ragasto Posted December 24, 2018 Posted December 24, 2018 Eto, ja sam tada bio klinac pa mi je to bila super fora ali kad god vidim spomenik sa volanom pored puta imam u glavi da je bar 75% radio sistem "neće valjda" u kombinaciji sa "on je odavde, zna put". Ništa od ovog nisam napisao da bih Železnice oslobodio grama odgovornosti, naravno.
Tresko Posted December 24, 2018 Posted December 24, 2018 15 hours ago, Caligula said: Najnovija vest qratz bi se ovo resilo da ljudi ne dizu glas. zanima me koja je kinta bila u pitanju odnosno koliko vredi ljudski zivot u Srbiji. Čuj rešili slučaj. Samo je pitao šefa šta je odlučio ko će da preuzme odgovornost I onda saopštio. Ionako neće biti osudjeni
Caligula Posted December 24, 2018 Posted December 24, 2018 7 hours ago, Nesh said: Primena najsavremenijih mera bezbednosti na Palilulskoj rampi u Nisu: meteor, kometa, sta god
Filozof manijak Posted December 24, 2018 Posted December 24, 2018 Idemo dalje, još jedan sudar voza i automobila, kako javlja B92 portal: Quote Sudar voza i vozila na prelazu kod Vrnjačke Banje Beograd -- Voz je jutros udario u vozilo na pružnom prelazu na izlasku iz Vrnjačke Banje u pravcu ka Kruševcu, rečeno je Tanjugu u Infrastrukturi železnice Srbije. IZVOR: TANJUG, PRVA PONEDELJAK, 24.12.2018. | 10:24
Caligula Posted December 24, 2018 Posted December 24, 2018 Jel to neko doneo odluku da se pruzni prelazi sklone/ne obezbedjuju ili su jednostavno evaporizirali
zorglub Posted December 25, 2018 Posted December 25, 2018 Kako se ranije nisu setili ovoga? Ako je prošlo za pilota, čuj neće proći za jednog šofera. Pijan, jakako.
Miljenko Posted December 25, 2018 Posted December 25, 2018 Ma sta ko mislio o USA, sada bi kod njih usledila neka masna tuzba protiv drzave/nadlezne firme, a kod nas ce vuk pojesti magarca, kao i obicno.
renne Posted December 26, 2018 Posted December 26, 2018 Kamion Gradske čistođe pregazio ženu u Zorana Đinđića
gospa buba Posted December 26, 2018 Posted December 26, 2018 to je definitivno niz sent from bubamoto
Tresko Posted December 26, 2018 Posted December 26, 2018 Ta žena je bila pijana i kucala SMS dok je prelazila ulicu
đorđe geprat Posted December 26, 2018 Posted December 26, 2018 On 22.12.2018. at 15:55, Time Crisis said: Suludo je ne stati na pružnom prelazu, tim pre ako nema rampe. Ne idu ovde vozovi 500 na sat, da je stao prosto nemoguće da ne vidi i ne čuje voz koji je na 50-ak ili 100 metara On 22.12.2018. at 16:42, pbg12345 said: Naravni da je suludo Moguce da je bila magla i smanjena vidljivost, ali to je samo razlog vise za dodatni oprez jutros je neko iz komiteta za saobraćaj bio dosta uzdržan u oceni o krivici ali je rekao da po nekom članu zakona pružni prelaz bez rampe mora da bude obezbeđen znakom ("andijin krst" i "stop") i semaforom. dva žuta naizmenično upaljena svetla koja se aktiviraju preko šina pri nailasku voza. i, došao je do naše neusaglašenosti. dozvolu za kopanje i postavljanje kabla i semafora daje lokalna samouprava a za prikopčavanje na šine železnica. ii pitanje ko to treba da plati. sve u svemu, nadležna su dva ministarstva a kao njihov koordinator "naša ana"
vathra Posted December 26, 2018 Posted December 26, 2018 9 hours ago, Tresko said: Ta žena je bila pijana i kucala SMS dok je prelazila ulicu Je li ovo stvarno? Zvuči i kao realnost i zezancija.
đorđe geprat Posted December 26, 2018 Posted December 26, 2018 grešim li ako kažem da mesto nesreće nije bila ulica nego prolaz ispred zgrada gde su levo i desno parking mesta? tako mi je izgledalo u izveštaju O2 u vestima u 4.
Recommended Posts