Meazza Posted December 10, 2019 Posted December 10, 2019 Izem ti solidarnost. Puna podrska za radnike poste.
namenski Posted December 10, 2019 Posted December 10, 2019 6 minutes ago, Meazza said: Izem ti solidarnost. Puna podrska za radnike poste. E, pa ne moze to tako: ako i kada menetm zakaci protest protiv postojeceg stanja - nije isto A, ako se, kojim slucajem, ispostavi da je strajk postara okidac, otprilike ono sto je za Slobu bila Kolubara, pohrlice svi u podrsku... I za koju godinu, sa setom veteranskom se prisecati kakva su to herojska vremena bila kada postari povedose…
Mil@n Posted December 10, 2019 Posted December 10, 2019 16 minutes ago, Meazza said: Izem ti solidarnost. Puna podrska za radnike poste. Gde je solidarnost sa mojim paketima... Razumem i podržavam svaki štrajk u ovoj vukojebini, samo ne razumem zašto uzmeš nešto što nećeš da isporučiš? Da imaš jače argumente u pregovorima jer "ljudi čekaju pakete"? Poprilično kvaran potez.
SNARC Posted December 10, 2019 Posted December 10, 2019 Mozda da probaju da strajkuju samo uvece i nocu ? Ono tipa...u strajku smo od 19 do 06 izjutra...pa ako vam to ne smeta vi nastavite da nas placate 32 soma mesecno. I da, ne dirajte Tijanu Ajfon i Zeljka Samardzica.
namenski Posted December 10, 2019 Posted December 10, 2019 Just now, SNARC said: Mozda da probaju da strajkuju samo uvece i nocu ? Ono tipa...u strajku smo od 19 do 06 izjutra...pa ako vam to ne smeta vi nastavite da nas placate 32 soma mesecno. I da, ne dirajte Tijanu Ajfon i Zeljka Samardzica. I isporucite te pakete Mil@n-u!
Meazza Posted December 10, 2019 Posted December 10, 2019 11 minutes ago, Mil@n said: Gde je solidarnost sa mojim paketima... Razumem i podržavam svaki štrajk u ovoj vukojebini, samo ne razumem zašto uzmeš nešto što nećeš da isporučiš? Da imaš jače argumente u pregovorima jer "ljudi čekaju pakete"? Poprilično kvaran potez. Mozda su uzeli pakete pre strajka? Sta je trebalo da rade s paketima?
Mil@n Posted December 10, 2019 Posted December 10, 2019 Mozda su uzeli pakete pre strajka? Sta je trebalo da rade s paketima?Nisu. Sent from my EVR-L29 using Tapatalk
namenski Posted December 10, 2019 Posted December 10, 2019 4 minutes ago, Mil@n said: Nisu. Cekaj, a kako su to primili pakete dok su u strajku?
Mil@n Posted December 10, 2019 Posted December 10, 2019 5 minutes ago, Meazza said: Pa sta se radi u tom slucaju? Ja sam kontao držaće par dana pa će svakako isporučiti. Just now, namenski said: Cekaj, a kako su to primili pakete dok su u strajku? Pa lepo, primili su. Imaš one prijemne listove na kome su pisali "ne garantujemo vreme isporuke", video sam to na par mesta na netu što jasno govori da su uzimali pakete u vreme štrajka. Kontam da nije predočeno baš svima pri slanju, pa da mogu da odustanu.
svashtabezneshto Posted December 10, 2019 Posted December 10, 2019 uzimali su ih pre štrajka, sa saznanjem da će štrajkovati, zato i piše da se ne garantuje vreme isporuke, jer bi neuzimanje bilo kršenje radne obaveze, od kad su u štrajku ne preuzimaju pakete.
Mil@n Posted December 10, 2019 Posted December 10, 2019 Just now, svashtabezneshto said: uzimali su ih pre štrajka, sa saznanjem da će štrajkovati, zato i piše da se ne garantuje vreme isporuke, Pa super, i nema neke razlike da li si u štrajku pa uzmeš ili ćeš biti sutra u štrajku, pa uzmeš, u oba slučaja ne znaš da li ćeš i kad isporučiti.
svashtabezneshto Posted December 10, 2019 Posted December 10, 2019 da, ali ne kršiš radnu obavezu i niko ne može da te kazni.
Meazza Posted December 10, 2019 Posted December 10, 2019 Dakle i to smo razjasnili. 1 hour ago, Meazza said: Puna podrska za radnike poste.
omiljeni Posted December 10, 2019 Posted December 10, 2019 samo milan štrajkbreher a ostatak ppp na liniji solidarnosti. nešto mi u sećanju drugačiji odnos snaga kad su taksisti štrajkovali
Recommended Posts