copkillah Posted July 3, 2023 Posted July 3, 2023 Rade noževi danas: Quote Mladić M. N. (20) teško je povređen u Primoštenskoj ulici u Batajnici kada ga je nožem napao A. P. (22), javlja "Blic". Policija je uhapsila osumnjičenog mladića. „Policija i Hitna pomoć zatekli su teško povređenog M. N. ispred ugostiteljskog objekta ‘Džo’. On je bio povređen u predelu vrata, a povreda je opasna po život. Prevezen je u Urgentni centar“, kaže izvor „Blica“. Kako se navodi, ustanovljeno je da je u tuči povređen i A. P. (22) koji je nakon medicinskog pregleda priveden u policijsku stanicu Zemun.
radisa Posted July 3, 2023 Posted July 3, 2023 Hoće policija zamoliti građane da predaju noževe i satare? :fantom:
đorđe geprat Posted July 4, 2023 Posted July 4, 2023 nisam siguran da li je ovo za ovde ili za severniji topik. maločas pročitah da je ministar prosvete tražio od filozofskog fakulteta da se izjasni o navodnoj izjavi bakića na dnevniku "nove" videh da je u zrenjaninu suspendovana ugledna profesorka gimnazije zbog poziva (na tviteru valjda) na protest.da je direktor navodno izjavio da je to ponalogu "odozgo". da li je ovo početak direktne pretnje zaposlenima a koju treba da sprovedu poslodavci u ime vlasti.
aram Posted July 4, 2023 Posted July 4, 2023 26 minutes ago, djordje geprat said: da li je ovo početak kakav crni početak, ovako je već godinama. 1
đorđe geprat Posted July 5, 2023 Posted July 5, 2023 On 4.7.2023. at 22:06, aram said: kakav crni početak, ovako je već godinama. ovo je baš intenzivno i direktno.
Popular Post noskich Posted July 6, 2023 Popular Post Posted July 6, 2023 (edited) "Katarina ovo neće pročitati jer je Katarina u zatvoru. Katarina je u zatvoru jer je otkrila da je Vučićev drogirani kum izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj su povređene dve žene. Ovoga puta se obraćam svima koji pišu o životu, o ljubavi, o umetničkim delima, kulturnim manifestacijama na kojima su bili, o nesreći koja pogađa isključivo njih... Živite u zemlji u kojoj se hapsi policajka koja radi svoj posao, a drogirani kumovi i kumići divljaju po putevima! Živite u zemlji u kojoj se plantaža droge proglašava za projekat od državnog značaja! Ma koliko kafa popili u prirodi, ma koliko izložbi i promocija posetili, ma koliko lepih tekstova o životu, ljubavi, deci, životinjama podelili čudovišta su tu, oko nas. Kad tad će na neki način doći do vas ili do nekoga koga volite. Neće biti nikoga da vas zaštiti, jer će one koji su dizali glas dok ste vi mirisali ruže pojesti mrak. Za borbu protiv zla, epsku borbu sa alama i aždajama potrebni ste nam svi vi koji živite u svom matriksu i mislite da ste zaštićeni od zla. Zovemo vas da pomognete sebi tako što ćete stati uz Katarinu i sve žrtve režima!" Edited July 6, 2023 by noskich 12
Popular Post copkillah Posted July 6, 2023 Popular Post Posted July 6, 2023 Brat (14) ubio brata (12) lovačkom puškom u selu kod Mladenovca. Ona nesrećna devojka Noa Milivojev koja je nestala pre dvadesetak dana, pronađena iskasapljena u stanu svog dečka, priznao ubistvo. Bukvalno ne znam šta da napišem, verovatno ništa i ne treba. 2 10
ToniAdams Posted July 6, 2023 Posted July 6, 2023 au sranje kakve vesti, nadao sam se da je noa ok ali sve mi je na ovo licilo. ovo za klince, ne znam sta smisleno reci.
Taihoskopija Posted July 6, 2023 Posted July 6, 2023 1 hour ago, copkillah said: Bukvalno ne znam šta da napišem, verovatno ništa i ne treba. Da, da, nekako prevazilazi i ovu temu i stvara dominantan osećaj da možeš samo da sediš i gledaš tupo u jednu tačku. 4
arheolog1981 Posted July 6, 2023 Posted July 6, 2023 1 hour ago, copkillah said: Brat (14) ubio brata (12) lovačkom puškom u selu kod Mladenovca. Ona nesrećna devojka Noa Milivojev koja je nestala pre dvadesetak dana, pronađena iskasapljena u stanu svog dečka, priznao ubistvo. Bukvalno ne znam šta da napišem, verovatno ništa i ne treba. Katastrofa jbt. Kako je bre ovim genijalcima trebalo 20 dana da nađu devojku u stanu dečka kod koga je porodica rekla prvi dan da je otišla? Jesu mogući naši panduri Isuse. Mogao je da se reši svih dokaza za 20 dana 3
copkillah Posted July 6, 2023 Posted July 6, 2023 3 minutes ago, arheolog1981 said: Katastrofa jbt. Kako je bre ovim genijalcima trebalo 20 dana da nađu devojku u stanu dečka kod koga je porodica rekla prvi dan da je otišla? Jesu mogući naši panduri Isuse. Mogao je da se reši svih dokaza za 20 dana ne znam šta bi bilo gore, nesposobnost ili nezainteresovanost 2
James Marshall Posted July 6, 2023 Posted July 6, 2023 O jebem ti, ovo je baš gadno za svariti. Baš jezivo i užasno. Baš sam se nadao da će je pronaći. I u Bosni nestala neka klinka koja je tu u posjeti familiji, došla sa ostatkom porodice iz Kanade, znam ljude, evo već 2 dana je nema, jadni ljudi, pakao. 5
Taihoskopija Posted July 6, 2023 Posted July 6, 2023 Marija Stevanović kaže da radi u dve škole od 2001. godinhe i da je bilo u najavi da će se naći na spisku za tehnološki višak, a na pitanje N1 da li je moralno da se posle svega što je doživela, nađe na tom spisku kaže: Ko još u Srbiji razmišlja o moralu, svako gleda sebe. Mi smo samo izvršioci. https://n1info.rs/vesti/kako-to-da-je-sud-nemocan-u-slucaju-nastavnice-engleskog-iz-trstenika-video/ 1
Popular Post Patty Lee Posted July 6, 2023 Popular Post Posted July 6, 2023 (edited) Svaka čast na svemu, ljudi iz komentara na Fejsu saznaju da im je ubijeno dete. Edited July 6, 2023 by Patty Lee 16
Recommended Posts