Jump to content
IGNORED

DOOM! DOOM IS UPON US! (Raspad naseg drustva, pbp)

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted

Rade noževi danas:

Mladić M. N. (20) teško je povređen u Primoštenskoj ulici u Batajnici kada ga je nožem napao A. P. (22), javlja "Blic".

Policija je uhapsila osumnjičenog mladića.

„Policija i Hitna pomoć zatekli su teško povređenog M. N. ispred ugostiteljskog objekta ‘Džo’. On je bio povređen u predelu vrata, a povreda je opasna po život. Prevezen je u Urgentni centar“, kaže izvor „Blica“.

Kako se navodi, ustanovljeno je da je u tuči povređen i A. P. (22) koji je nakon medicinskog pregleda priveden u policijsku stanicu Zemun.

• Replies 41.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• gospa buba

1865

• ToniAdams

967

• Filozof manijak

958

• radisa

808

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Hoće policija zamoliti građane da predaju noževe i satare? :fantom:

Posted

nisam siguran da li je ovo za ovde ili za severniji topik.

maločas pročitah da je ministar prosvete tražio od filozofskog fakulteta da se izjasni o navodnoj izjavi bakića

na dnevniku "nove" videh da je u zrenjaninu suspendovana ugledna profesorka gimnazije zbog poziva (na tviteru valjda) na protest.da je direktor navodno izjavio da je to ponalogu "odozgo".

da li je ovo početak direktne pretnje zaposlenima a koju treba da sprovedu poslodavci u ime vlasti.

Posted
26 minutes ago, djordje geprat said:

da li je ovo početak

kakav crni početak, ovako je već godinama.

• +1 1
Posted
On 4.7.2023. at 22:06, aram said:

kakav crni početak, ovako je već godinama.

ovo je baš intenzivno i direktno.

Posted

au sranje kakve vesti, nadao sam se da je noa ok ali sve mi je na ovo licilo.

ovo za klince, ne znam sta smisleno reci.

Posted
1 hour ago, copkillah said:

Bukvalno ne znam šta da napišem, verovatno ništa i ne treba.

Da, da, nekako prevazilazi i ovu temu i stvara dominantan osećaj da možeš  samo da sediš i gledaš tupo u jednu tačku. 

• +1 4
Posted
1 hour ago, copkillah said:

Brat (14) ubio brata (12) lovačkom puškom u selu kod Mladenovca.

Ona nesrećna devojka Noa Milivojev koja je nestala pre dvadesetak dana, pronađena iskasapljena u stanu svog dečka, priznao ubistvo.

Bukvalno ne znam šta da napišem, verovatno ništa i ne treba.

Katastrofa jbt. Kako je bre ovim genijalcima trebalo 20 dana da nađu devojku u stanu dečka kod koga je porodica rekla prvi dan da je otišla? Jesu mogući naši panduri Isuse. Mogao je da se reši svih dokaza za 20 dana 

• +1 3
Posted
3 minutes ago, arheolog1981 said:

Katastrofa jbt. Kako je bre ovim genijalcima trebalo 20 dana da nađu devojku u stanu dečka kod koga je porodica rekla prvi dan da je otišla? Jesu mogući naši panduri Isuse. Mogao je da se reši svih dokaza za 20 dana 

ne znam šta bi bilo gore, nesposobnost ili nezainteresovanost

• +1 2
Posted

O jebem ti, ovo je baš gadno za svariti. Baš jezivo i užasno. Baš sam se nadao da će je pronaći.

I u Bosni nestala neka klinka koja je tu u posjeti familiji, došla sa ostatkom porodice iz Kanade, znam ljude, evo već 2 dana je nema, jadni ljudi, pakao. 

• Tužno 5