omiljeni Posted October 6, 2020 Posted October 6, 2020 Da, Kapetan Dragan bio na naslovnoj/posteru, dal beše Tik-Tak ili Dečije Novine, kad sam ja bio mali švrćan.
I*m with the pilots Posted October 6, 2020 Posted October 6, 2020 2 hours ago, levi said: pa dobro vole je klici iz nekog razloga, šta sad. nekad je Branko kockica pravio gužvu po školama, pa se ispostavilo da je i on naprednjački retard Ne mozes reci da su njegove emisije za decu bile lose, kakav god da je on posle postao. 2
ToniAdams Posted October 6, 2020 Posted October 6, 2020 sad mi se javlja da je izlazio i strip "knindze", doduse bez neke povezanosti sa skolom
đorđe geprat Posted October 6, 2020 Posted October 6, 2020 6 minutes ago, ToniAdams said: ne znam jel fora, ali ako me secanje ne vara, moguce da nije #nijesedesilo sjajno. sada bi bilo za očekivati u školama kik boksera veljka, preduzetnike veselinovića i radojičića, influenserke ajfon i staniju, influensera kristijana, i kojekakve slične
SNARC Posted October 6, 2020 Posted October 6, 2020 5 minutes ago, Caligula said: Pa kada mi lome mozak svaki dan po nekoliko puta. Ovo je globalni trend, nije to problem, ali racunam da se u po francuskim osnovnim skolama ovo ne desava. Imaju brate klinci sajmove i ivente za te stvari, za druzenje sa jutjub kretenima, i ko hoce on ide. Ovo je drugo, moje dete treba da organizovano gleda u skoli kako njene drugarice iz odeljenja vriste kada se pojavi neka karakondzula koja mesa dupetom i podrazava Vucica. Kako da joj objasnim zasto vriste i jos teze, kako da joj objasnim sta je tu lose? Nije zgrazavanje brt, gnev je. Naucis da varis cevi, lepis plocice ili vozis kamion ili viljuskar..i odes sa sve detetom odavde. U suprotnom, docekaces duboku starost kao covek pun gneva i gorcine..jerbo narod hoce ovo ovako danas. 1
ToniAdams Posted October 6, 2020 Posted October 6, 2020 dzabe, kau boj je hejter a u srbiji se uspeh ne prasta
mlatko Posted October 6, 2020 Posted October 6, 2020 Uspeh drugih me uzasavai nas tvojInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk 1
aram Posted October 6, 2020 Posted October 6, 2020 Jebemu miša, jel iko uopšte konstatovao ovaj post? 3 hours ago, Tihajeza said: Devojka jeste neki prvak u tekvondu, medalje, evropsko prvenstvo, Balkanske igre, pri tom studira fizičku hemiju, bila vukovac itd.... Ali, iako je zamišljeno da priča samo o o sportu i ona je to odmah najavila, 99,99% dece (a i roditelja, preko dece) je došlo i zna je zbog tiktoka i izbora za miss, pa se pretvorilo u gužvu za uzimanje autograma i slikanje.
slepa živana Posted October 6, 2020 Posted October 6, 2020 1 hour ago, ToniAdams said: ne znam jel fora, ali ako me secanje ne vara, moguce da nije #nijesedesilo i meni se nešto javlja da mi je neko pričao da mu je dolazio u školu
Tihajeza Posted October 6, 2020 Posted October 6, 2020 Iskreno, ja do juče nikad nisam čula za Saru Damnjanović (nit imam školsku decu, a ni tiktok), ali se nisam zakačila za prvo zgražavanje i FB rant koji je usledio. Izvedba tog gostovanja po školama je ispala dosta nespretna, a možda su mediji i FB jedva dočekali pa vest preinačili i sport potpuno izbacili iz nejednačine, pa je od svega ostalo "gle ko nam vaspitava decu". Ako je među decom toliko poznatija po tiktoku, fotomodelingu nego po sportu, možda, samo možda njeno pozivanje u škole maši poentu (nemam pojma koliko je poznata zaista). A ti što se sa setom sećaju kako su im u škole dolazili pisci/naučnici/akademici, neka objasne kako li se društvo od takve dece napravilo na ovakvu kaljugu.
Ros Posted October 6, 2020 Posted October 6, 2020 u moju seosku skolu su pocetkom 80-ih dolazili Mira Aleckovic, Grozdana Olujic i Mika Antic
James Marshall Posted October 6, 2020 Posted October 6, 2020 I opet završismo kao gomila beskičmenjaka koju jebe jedan balavi kvazihuligan. Džabe su krečili.
Tihajeza Posted October 6, 2020 Posted October 6, 2020 1 minute ago, Ros said: u moju seosku skolu su pocetkom 80-ih dolazili Mira Aleckovic, Grozdana Olujic i Mika Antic Pa to ti kažem: 80-ih dolazili Mika Antić, Alečković, a sada ti je došao Vučić, Slina, Bizon, kurta, murta (i neće da odu). Šta je tu za ?????
Recommended Posts