duda Posted January 19, 2020 Posted January 19, 2020 (edited) 1 minute ago, renne said: ne gledam Reče to Olja na početku utiska Ed Zapravo je cela emisija o tome Edited January 19, 2020 by dùda
Anonymous Posted January 19, 2020 Posted January 19, 2020 Meni ovaj državni sekretar pomalo liči na podgojenog Mesija iz mlađih dana.
SNARC Posted January 19, 2020 Posted January 19, 2020 Zavrsice crtanje kruga kad postane fudbalski i kosarkaski selektor..
Dankan Ajdaho Posted January 19, 2020 Posted January 19, 2020 4 hours ago, renne said: Eto jakog kandidata za sledećeg ministra energetike.
mustang Posted January 19, 2020 Posted January 19, 2020 3 hours ago, SNARC said: Pa ne bas..ne mogu ja da menjam svet ali mogu da probam da ulijem hrabrost onima koji su mi bliski da nikada i ni po koju cenu ne dozvole sebi da neko ovako posipa govna po njima. I nemoj, molim te da poredimo ljude koji trpe nasilje u braku ili vezi (mada ni te u vezi ne razumem previse) sa ovim pizdama koje puze da ne bi dobili otkaz ili manje placeno radno mesto. Ni blizu nije. Ovo je vise prostitucija. Sve je prostitucija. Samo drugi oblici vrh treba da bude pozitivan primer drugima
harper lee Posted January 19, 2020 Posted January 19, 2020 Nece Kremic-Cipiripic na 22 sprat bez lifta. Nista onda, neka napravi MHE u svom kupatilu i ima da se vozi liftom kao kralj.
gospa buba Posted January 20, 2020 Posted January 20, 2020 biram verovati da je u pitanju sprdnja greshish. slushala sam dvojicu na nekom dechjem treningu, novobeogradjani, shkolovane blogzije, ajtijevci naravno (prashtajte nashi ), srbi (prashtajte i srbi ), nekako vezani.za delatnost. to tako misli, bukvalno tako.sent from bubamoto
pbg12345 Posted January 20, 2020 Posted January 20, 2020 5 minutes ago, gospa buba said: greshish. slushala sam dvojicu na nekom dechjem treningu, novobeogradjani, shkolovane blogzije, ajtijevci naravno (prashtajte nashi ), srbi (prashtajte i srbi ), nekako vezani.za delatnost. to tako misli, bukvalno tako. sent from bubamoto o jbt tuge da it sektor zaista neguje svasta pa i takve glave gde je na prvom mestu potpuni izostanak empatije sve se gleda kroz te jedne oci jer taj svet koji vide oko sebe, to je jedino sto postoji
gospa buba Posted January 20, 2020 Posted January 20, 2020 ali to je generalno takva ekipa, uchini ti se da je lakshe i delotvornije da ih prosto klepish pepeljarom nego da bilo shta objashnjavash. zene im antivakserke, oni vire sami sebi iz dupeta, prichaju kako ono bash znash obozavaju prirodu, ja sam sav za prirodu brate, ful sam ono u tome, ali znash energija, progres.da se obesish od muke sent from bubamoto
Ravanelli Posted January 20, 2020 Posted January 20, 2020 4 hours ago, pbg12345 said: o jbt tuge da it sektor zaista neguje svasta pa i takve glave gde je na prvom mestu potpuni izostanak empatije sve se gleda kroz te jedne oci jer taj svet koji vide oko sebe, to je jedino sto postoji
Arkadija Posted January 20, 2020 Posted January 20, 2020 8 hours ago, Anonymous said: Meni ovaj državni sekretar pomalo liči na podgojenog Mesija iz mlađih dana. Meni liči na prof Simu Avramovića iz doba kada je meni predavao. Možda mu je vanbračni sin?
Frile Posted January 20, 2020 Posted January 20, 2020 4 hours ago, gospa buba said: greshish. slushala sam dvojicu +1 ima koliko hoćeš takvih, usko jednosmernih, stručnih, što misle da znaju sve sve sve i ne pada im na pamet da pokušaju da sagledaju malo šire
Time Crisis Posted January 20, 2020 Posted January 20, 2020 Iz komšiluka, ali zvuči poznato: Quote U POZIVU za odabir PR agencije od strane Raiffeisen Banke, u kojem banka traži usluge kriznog komuniciranja oko slučaja kredita u švicarcima, stoji kako je jedan od zadataka te agencije i "vršenje pritiska na Ustavni i druge sudove u Hrvatskoj". Po hrvatskim i međunarodnim zakonima zabranjen je bilo kakav pritisak na pravosuđe, odnosno sutkinje i suce, a Europski sud za ljudska prava već je rušio hrvatske presude zbog sumnje u pritisak kako javnosti, tako i zainteresiranih strana. Iako u pozivu, koji je napisan na engleskom jeziku, doslovno stoji "Putting the pressure on the Constitutional and other Croatian courts", u RBA banci u izjavi za Index tvrde kako su tražena "isključivo rješenja koja sadrže legitimne postupke".
Recommended Posts