Jump to content
IGNORED

DOOM! DOOM IS UPON US! (Raspad naseg drustva, pbp)

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted
3 hours ago, gospa buba said:

ne razumem odvajanje deteta od brace i sestara.

jasno mi je naravno i da je teshko naci kucu za troje. a ovo su odvajanja preko pola sveta, niko se nece potruditi da ne zaborace bracu i sestre.

sent from bubamoto

Ovo je i meni neshvatljivo. 

• Replies 40.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• gospa buba

1865

• ToniAdams

967

• Filozof manijak

946

• radisa

798

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
24 minutes ago, katamaran said:

Nisam imao dodir. Sama ideja mi zvuci uzasno.

Ih, moj tast voli pivo, a ne voli da je pijan, samo to cepa. König i Jelen kad ne nadje König.

Posted

Ja bih voleo da mi posle, hm, pa recimo cetvrtog piva dalje podmecu bezalkohlono u propisnoj ambalazi Zajecarskog. :D

Posted

Ja prvi put kad sam popio, negde u Svajcarskoj uz auto-put, nisam ni primetio da je bezalkoholno.

Posted
Ja prvi put kad sam popio, negde u Svajcarskoj uz auto-put, nisam ni primetio da je bezalkoholno.

Tako moja žena u Tunisu lad smo bili, ja u radnji ćapio 3-4 konzerve valjda smstel ili neko... Došli u sobu ja na terasu guntnem i kao u bre ovo bezalkoholno!
A žena će:
Mene i ovo radi...
Posted

Ovo je disaster.

Marinika Tepić uverava u izjavi za RSE da rukovodstvo Petrohemije svesno žrtvuje zdravlje Pančevaca i Beograđana, koji su najugroženiji zbog ruže vetrova i jake košave. Ona podvlači da sa ovim informacijama ne bi izlazila u javnost da nema, kako kaže, pouzdana sazananja iz više izvora.

Marinika Tepić uverava u izjavi za RSE da rukovodstvo Petrohemije svesno žrtvuje zdravlje Pančevaca i Beograđana
Marinika Tepić uverava u izjavi za RSE da rukovodstvo Petrohemije svesno žrtvuje zdravlje Pančevaca i Beograđana
Naime, ona iznosi da je još u februaru prošle godine, nakon snimanja i analiza unutar fabrike, utvrđeno da dolazi do "gubitka" hroma iz peći za aktivaciju jer je peć porozna, zbog čega velike količine hroma izlaze direktno u atmosferu. Iako svesno izuzetno opasne situacije, kaže ona, rukovodstvo je odbilo zamenu peći, uz izgovor da je to skupo i da bi fabrika morala na neko vreme prekinuti rad, što bi bio pokazatelj da nešto ne valja.

Posted

ih, pa kad su pametno tapnuli bijedni nis za neverovatnih 400 milki dragocenih dolara, navodno je jedan od uslova bio da ne gonimo rusku bracu da mecu filtere koji odgovaraju standardima, jer su, jelte, mnogo skupi.

ovo gore bih na keca prihvatio kao istinu.

Posted

Ovo za Chandre, Andurile i ostale propovednike pravetm demokratije za ciji je uspeh dovoljno samo se zainteresovati, malo uvestvovati, uci u neku partiju i capcarap, svi srecno zive narednih tisucu godina, mir u svetu, svi se vole, grle i ljube...

Ljudi koji su toliko ubijeni u pojam manipulisanjem i muljanjem demokrata poput Tadica i ostalih iz tog krda, kojima je svesno ubijena i primisao da mogu nesto da promene ili da na nesto uticu i to u tolikoj meri da ne izlaze da protestuju i kada se radi o zivotu i zdravlju.

Kada bi imali puno pravo da blokiraju ili raakantaju sva ta kao bajagi industrijska govna, bez da iko sme rec da im kaze ili se pozove na svetinju svojinetm...

Posted
2 hours ago, Friend said:

Ovo je disaster.

koliko se sećam u oba grada su genocidlije razvalile na izborima dakle suicidaši su dobili upravo ono za šta su glasali i ko smo mi da im namećemo kako će oni da žive ili uginu :fantom:

Posted
+1
svojevremeno sam išao u jednu fabriku piva u Nemačkoj, i imali smo blind tasting, niko nije mogao da provali koje je bezalkoholno.
ja se i napijem :D

sent from bubamoto

Posted
2 hours ago, namenski said:

Ovo za Chandre, Andurile i ostale propovednike pravetm demokratije za ciji je uspeh dovoljno samo se zainteresovati, malo uvestvovati, uci u neku partiju i capcarap, svi srecno zive narednih tisucu godina, mir u svetu, svi se vole, grle i ljube...

Ljudi koji su toliko ubijeni u pojam manipulisanjem i muljanjem demokrata poput Tadica i ostalih iz tog krda, kojima je svesno ubijena i primisao da mogu nesto da promene ili da na nesto uticu i to u tolikoj meri da ne izlaze da protestuju i kada se radi o zivotu i zdravlju.

Kada bi imali puno pravo da blokiraju ili raakantaju sva ta kao bajagi industrijska govna, bez da iko sme rec da im kaze ili se pozove na svetinju svojinetm...

Kako si Tadića i demokratiju  ubacio u raspravu o zagađenoj vodi to samo ti znaš.

Posted

Tu defaultovanu nadrkanost skrajni negde, nisam bas, obaska sto se celo pisanije nije odnosilo na vode, nego na Pancevo, al' sto bi se ti cimao...

Vidi ovako: sa ili bez Tadica i pratece bulumente, ovaj narod je imao prilike da in vivo posmatra bojim se svesne napore da se od parlamenta napravi cirkus, od instituxija jos veci, da se stranke ucine ispostavama zavoda za zaposljavanje, a zanimanje politicara najprofitabilnijim zanimanjem u Srbiji...

Sprdnja na sprdnju, rezultat je - a to sam i napisao, samo sto si ti u svojoj negovanoj forumskoj nadrkanosti - opsta apatija i ubedjenje da se ne moze da uradi bas nista, apatija tolika da ljude ne istera na protest cak i kada se radi o direktnom napasu na zdravlje i zivot.

Tadic tu, naravno, nije jedini, ali je nesporan simbol jedne ere izgubljenih nada i propustenih sansi, dovoljan da ga se stavi na celo liste.