Thursday at 17:461 day 12 minutes ago, Ratamahatta said:Zato su nas i postovali, zato sto su mislili da smo bolji odnji99 su isle price da su NATO trupe poredjane iza tulaja preko granice i tu i u MadjarskojTempere mi daleko..vostane boje sam potrosio..Veoma postuju nasu sklonost da se pobijemo sa bilo kim, bez pardona i prebrojavanja protivnika..Ostalo bas ne gotive..doduse, muzika i klopa im se svidjaju.
Thursday at 18:041 day 17 minutes ago, SNARC said:Tempere mi daleko..vostane boje sam potrosio..Veoma postuju nasu sklonost da se pobijemo sa bilo kim, bez pardona i prebrojavanja protivnika..Ostalo bas ne gotive..doduse, muzika i klopa im se svidjaju.Sta mi imamo jos sem agresije, muzike i klope
Thursday at 18:131 day 9 minutes ago, Mel said:Sta mi imamo jos sem agresije, muzike i klope Toplu ljudsku dusu
Thursday at 18:191 day Rumune sam pomenuo usput, kao prvi primer koji mi je pao na pamet. Samo u protekloj deceniji tamo su padale vlade zbog smene jednog lekara i požara u klubu, dok su zakoni koji su ublažavali kazne za korupciju povučeni istog dana kada je na ulice izašlo pola miliona ljudi. To je samo ono čega se sećam napamet, iako rumunske prilike pratim prilično površno.Mogu da nas gledaju i kao Spajdermene, ali oni su za nas nedosanjani primer kako snažna građanska svest i brza reakcija ulice mogu direktno da kroje političku odgovornost.
Thursday at 18:511 day Secam se pre par godina, cekam u redu za lebac ispred trafikeI pricaju dvoje komsija, jedan dovo malog pinca, onaj mini dobermanKaze ujo me pre par meseci, kad sam ga sopio posle toga miran ko bubica, nikad viseDrugi komsa: A pa da, paaaamti onE sad ja ne znam sto sam ovo ispricao, ali ne moze da skodi Edited Thursday at 19:111 day by Ratamahatta
Thursday at 19:091 day 47 minutes ago, kralj said:Rumune sam pomenuo usputKad si već usput, i Albanci oteraše prvog zeta sveta a sad se preliva i na Ramu.
Thursday at 19:121 day Ne cudi me za Rumune, cim se neko divi mitovima o nasoj hrabrosti, odmah znam da nije Srbin... Edited Thursday at 19:131 day by Jeremija
Thursday at 19:431 day 32 minutes ago, Desmond Bojčinski said:Kad si već usput, i Albanci oteraše prvog zeta sveta a sad se preliva i na Ramu.Isto ko i mi što smo ga oterali od Generalštaba... Jadan on...🙃I sad preliva i na našeg al' ostaje da se vidi ko će prvi da zalije svoju cvećku..😁
Thursday at 19:451 day 10 hours ago, JozoMujica said:Neverovatno je da u celom tom smrdljivim Lučanima ne može da se skupi 10-15 čestitih sposobnih ljudi da stanu na stranu ovog čoveka.Izašla vest na N1 da su došli ljudi sa bejzbol palicama i u sred dana u Novobeogradskom parku prebili čoveka pred decom. Niko ništa. Nisu Lučani nikakav izuzetak.