended Posts

• Replies 41.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• gospa buba

1865

• ToniAdams

967

• Filozof manijak

958

• radisa

808

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

@Taihoskopija

Ja se stvarno nadam da je ovo neki nesporazum, screenshot sam videla na redditu, i ova razmena stvarno postoji na Fejsu, to je majčin profil.

• Tužno 1
Posted

Jebeni užas. Sledila sam se. Jebena država i Vihor, jebem im svima sve

• +1 7
  • Tužno 2
Posted
22 minutes ago, Patty Lee said:

noa.thumb.jpg.f370ed47f9596a8ad400cb317b1587d4.jpg

Svaka čast na svemu, ljudi iz komentara na Fejsu saznaju da im je ubijeno dete. :isuse:

jebote moze li gore

• +1 1
Posted

biće nepodnošljivo čitati medije narednih par dana, evo čak su se i neki promanjinski "aktivistički" portali priključili lovljenju klikova iznoseći bizarne detalje ove tragedije. O tabloidima ne smijem ni da mislim koliko će da kopaju i seire. 

Posted
1 hour ago, Filozof manijak said:

Gašić odlično radi svoj posao.

Što bi ga smenjivali? :fantom:

pa kad opozicija mora na more pa nema ko da ga smeni.

nisam htela sinoć da vas deranžiram, juče poslepoden u dobrom polju čovek je ubio ženu iz puške a sin se razneo bombom.

• Tužno 2
Posted
2 hours ago, pt 2.0 said:

I ponovo je dete ubilo drugo dete.
Iz puške.

Mladenovac, rodjena braća.

Ne znam ni šta da kažem. Umorna sam od toga koliki broj ljudi ne vidi gde smo.

2 hours ago, Caligula said:

Dete ubilo dete, bombom se razneo neki mladic pa njegov otac ubio majku pa sebe, sada citam nadjena transrodna devojka u nekoliko najlon kesa... sve danas.

Sutra ko zna sta, prekosutra... otrov je posejan, bukvalno gledam kako da pobegnem odavde ovako mator.

16 minutes ago, slepa živana said:

pa kad opozicija mora na more pa nema ko da ga smeni.

nisam htela sinoć da vas deranžiram, juče poslepoden u dobrom polju čovek je ubio ženu iz puške a sin se razneo bombom.

znate, svima vama troma mogu otac da budem, čini mi se. i posle svega ovoga što sam ovde kvotovao milo mi je što mi je zaustavno vreme tu negde.  danas me prija razbesnela, moja reakcija je bila: "nemoj više nikada o tim gadostima ne pričaš" kada je bez ikakvog povoda u dva maha počela o dečijem zloastavljanju životinja. tu sam vrlllooo slab. ovo društvo je u moralnom smislu otišlo, da prostite, u tri lepe pičke materine i ostaće tamo. definitivno. povratka nema jer se put posle prolaza zatrpava. neverovatno sam besan. mislimda ću otići u grad u subotu.

• +1 9
Posted
15 minutes ago, djordje geprat said:

znate, svima vama troma mogu otac da budem, čini mi se. i posle svega ovoga što sam ovde kvotovao milo mi je što mi je zaustavno vreme tu negde.  danas me prija razbesnela, moja reakcija je bila: "nemoj više nikada o tim gadostima ne pričaš" kada je bez ikakvog povoda u dva maha počela o dečijem zloastavljanju životinja. tu sam vrlllooo slab. ovo društvo je u moralnom smislu otišlo, da prostite, u tri lepe pičke materine i ostaće tamo. definitivno. povratka nema jer se put posle prolaza zatrpava. neverovatno sam besan. mislimda ću otići u grad u subotu.

Nema tu spasa, Djordje, društvo nam je zatrovano i kontaminirano kao ona reka gde je Tarkovski snimao Stalker-a, pa su posle svi pomrli.

• -1 1
  • Tužno 1
Posted

Nisu. Nasledili su ih Rumljani

• -1 2
Posted
3 minutes ago, Mel said:

Propali su i rimljani, mozemo i mi

Otišle i mnogo naprednije civilizacije, Atlantida, Lemurija i Mu, što ne bi i mi? 

• +1 2
  • -1 1
Posted
25 minutes ago, Mel said:

Propali su i rimljani, mozemo i mi

to ne dolazi u obzir. bar ne na ovaj način, likvidacijom žena i dece.

• +1 5
Posted

...

...

• Tužno 3