December 26, 20186 yr idemo dalje Quote DRAMA U BEOGRADU: Radnika Elektrodistribucije udarila struja! Hitno prebačen na VMA
December 26, 20186 yr 3 hours ago, vathra said: Je li ovo stvarno? Zvuči i kao realnost i zezancija. Ja sam bio sarkastičan, ne znam da li je realnost.
December 26, 20186 yr 2 hours ago, djordje geprat said: grešim li ako kažem da mesto nesreće nije bila ulica nego prolaz ispred zgrada gde su levo i desno parking mesta? tako mi je izgledalo u izveštaju O2 u vestima u 4. Tim prolazima taksisti često jure da bi zaobišli semafore. A zbog slabe preglednosti sve preko 30 koliko je i ograničenje jeste problem.
December 26, 20186 yr 41 minutes ago, gospa buba said: u chemu je problem Kako u čemu? Pa pesme se o tome pevaju...
December 27, 20186 yr 11 hours ago, gospa buba said: u chemu je problem sent from bubamoto U medijima, nemaju o cemu da pisu pa prave senzaciju od svega. Siguran sam da je i ranije elektricare tu i tamo udarala struja, stavise moj prijatelj je svojevremeno leteo sa dalekovoda i jedva preziveo, ali jeto bilo pre "necete verovati sta se onda dogodilo" pa nijedan medij nije objavio vest o tome, cak ni u lokalnim novinama nista nije pisalo.
December 27, 20186 yr Just now, JozoMujica said: Hm? Aparat za magnetnu rezonancu se isključuje, superprovodni magnet ne.