Jump to content
IGNORED

DOOM! DOOM IS UPON US! (Raspad naseg drustva, pbp)

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted (edited)
1 minute ago, renne said:

ne gledam

Reče to Olja na početku utiska

Ed

Zapravo je cela emisija o tome

Edited by dùda
  • Replies 40.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• gospa buba

1865

• ToniAdams

967

• Filozof manijak

954

• radisa

804

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Meni ovaj državni sekretar pomalo liči na podgojenog Mesija iz mlađih dana.

Posted

Zavrsice crtanje kruga kad postane fudbalski i kosarkaski selektor..

Posted
4 hours ago, renne said:

82519967_1404333283081200_44925754513440

Eto jakog kandidata za sledećeg ministra energetike. 

Posted
3 hours ago, SNARC said:

Pa ne bas..ne mogu ja da menjam svet ali mogu da probam da ulijem hrabrost onima koji su mi bliski da nikada i ni po koju cenu ne dozvole sebi da neko ovako posipa govna po njima. 

I nemoj, molim te da poredimo ljude koji trpe nasilje u braku ili vezi (mada ni te u vezi ne razumem previse) sa ovim pizdama koje puze da ne bi dobili otkaz ili manje placeno radno mesto. Ni blizu nije. 

Ovo je vise prostitucija.

Sve je prostitucija. Samo drugi oblici

vrh treba da bude pozitivan primer drugima 

Posted

Nece Kremic-Cipiripic na 22 sprat bez lifta. Nista onda, neka napravi MHE u svom kupatilu i ima da se vozi liftom kao kralj.

Posted

biram verovati da je u pitanju sprdnja :blink:

Posted
biram verovati da je u pitanju sprdnja :blink:
greshish. slushala sam dvojicu na nekom dechjem treningu, novobeogradjani, shkolovane blogzije, ajtijevci naravno (prashtajte nashi :sad:), srbi (prashtajte i srbi :dry:), nekako vezani.za delatnost. to tako misli, bukvalno tako.

sent from bubamoto

Posted
5 minutes ago, gospa buba said:

greshish. slushala sam dvojicu na nekom dechjem treningu, novobeogradjani, shkolovane blogzije, ajtijevci naravno (prashtajte nashi :sad:), srbi (prashtajte i srbi :dry:), nekako vezani.za delatnost. to tako misli, bukvalno tako.

sent from bubamoto

o jbt tuge :huh:

da it sektor zaista neguje svasta pa i takve glave

gde je na prvom mestu potpuni izostanak empatije

sve se gleda kroz te jedne oci jer taj svet koji vide oko sebe, to je jedino sto postoji

Posted

:hihi:

ali to je generalno takva ekipa, uchini ti se da je lakshe i delotvornije da ih prosto klepish pepeljarom nego da bilo shta objashnjavash. zene im antivakserke, oni vire sami sebi iz dupeta, prichaju kako ono bash znash obozavaju prirodu, ja sam sav za prirodu brate, ful sam ono u tome, ali znash energija, progres.

da se obesish od muke :isuse:

sent from bubamoto

Posted
4 hours ago, pbg12345 said:

o jbt tuge :huh:

da it sektor zaista neguje svasta pa i takve glave

gde je na prvom mestu potpuni izostanak empatije

sve se gleda kroz te jedne oci jer taj svet koji vide oko sebe, to je jedino sto postoji

Screenshot_20200120_073636.jpg

Posted
8 hours ago, Anonymous said:

Meni ovaj državni sekretar pomalo liči na podgojenog Mesija iz mlađih dana.

Meni liči na prof Simu Avramovića iz doba kada je meni predavao.  Možda mu je vanbračni sin? :huh:

Posted
4 hours ago, gospa buba said:

greshish. slushala sam dvojicu

+1 

ima koliko hoćeš takvih, usko jednosmernih, stručnih, što misle da znaju sve sve sve i ne pada im na pamet da pokušaju da sagledaju malo šire

Posted

Iz komšiluka, ali zvuči poznato:

U POZIVU za odabir PR agencije od strane Raiffeisen Banke, u kojem banka traži usluge kriznog komuniciranja oko slučaja kredita u švicarcima, stoji kako je jedan od zadataka te agencije i "vršenje pritiska na Ustavni i druge sudove u Hrvatskoj".

Po hrvatskim i međunarodnim zakonima zabranjen je bilo kakav pritisak na pravosuđe, odnosno sutkinje i suce, a Europski sud za ljudska prava već je rušio hrvatske presude zbog sumnje u pritisak kako javnosti, tako i zainteresiranih strana.

Iako u pozivu, koji je napisan na engleskom jeziku, doslovno stoji "Putting the pressure on the Constitutional and other Croatian courts", u RBA banci u izjavi za Index tvrde kako su tražena "isključivo rješenja koja sadrže legitimne postupke".