Duci Simonovic Posted October 11, 2018 Posted October 11, 2018 5 minutes ago, nisam ja said: Šta li se dogodilo sa svim tim sadnicama? Verovatno pobacali vec na putu do kuce
Jeremija Posted October 11, 2018 Posted October 11, 2018 10 minutes ago, radisa said: Najjači fajt ikada je za sadnice japanske trešnje... Ovo da mi je zadnje što sam video u životu, pa bih opet mogao da kažem da je vredelo živeti...
radisa Posted October 11, 2018 Posted October 11, 2018 U NS su se tukli i za besplatne novine, ali mislim da nema snimaka toga...Tuga...
Suvar Posted October 11, 2018 Posted October 11, 2018 Moram da primetim da niste vi gladni jebiga (mislim bogu fala sto niste gladni, al ipak)
mraki Posted October 11, 2018 Posted October 11, 2018 Ja bih se kladio da nisu ni ovi što su se gurali i tukli danas.
arheolog1981 Posted October 11, 2018 Posted October 11, 2018 Moram da primetim da niste vi gladni jebiga [emoji4] (mislim bogu fala sto niste gladni, al ipak)Odavno veću glupost ne pročitah A nije da je konkurencija slaba. Veliki naklon za gospodina...Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka
Suvar Posted October 11, 2018 Posted October 11, 2018 Ne znam, nisam se nikad gurao na rasprodaji, al jesam imao period kad sam obracao paznju kad je neki proizvod na akciji. Bio sam na mitingu/koncertu/utakmici i tenzije mnogo brzo postanu povisene kad je velika guzva, gurkanje i tako to. Rekao bih da ovaj Cickov saradnik gresi ovde i da samo otudjuje svoje i Cickove glasace s ovim zajebavanjem naroda koji bi da malo ustedi.
Sara Posted October 11, 2018 Posted October 11, 2018 43 minutes ago, radisa said: Najjači fajt ikada je za sadnice japanske trešnje... ta epizoda je nezaboravna `odes po tresnju, dobijes sljivu`
mraki Posted October 11, 2018 Posted October 11, 2018 na jednom portalu priča di-džeja i gradjanina vračara zašto neće kupovati u lidlu, mada mislim da je ovo komotno moglo i na "iz foruma u medije" pa ne znam da li je korektno da ostavljam link. nadam se da je njegova "žuta radnja" vredna vernosti, pošto sam siguran da se gazda male radnje iz mog komšiluka gura danas u redu kako bi nam sutra preprodavao istu tu robu po duplo višoj ceni.
svashtabezneshto Posted October 11, 2018 Posted October 11, 2018 naravno da hoće ah ta grozna sirotinja, ccc, deplorables srpski, onaj usa deplorables koji se bije svake godine na crni petak je daleko a i to je zbog trampa, ovi ovde sramote nas, sad će nemci a i svi ostali koji vide snimke da nam se smeju, jer oni nikad u redovima ne čekaju, fin neki narod, a ne kao mi jbt
Recommended Posts