pbg12345 Posted June 1, 2018 Posted June 1, 2018 kakvo pitanje? ti se zajebavas jel da? naravno da se zajebavas ali ajde u slucaju da ne ostaje im (a i svima nama) da radimo na tome da se to sistemski promeni nasilje nije odgovor. a i sta da rade sve one zene koje nemaju ovakvog junaka poput ovog iz pazove da ih odbrani? brata, drugara, oca, decka koga god? ok, naravno neke su u stanju i same da se odbrane neke u ocaju posezu i za pistoljima, nozevima, sekirama ali sve to ostavlja posledice sto razne traume, sto zatvorske kazne, itd rsk u ratu (a verujem i neka druga podrucja u tom periodu) je bila neka vrtsa anarhije postojala je kao neka drzava, policija, sudovi, ali sve to je bilo vise formalno svi, ali bukvalno svi su nosili oruzje, ljudski zivot nije nista vredeo i cesto su obicni gradjani sami uzimali pravdu u svoje ruke veruj mi, nije na dobro ispalo
Krošek Posted June 1, 2018 Posted June 1, 2018 (edited) kakvo bre pitanje mustang se gadi matoraca koji dobacuju, to je valjda jasno ali mislis da bi se ona zalozila da jedan kamenko konjokurčagić treba da onezbetoni jednog tvrtka izdrkaševića zato što se ovaj upucavao njegovoj devojci? pa nije mustang tolika džiberka. a da se još zalaže da jedan frajer ošamari drugog, pa to je odveć emaskulirajuće i poremećeno. ženama ostaje da se zabavljaju sa dobrim frajerima a da loši frajeri i gadni matorci odddjebu e: uleteo ovaj pobogu koji ništa ne kapira Edited June 1, 2018 by Krošek
kurjak92 Posted June 1, 2018 Posted June 1, 2018 2 minutes ago, pbg12345 said: kakvo pitanje? ti se zajebavas jel da? naravno da se zajebavas ali ajde u slucaju da ne ostaje im (a i svima nama) da radimo na tome da se to sistemski promeni nasilje nije odgovor. a i sta da rade sve one zene koje nemaju ovakvog junaka poput ovog iz pazove da ih odbrani? brata, drugara, oca, decka koga god? ok, naravno neke su u stanju i same da se odbrane neke u ocaju posezu i za pistoljima, nozevima, sekirama ali sve to ostavlja posledice sto razne traume, sto zatvorske kazne, itd rsk u ratu (a verujem i neka druga podrucja u tom periodu) je bila neka vrtsa anarhije postojala je kao neka drzava, policija, sudovi, ali sve to je bilo vise formalno svi, ali bukvalno svi su nosili oruzje, ljudski zivot nije nista vredeo i cesto su obicni gradjani sami uzimali pravdu u svoje ruke veruj mi, nije na dobro ispalo Mmne , u svakoj sali pola istine. Al kad pogledas, jedan deo populacije zivi u toj rsk u ratu vidu sistema sada. Da ne banalizujemo, ali za razne grupe razni nivoi. Pricam naravno o danasnjoj srbiji, u kojoj dobro znamo , da zavisno od nekih faktora, za neke zlocine i prekrsaje postoje nedodirljivi. Neki mogu da unakaze coveka, ili ga cak ubiju, da napucaju dvocifreni broj krivicnih dela, i da zahvaljujuci svojim vezama i ulozi u organizovanom kriminalu ne odgovaraju za to. Neki drugi opet , mogu da svakodnevno dobacuju zenama raznorazne stvari, i ovog puta, usled sistema koji ne funkcionise, prolaze nekaznjeno , bez da su ikakav faktor bitnosti osim pola. Da li bi stanje rata svijuh protiv svihiju to promenilo, pa naravno da ne bi, ali nemojmo ici tako nisko u ucitavanju, pricali smo o samaranju i batinama, ne kalasnjikovima , bitne su nijanse. Btw pustio i na kraju krajeva taj debilizam radimo svi na tome da se sistem promeni. Em sto je izlizana floksula, em sto je omasena, em opet, ko sto rekoh ,pitao sam sta uraditi, sad i odmah,tj kakve su opcije zrtava. A nasilje je tu vrlo dobar i vrlo efikasan odgovor
pbg12345 Posted June 1, 2018 Posted June 1, 2018 ok, smatraj da sam u ovom trenutku odgovorio na tvoje mentalno nasilje i lupio te pesnicom u glavu aj zdravo
Krošek Posted June 1, 2018 Posted June 1, 2018 10 minutes ago, kurjak92 said: Btw pustio i na kraju krajeva taj debilizam radimo svi na tome da se sistem promeni. Em sto je izlizana floksula, em sto je omasena, em opet, ko sto rekoh ,pitao sam sta uraditi, sad i odmah,tj kakve su opcije zrtava. A nasilje je tu vrlo dobar i vrlo efikasan odgovor ti kaskas nešto za mnom evidentno. ja reko odmah svi da se gan apuju pa neće biti ni nasilja nego lep opšteuzajamni MAD
kurjak92 Posted June 1, 2018 Posted June 1, 2018 1 minute ago, Krošek said: ti kaskas nešto za mnom evidentno. ja reko odmah svi da se gan apuju pa neće biti ni nasilja nego lep opšteuzajamni MAD Ne kvari mi tok misli, taman sam zamislio scenu u kojoj pkb uplakanoj cerkici kaze "Duso svi mi moramo da radimo na tome da se to sistemski promeni" a barak obama kao roze jednorog lebdi iznad njih i njisti YES WE CAN
pt 2.0 Posted June 2, 2018 Posted June 2, 2018 3 hours ago, kurjak92 said: Ne kvari mi tok misli, taman sam zamislio scenu u kojoj pkb uplakanoj cerkici kaze "Duso svi mi moramo da radimo na tome da se to sistemski promeni" a barak obama kao roze jednorog lebdi iznad njih i njisti YES WE CAN wback 3 hours ago, Krošek said: ženama ostaje da se zabavljaju sa dobrim frajerima a da loši frajeri i gadni matorci odddjebu briljirate.
