Muwan Posted January 6, 2013 Share Posted January 6, 2013 Tridesetogodišnja Beograđanka, koja u porodici ima i lekare i farmaceute, odluku da ne vakciniše dvoje dece zasniva na sve većem broju informacija o mogućim štetnim posledicama vakcina.Kakva-takva sreća u nesreći je da je novinar korektno odradio svoj posao, naveo činjenice i citirao kvalifikovanog epidemiologa. Link to comment
Аврам Гојић Posted January 6, 2013 Author Share Posted January 6, 2013 Tridesetogodišnja Beograđanka, koja u porodici ima i lekare i farmaceute, odluku da ne vakciniše dvoje dece zasniva na sve većem broju informacija o mogućim štetnim posledicama vakcina.Kakva-takva sreća u nesreći je da je novinar korektno odradio svoj posao, naveo činjenice i citirao kvalifikovanog epidemiologa.trajno oduzimanje deteta, psihijatrijska evaluacija i upucivanje na obavezno lecenje ili u KPZ, u zavisnosti od procene dusevnog zdravlja. Link to comment
Muwan Posted January 6, 2013 Share Posted January 6, 2013 Koliko vidim u tekstu, zakon predviđa pojavljivanje pred sudijom za prekršaje i to je to. Nema mehanizama prisile jer se zakonodavac izgleda uzda u prirodni bedem od 80% vakcinisane populacije. Link to comment
fonTelefon Posted January 6, 2013 Share Posted January 6, 2013 Pa nema ni potrebe. A ne postoji mehanizam kako da odredis ko ce biti u tih 80%. Tek kad su nastupil slucajevi meningitisa u studentskoj populaciji evo vec deceniju americki univerziteti redom uvode obaveznu vakcinaciju od istog. Povremeno naletim na neki clanak i kod nas u regionu. I to bi valjalo uvesti. Neznam da li je i to bilo u JNA vakcini. Link to comment
ficfiric Posted January 6, 2013 Share Posted January 6, 2013 Bacih pogled na komentare :ph34r: Bog te jebo! Kako li tek razmisljaju oni koji ne umeju komp da upale?!Jebo te, u dvadesetprvom veku vecina misli da su vakcine zlo! :ph34r: Link to comment
Shan Jan Posted January 6, 2013 Share Posted January 6, 2013 (edited) Ne znam kako se javlja ta bolest nepoverenja u zvanicnu medicinu (i apsolutne vere u svako alternativno "lecenje") ali sam prilicno siguran da nema zapravo uopste veze sa samom medicinom. Izgleda mi ko nuspojava nekog drugog problema.edit: zapravo problem je slican GMO i HAARP problemu. Nepoverenje u javne institucije za koje su opet mozda okidac bili guranje lobija i monopolista na njihovu vodenicu. Jbg, igras se sa poverenjem svojih gradjana - dobijes gomilu survajvalista. Edited January 6, 2013 by Shan Jan Link to comment
Аврам Гојић Posted January 6, 2013 Author Share Posted January 6, 2013 Slazem se. Dobro si to postavio. Link to comment
wall Posted January 6, 2013 Share Posted January 6, 2013 (edited) jbglink1pa ondalink2Neke stvari ne mogu biti predmet biznisa, trgovine i profita...edit:Sećam se u ono vreme histerije svinjskog gripa, da mi je ozbiljan zdravstveni radnike rekao: "Ja svoju decu neću vakcinisati."Ja u šoku, mislim ko nas leči, kakvi ludaci... Kad ono... Edited January 6, 2013 by wall Link to comment
ficfiric Posted January 6, 2013 Share Posted January 6, 2013 Ne znam ni ja sta moze biti uzrok te posasti zatucanosti. Bar da je nesto drugo u pitanju, ali vakcinisanje... Pa, bar se tu mogu videti rezultati.Znam da se na komentarima svakakve budale javljaju ali ovo je strasno. Cak i ako se pojavi neki razuman komentar, on ima pet puta vise minusa nego pluseva. Link to comment
rajka Posted January 6, 2013 Share Posted January 6, 2013 Bacih pogled na komentare :ph34r: Bog te jebo! Kako li tek razmisljaju oni koji ne umeju komp da upale?!Jebo te, u dvadesetprvom veku vecina misli da su vakcine zlo! :ph34r: pa da 'vecina misli da su vakcine zlo' stepen vakcinacije ne bi bio preko 95%, smiri se. Link to comment
ficfiric Posted January 6, 2013 Share Posted January 6, 2013 Da se smirim? Miran sam ja, samo zacudjen onim sto sam procitao.Nadam se da si u pravu, ali imam utisak da je jedna kampanjica dovoljna da se ta cifra drasticno smanji Link to comment
Amelija Posted January 6, 2013 Share Posted January 6, 2013 idiotluk o štetnosti vakcina nije specifičan za Srbijunažalost, prisutan je u celom svetukako i zašto -- ne umem da objasnim Link to comment
maheem Posted January 6, 2013 Share Posted January 6, 2013 o jbte kako vam nije jasno?! u novinama se objavi naslov da je beba možda umrla od vakcine i to je sasvim dovoljno da narod poveruje kako im o glavi rade bil gejts i farmaceutska mafija.+lično pređašnje iskustvo sa lekarima i eto ti nepoverenja Link to comment
Recommended Posts