Tihajeza Posted June 15, 2023 Posted June 15, 2023 Mogla je i ko ona balerina iz Flešdensa, danju da vari, noću da đuska za još jednu platu, bog da je vidi 2 4
villiem Posted June 15, 2023 Posted June 15, 2023 (edited) 45 minutes ago, desboj said: Mlada je i još uvek kupuje jeftine i bedne fore da zavisi od nekoga a u stvari ceo svet je njen. Mogu samo da joj poželim sve najbolje u životu, bilo to u Donjim Pripizdincima, mitrovačkom brodogradilištu ili Rajnmetalu Kada procitam sta prica i kako prica pa ona se i ponasa i radi kao da je ceo svet njen, imam osecaj da ce sama da se pobrine za sve najbolje u zivotu @Tihajeza posle upise akademiju, da otkaz u klubu i vari samo drugu smenu Edited June 15, 2023 by villiem 1 1
SNARC Posted June 15, 2023 Posted June 15, 2023 (edited) 58 minutes ago, Fakundo Sava said: Gde može devojke od 20 godina da radi u nekoj fabrici kao varilac ,šta vam je I to što su je zaposlili učinili su joj medveđu uslugu Posao zavarivaca je u principu dosta slicniji nekom slikanju po velikoj vrucini. Ne radi se to na snagu nego na preciznost, smirenost, strpljenje..bravar je onaj koji fizicki najebe. Edited June 15, 2023 by SNARC 2
Taihoskopija Posted June 15, 2023 Posted June 15, 2023 33 minutes ago, Fakundo Sava said: Gde može devojke od 20 godina da radi u nekoj fabrici kao varilac ,šta vam je I to što su je zaposlili učinili su joj medveđu uslugu Žena zavarivača ima sve više svuda, pa i ovde, u Srbiji će sve više devojčica upisivati te obrazovne profile u srednjim stručnim školama, nema razloga da ih nema, zahtevane veštine za zavarivača ne podrazumevaju ogromnu fizičku snagu u svim situacijama, često više rade smirenost, preciznost i elegancija pokreta. Svakako, raspoređuju se na mesta gde čista fizička snaga nije presudna.
namenski Posted June 15, 2023 Posted June 15, 2023 (edited) 41 minutes ago, Fakundo Sava said: Gde može devojke od 20 godina da radi u nekoj fabrici kao varilac ,šta vam je Ovo si sad napisao i nemoj nikad vise... Odbijam ti na neznanje o zavarivanju, ali da si preterao - jesi... Edited June 15, 2023 by namenski 2
dvb-t manijak Posted June 15, 2023 Posted June 15, 2023 1 hour ago, Frank Pembleton said: ....shiit has hit the fan. Dokle bre više povlašćen status? Pa i ja sam kupio od moje sirotinje stan na kredit i evo otplaćujem već 15 godina. Koliko stvari sam zakinuo mojoj porodici zbog toga. Mi nismo izbeglice, ali isto nisam imao gde da živim, a Bog mi je svedok da sam probao i sa mojima i kod ženinih, a bio sam i 5 godina podstanar. 1 2
brusli Posted June 15, 2023 Posted June 15, 2023 Ako je varilac tako krasno zanimanje zasto niko nece time da se bavi ? Ne mozes danas naci nekoga da ti zavari parce ograde, a ne nesto vise.
SNARC Posted June 15, 2023 Posted June 15, 2023 40 minutes ago, brusli said: Ako je varilac tako krasno zanimanje zasto niko nece time da se bavi ? Ne mozes danas naci nekoga da ti zavari parce ograde, a ne nesto vise. Hoce..ali ne ovde 4
3opge Posted June 16, 2023 Posted June 16, 2023 4 hours ago, Tihajeza said: Mogla je i ko ona balerina iz Flešdensa, danju da vari, noću da đuska za još jednu platu, bog da je vidi kakvo bre djuskanje, danju da vari, nocu da siri noge za gospodu na onlyfansu, lova do krova
namenski Posted June 16, 2023 Posted June 16, 2023 14 minutes ago, gospa buba said: ...sve shto je ostalo odjutros se raspada na nashe ochi i odnosi ga voda Ako na poplave mislis, ne gresaj dushu, i ovitm su, a i svi pre njih, na naplatu je dosla investitorska i svaka druga divlja gradnja, betoniranje svega i svacega: naselja po Srbiji koja za poplave znala nisu, jure plivajuce automobile po ulicama... Razne јаруге i potoci zabetonirani, zatrpani koje gradnjom koje djubretom, i koje su - skupa sa bujicnim recicama, a bogami i onim vecim, vekovima uspevale da odvedu visak vode bez problema jer je keva Priroda to tako udesila, dodaj na to kanalizacione i sisteme za odvod padavina koji su listom stariji od 30+ godina, a na koje je poslednjih decenija prikljuceno onoliko novogradnjitm tako da jednostavno po kapacitetima ne mogu da isprate iole ozbiljnije padavine... Dodaj tome i ubivene Mlade gorane, da se deca ne traumiraju, 'ocu reci nepostojanje paznje vrednog posumljavanja, ali i postojanje stravicne nekontrolisane sece i ubivanja svega zelenog... Jednom recju - usrana je motka uspesno u jos jednoj oblasti, a nema struke koja ce uspeti da izracuna em materijalnu stetu, em stetu po vodotokove, vodovodne instalacije i sisteme... 5
Popular Post copkillah Posted June 16, 2023 Popular Post Posted June 16, 2023 17 hours ago, dvb-t manijak said: Dokle bre više povlašćen status? Pa i ja sam kupio od moje sirotinje stan na kredit i evo otplaćujem već 15 godina. Koliko stvari sam zakinuo mojoj porodici zbog toga. Mi nismo izbeglice, ali isto nisam imao gde da živim, a Bog mi je svedok da sam probao i sa mojima i kod ženinih, a bio sam i 5 godina podstanar. ja razumem tvoju muku, ali nije fer ovo što pišeš, zaista 12
radisa Posted June 18, 2023 Posted June 18, 2023 NOvi dan, nova pucnjava.. Quote Niška policija uhapsila je F.Š. iz tog grada zbog sumnje da je ukrao očevu lovačku pušku i iz nje pucao ispred jednog ugostiteljskog lokala, saopštila je danas Policijska uprava Niš. U incidentu nije bilo povređenih, a lovačko oružje i municija nalazili su se u legalnom posedu oca osumnjičenog, u zaključanom ormaru koji je F.Š, kako se sumnja, obio. Njemu je određeno zadržavanje do 48 časova i on će biti priveden Višem javnom tužiocu u Nišu uz krivičnu prijavu za krivična dela nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija i izazivanje opšte opasnosti. https://www.danas.rs/vesti/drustvo/nislija-ukrao-ocevu-pusku-pa-pucao-iz-nje-ispred-kafane/ 1
Frank Pembleton Posted June 18, 2023 Posted June 18, 2023 ja razumem tvoju muku, ali nije fer ovo što pišeš, zaistaObaška što su uzete pare za ovo od EU.......shiit has hit the fan. 1
Frank Pembleton Posted June 18, 2023 Posted June 18, 2023 Ako je varilac tako krasno zanimanje zasto niko nece time da se bavi ? Ne mozes danas naci nekoga da ti zavari parce ograde, a ne nesto vise.Možeš ali ne ovde...Mislim varioca, ne parče ograde.......shiit has hit the fan.
Recommended Posts