Sara Posted June 2, 2018 Posted June 2, 2018 Meni samo nije jasno šta je ta zvala momka za tog matorog pijanca, mogla je sama da ga zabetonira
pbg12345 Posted June 2, 2018 Posted June 2, 2018 (edited) jel postoji jos neka potvrda da deda zaista jeste vredjao i pratio devojku osim pisanja kurira i izjava njih dvoje? Edited June 2, 2018 by pbg12345
Frank Pembleton Posted June 2, 2018 Posted June 2, 2018 Ok sad na osnovu priče drugara ovoga "što mrava ne bi zgazio" što se iz priloženog vidi, znamo da je matori dobacivao devojci, i dakle trebalo je da ga odvali od života.Ovaj što mrava be bi zgazio......shiit has hit the fan....
pbg12345 Posted June 2, 2018 Posted June 2, 2018 i meni se tako cini osim ako nemamo potvrdu da ovaj zaista jeste vredjao devojku i onda kad odvale dedu od zivota to ce se zavrsiti samo sto to ne ide tako u ovom slucaju mozda i da, u nekom drugom deda ima sina koji smatra da su ovi primenili preveliku silu prema ocu, pa se onda on fizicki razracuna sa ovim momkom i devojkom itd dok ne dodje do toga da se neko oseti ugrozenim, pa svestan da nije dovoljno fizicki jak ne potegne za oruzjem iznenadjuje da je za velik broj forumasa to pozeljan razvoj situacije, bez obzira koliko ova drzava bila jadna i nesposobna da zastiti svoje gradjane
Miralem Posted June 2, 2018 Posted June 2, 2018 mogu da se kladim u 10 evra da nakon svakog slicnog incidenta ekipa iz kurira i ostalih zove mrave i ponudi im medijsko pokrivanje za odredjenu i razumnu svotu.
pbg12345 Posted June 2, 2018 Posted June 2, 2018 (edited) pa nekako se covek ne moze oteti tom utisku kad procita da je mravica bolesna, ali ipak zimi ide u teretanu, leti trci, uzoran student ne nalazim drugu vezu sa ovim slucajem, osim tog 1 slanja slike u javnost Edited June 2, 2018 by pbg12345
kurjak92 Posted June 2, 2018 Posted June 2, 2018 3 hours ago, pbg12345 said: i meni se tako cini osim ako nemamo potvrdu da ovaj zaista jeste vredjao devojku i onda kad odvale dedu od zivota to ce se zavrsiti samo sto to ne ide tako u ovom slucaju mozda i da, u nekom drugom deda ima sina koji smatra da su ovi primenili preveliku silu prema ocu, pa se onda on fizicki razracuna sa ovim momkom i devojkom itd dok ne dodje do toga da se neko oseti ugrozenim, pa svestan da nije dovoljno fizicki jak ne potegne za oruzjem iznenadjuje da je za velik broj forumasa to pozeljan razvoj situacije, bez obzira koliko ova drzava bila jadna i nesposobna da zastiti svoje gradjane Ko bi rekao da ce nas odgovaranje nasiljem na seksualno uznemiravanje i dobacivanje odvesti na tu autostradu patnje i stradanja, drzavu u gradjanskom ratu, hobsov rat svih protiv sviju samo sa cz99 i kalasnjikovima. Evo svakim danom su mediji puni naslova o spiralama smrti koje su pokrenute samarima i pesnicama na dobacivanje Simpaticno je dokle ide ova besmislena odbrana vere u apsolutnu pravnu drzavu i njenu moc, kada je jasno da ne pricamo o diretnom slucaju, vec samo o opcijama koje ostaju zrtvama u situacijama kada ta je ta ista pravna drzava slepa i gluva za te probleme. I da naravno nije veci problem nasilje nad zenama u svim svojim oblicima, pa i tom ulicnom, vec uzasi i smak sveta koji ce se desiti neminovno kada se na dobacivanje, ponizavanje i pretnje odgovori nasiljem.
Recommended Posts