February 11, 20223 yr I meni smrdi na loše porodične odnose, posesivnu majku i dečka koji je rešio da se izvuče iz toga. A to što piše da su ga tražili, mislim da se nisu nešto ubili od potrage - punoletan čovek, koji je uredno spakovao sve diplome, ako ispliva negde, isplivaće. I tako se desilo, kapiram da kad je legla prijava u PIO fondu, pitali u firmi, a zatim mu kucnuli na vrata za par sati i to je to. A novinaru je to traganje od 40 dana, jer drugačije ne bi imao tekst za novine, ni leba da jede.
February 11, 20223 yr Mogao je slepac bar do supa da ode i kaze da je sve u redu al nece sa majkom da komunicira i stavi tacku na celu dramu a ne da pola srbije ga trazi. Nece taj ni ambasadu kanade videti kakav je ispao sada.
February 11, 20223 yr 8 hours ago, JozoMujica said: neki nisu ništa rekli, ili nisu znali U kući gori svijeća pored ikone
February 11, 20223 yr 14 minutes ago, Moća said: E sad si me zbunio. Tamo je lijepo i zdravo, štaviše
February 11, 20223 yr Popular Post E da, fun fact je da se ovaj lik dok su ga tražili uredno vakcinisao.
February 11, 20223 yr Popular Post 24 minutes ago, mraki said: E da, fun fact je da se ovaj lik dok su ga tražili uredno vakcinisao. a mi strepimo od digitalizovane drzave velikog brata