duda Posted January 24, 2020 Posted January 24, 2020 23 minutes ago, djordje geprat said: ŠTA JE BILO "TO"? Mislim da je nebitno šta je "to". Šta god mu se ne sviđa ili nije na liniji njegovog rezonovanja.
đorđe geprat Posted January 24, 2020 Posted January 24, 2020 baš me zanimalo šta je čuo pa je potegao tešku artiljeriju.
Frank Pembleton Posted January 24, 2020 Posted January 24, 2020 vise me zanimao ton [emoji4] Uznemirujući za sve okolo. I glasan. ... Shiit has hit the fan...
Redoran Posted January 24, 2020 Posted January 24, 2020 10 hours ago, Frank Pembleton said: Pa da, to šokiranje je stvarno... To ko što su vrištali za migracije ljudi, a stanicama ispred buseva te ljude uredno čekali advokati ili njihovi "predstavnici" da im odma kreu da rade papire. Vrlo lako se te stvari reše kad se hoće... No mi zapravo i nismo sigurni u tu "šokiranost" nemačkih vlasti? Budimo ipak pošteni - ovde je šokirana nemačka saobraćajna policija. Oni su okačili tvit, nije ga okačila vlast koja je odgovorna za izvoz motorizovanog otpada na Balkan. Nisu policajci odgovorni za taj izvoz. Oni ljudi rade svoj posao i ako uzmemo u obzir da su navikli na visoke standarde sasvim je normalno da ih autobus u onakvom stanju šokira.
Frank Pembleton Posted January 24, 2020 Posted January 24, 2020 ŠTA JE BILO "TO"?Ama pravnički termini, otprilike ono što su ovde pravnici pisali... ... Shiit has hit the fan...
mustang Posted January 24, 2020 Posted January 24, 2020 Dok god je juric u medijima, on je psiholoski zid za psihopate da kidnapuju i ubiju zrtvu. To su kukavice i treba ih drzati u strahu da ce biti uhvaceni.
đorđe geprat Posted January 24, 2020 Posted January 24, 2020 OK, pomislio sam da je to bio krunski argument za neki njegov predlog negde.
Caligula Posted January 24, 2020 Posted January 24, 2020 On 23.1.2020. at 14:53, gospa buba said: nije josh sasvim jasno shta juric (namerava da) radi. ja se jedino bojim da ne postane jasno na neki ruzan nachin. npr da se pakuje pedofilija politichkim protivnicima (aj dokazi da nije) ili shtite unutarpartijske/interesne stvari (aj dokazi da jeste). A kako bi drugacije dobijao prostor u medijima? Samo mocni ljudi van SNSa mogu da budu meta, nikako obrnuto, inace ovo ne bi culi. Divan alat za ucutkavanje cak i onih koji nisu ni blizu pedofilije jer ako te tabloid potkaci ne opra te ni Sava ni Dunav. Ovo je vise nego providno.
radisa Posted January 24, 2020 Posted January 24, 2020 Vanja Ćalović style, preko proksija, da bude ubedljivije... A proksi verovatno ni ne zna da ga koriste, u svom pravedničkom gnevu... Oh, so Lakirana Bubašvaba...
mraki Posted January 24, 2020 Posted January 24, 2020 8 minutes ago, mustang said: Dok god je juric u medijima, on je psiholoski zid za psihopate da kidnapuju i ubiju zrtvu. Ma sigurno!
villiem Posted January 24, 2020 Posted January 24, 2020 8 minutes ago, Caligula said: Ovo je vise nego providno. samo cekaj finish kampanje
gospa buba Posted January 24, 2020 Posted January 24, 2020 dok je.juric bio u medijima berberin zajebavao pola drzavnih sluzbi, mediji zajebavali pola drzavnih sluzbi, a dete se srecom izvuche verovatno pukim sluchajem. ne ide to tako.sent from bubamoto
mustang Posted January 24, 2020 Posted January 24, 2020 (edited) Dete bi bilo ubijeno u prvih 3 sata berberin je pedofil psihopata nije on zajebavo nego je policija nesposobna. Oni hvataju samo kad imaju tip. Edited January 24, 2020 by mustang
levi Posted January 24, 2020 Posted January 24, 2020 2 minutes ago, mustang said: Dete bi bilo ubijeno u prvih 3 sata šta, kakve veze ima Jurić s tim? jel moguće ovo?
Bambula Posted January 24, 2020 Posted January 24, 2020 Jos ce Juric da ispadne Vizental za pedofile. Sasvim je ok taj aktivizam koji on pokusava, ali treba tu dosta sitne pameti da ostanes na pravom putu.A on se rasplinuo samo tako.
Recommended Posts