renne Posted December 26, 2018 Posted December 26, 2018 idemo dalje Quote DRAMA U BEOGRADU: Radnika Elektrodistribucije udarila struja! Hitno prebačen na VMA
Tresko Posted December 26, 2018 Posted December 26, 2018 3 hours ago, vathra said: Je li ovo stvarno? Zvuči i kao realnost i zezancija. Ja sam bio sarkastičan, ne znam da li je realnost.
vathra Posted December 26, 2018 Posted December 26, 2018 2 hours ago, djordje geprat said: grešim li ako kažem da mesto nesreće nije bila ulica nego prolaz ispred zgrada gde su levo i desno parking mesta? tako mi je izgledalo u izveštaju O2 u vestima u 4. Tim prolazima taksisti često jure da bi zaobišli semafore. A zbog slabe preglednosti sve preko 30 koliko je i ograničenje jeste problem.
Skyhighatrist Posted December 26, 2018 Posted December 26, 2018 41 minutes ago, gospa buba said: u chemu je problem Kako u čemu? Pa pesme se o tome pevaju...
JozoMujica Posted December 27, 2018 Posted December 27, 2018 11 hours ago, gospa buba said: u chemu je problem sent from bubamoto U medijima, nemaju o cemu da pisu pa prave senzaciju od svega. Siguran sam da je i ranije elektricare tu i tamo udarala struja, stavise moj prijatelj je svojevremeno leteo sa dalekovoda i jedva preziveo, ali jeto bilo pre "necete verovati sta se onda dogodilo" pa nijedan medij nije objavio vest o tome, cak ni u lokalnim novinama nista nije pisalo.
Filozof manijak Posted December 27, 2018 Posted December 27, 2018 Ne znam više da li je ovo njuz ili stvarnost....
JozoMujica Posted December 27, 2018 Posted December 27, 2018 Kada je magnet iskljucen, ne bi trebalo nista da ih drzi.
JozoMujica Posted December 27, 2018 Posted December 27, 2018 11 minutes ago, Kole_No said: Da, samo što se magnet ne isključuje. Hm?
Kole_No Posted December 27, 2018 Posted December 27, 2018 Just now, JozoMujica said: Hm? Aparat za magnetnu rezonancu se isključuje, superprovodni magnet ne.
Recommended Posts